Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja 3 dni kac + psn gó.wno więc ten event omijam, jakby była moja punktacja to bym spróbował choć 1-2 razy żeby chociaż z kilka pkt zdobyć...

Opublikowano

ja jestem chetny za punktacja ale na pewno nie zliczam :P

twoj system jest ok ale tez stwarza dwa zasadnicze pytania - czy 3 uzytkownikom (bo tylko oni z raguly beda walczyc o wygrana) bedzie sie chcialo co dwa dni zliczac to wszystko oraz do kiedy bysmy walczyli - iles rund czy az ktos dobrnie do jakiejs okreslonej liczby pkt?

dzisiajszy event, ktory podesle zwyciezca dam na 3 dni z data konca na 1 styczen, psn jeszcze nie kazdemu trybi, a jeszcze ktos moze po pijaku w sylwestra przed konsola bedzie chcial szlifowac czasy :P

Opublikowano

to tym bardziej istnieje ryzyko ze ta ostatnia osoba to bedzie jakas randomowa co zrobila 1 event, uznala ze to nie dla niego i oleje sprawe

Opublikowano (edytowane)

To nie dostaje zaproszenia na następny i zlicza to przed ostatnia osoba. W pierwszym evencie aż tak dużo randomów nie jechało.

Ewentualnie to może chociaż te pkt sławy zliczać?

Edytowane przez balon
Opublikowano

punkty slawy bylyby super ale lipa ze czasem przy roznych czasach dostaje sie tyle samo :( a jak dlugo bysmy walczyli - tak w nieskonczonosc bez sensu, limit ilus kolejek trzeba byloby ustawic i czas trwania wyzwania dluzszy niz te 48h

Opublikowano

Co do czolowki to sie zgodze ale miejsca 10-30 mogą się tasować no i będzie motywacja żeby nie odpuszczć żadnego eventu (ciułacz punktów mode on :)

Opublikowano

cos w tym jest, tym bardziej ze jesli doszlaby powazna rywalizacja to pewnie zwyciezcy ustalali by takie nastepne eventy ze my szaraczki juz calkiem bysmy odpadali w przedbiegach - juz teraz kilku pisze, ze ten event aktualny jest zbyt trudny niz np moj startowy lotusem

Opublikowano

no co chwile jest - wyslij mi inv na psn to przy nastepnym evencie ciebie dodam, rozpiske co i jak zawsze masz w pierwszym poscie

Opublikowano

jestem za tym, żeby następny event nie ustalała osoba, która wygrała, tylko albo losowanie, albo każdy po kolei. Tak żeby każdy uczestnik miał szanse wyznaczyć event. Inaczej będzie tak, że 3 czy 4 osoby ciągle te same będą to ustalać (nie żalę się ale stwierdzam fakt:)

Opublikowano

Uff dopiero co się połączyłem z psn i biorę się za wyzwanie :D . Myślałem,że Alfa będzie spoko autkiem i nie będzie narzekań, ale jednak po dłuższym kontakcie z tym autem macie rację, dość mocno nim rzuca. Lotus z pierwszego to był strzał w dziesiątkę, chyba najlepsze autko :D Mógłbym nim jeździć w każdym wyzwaniu

Opublikowano

pierwszy post zaktualizowany o wyniki ostatniego eventu - 23 graczy i o wiele mniej prob niz ostatnio choc to pewnie glownie przez awarie psn, Szymek_PL wymysla nowe wyzwanie :)

Opublikowano

nowe wyzwania czas zaczac, jak zwykle aktualizacja pierwszego postu

Szymek okazal nam tym razem łaskę - autko co sie super prowadzi, najkrotsza trasa, sucho i slonecznie - wydaje sie lajcik...ale znam ta trase, te zakrety 180stopni beda kluczowe

event wyjatkowo trwa 3dni i konczy sie w nowy rok

Opublikowano

nowe wyzwania czas zaczac, jak zwykle aktualizacja pierwszego postu

Szymek okazal nam tym razem łaskę - autko co sie super prowadzi, najkrotsza trasa, sucho i slonecznie - wydaje sie lajcik...ale znam ta trase, te zakrety 180stopni beda kluczowe

event wyjatkowo trwa 3dni i konczy sie w nowy rok

taki mialem zamial Ficus ;) 

jakby ktos chcial looknac...kolko z ostatniego wyzwania...

• Plusik 3