Skocz do zawartości

Dragon Ball: Xenoverse

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dopiero co zaczalem grac swoja postacia wiec troche cienka jest i ma malo skilli (zdobywamy w tej grze skille wraz z levelem i podpinamy pod przyciski), ale macie: Za 5 minut wyedytuje post i da

• Ale sie czepiasz na sile widze. xD   Tym skillem ciezko trafic, ale jak juz trafisz to   Gra jest wciaz zayebista, pozdrawiam.

• RPGa by zrobili a nie te nędzne mordoklepki... moze kiedyś sie doczekam.

Opublikowano

Myślę że dawno temu byś znalazł info w google. Czy na pewno przemyślałeś ten zakup?

Ps

Można, to nie jest mmo.

Opublikowano
  • Autor

Rozkminiasz jak przed wzieciem kredytu na 30 lat, nie podejdzie Ci to sprzedasz. Online nie jest wymagany do przejscia gry, ja gralem glownie solo.

Edytowane przez Shen

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nieeee, ruchy postaci calkiem inne.

Bardziej plynne, w 1 XV poruszaja sie jakby nie mialy stawow ;x

Opublikowano

Nic z tego nie bedzie, nie wiem 2016-2017 i tak ciezko zrobic destrukcje otoczenia na niezbyt rozleglym terenie? Gra moglaby spokojnie wyjsc na PS2. Może jak tworcy Asury skoncza kiedys klepac Naruto to zrobia nextgenowego DB tak jak nalezy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, ta gierka trzyma poziom fabularny / gameplayowy? Czy siegnąć jednak coś z ps3 ? Zaznaczam, że nigdy nie grałem w żadne dragon balle gierkowe, jestem bardziej fanem anime.

Opublikowano
  • Autor

Dobra gra, moja ulubiona na licencji DB.

Opublikowano

Panowie, jest przecena ze Xenoverse z dodatkami za 124 albo bez dodatkow za 79 zl. Oplaca sie brac ktoras z wersji za taka cene? Jak juz mialbym kupowac to chyba wolalbym z dodatkami, ale nawet nie wiem co one wprowadzily nowego...

Zauwazylem, ze to jest taki klon Tenkaichi z PS2, ktore moim zdanie mialy duzo biedniejszy system walki w porownaniu do serii Budokai.

Opublikowano

DBZ Budokai Tenkaichi 3 to mój ideał Dragona na konsole, spędziłem z nim pierdyliard godzin. Mocno zawiodę się kupując Xenoverse?

Opublikowano

Ok, najwyżej zgłoszę się do Ciebie po zwrot hajsów.

A tak serio to trochę obawiam się chaosu przez wprowadzenie większej ilości postaci na pole walki, niedoróbek i uczucia zawodu, jakie sprezentowały mi Burst Limit/Raging Blast.