Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cwieri w zastepstwie wybral event, jednak boje sie go wpuszczac w eter bo mam obawy czy zaraz nie bedzie lawina komentarzy ze jest za hardcorowo - mamy noc, mamy burze, mamy snieg, mamy niewdzieczne autko, wg mnie jest sporo gorzej niz ta trasa w norwegii z drugiego wyzwania, a juz duzo wtedy narzekalo ze sie nie da jezdzic :P czekam na was odzew czy robic czy jednak troche spasowac :)

trasa: Skjolden Norway
pora dnia: 23:00
kompresja czasu: 15
pogoda: burza
wilgotność: lekkie opady
auto: Mercedes AMG GT S 

Opublikowano

tylko ze wtedy robi sie z tego eventu zabawa dla garski a chyba nie o to w zamysle chodzilo - nie chce byc zlym prorokiem ale z 80% dotychczasowych uczestnikow oleje ten event po pierwszym przejezdzie :P

ja jestem za opcja by go odpalac ale bez opadow by jednak kazdy mial jakis fun z zabawy ale zrobie jak chcecie :) - dajmy na to ze podlicze glosy w tym temacie za rowna godzine - na razie remis bo za zmiana jest Kymel, przeciw zmianie Emtebe

Opublikowano

Nie jest tak ciężko jak się wydaję, są ze dwa momenty gdzie jest trudniej się utrzymać. Najwyżej tak jak mówi Kymel można wyłączyć opady i wybrać wcześniejszą godzinę żeby było trochę łatwiej.

Opublikowano

godzina nic nie ma do rzeczy - najgorsze sa te opady bo zaslaniaja widocznosc i autko ktoremu i tak lubi pupsko uciekac przez to jeszcze bardziej nim obraca 

Opublikowano

Jako ze czasu na dodatkowe forumkowe zabawy malo, co było widać u mnie po braku udziału w rundzie drugiej, podpowiadam wam tylko moje robaczki aby kompresje czasu ustawiać zawsze na 1x, przy x15 wystarczy gre zostawić uruchomiona na 2godziny by ścigać sie za dnia z 50% większymi szansami na dobry czas.

• Plusik 4
Opublikowano

auta wybieramy z niskich leveli,z darmowego dlc z listopada lub z darmowych aut jakie wpadaja co miesiac -  nie kazdy ma czas by nabijac prawie maksymalne levele bo jakis zwyciezca sobie zazyczyl jechac jakims cudakiem jego event - tego na pewno nie zmienie

kompresja czasu x1 - to tez swietna uwaga, za szybko by sie wtedy jasno robilo a to w takim evencie diametralnie by zmienilo sytuacje

ja dalej jestem za puszczeniem tego eventu bez sniegu - niech kazdy ma fun z zabawy, a nie tylko najlepsi

eventy 24h to zdecydowanie na krotko

Opublikowano

w deszczu sie jezdzi ok, snieg jest bardziej wkurzajacy i mega zaslania widocznosc. W deszczu to jeszcze da sie w nocy jechac ale w sniegu - ja nie potrafie

Opublikowano

Mam dwa wyzwania od ciebie,Ficuś. Trochę mylące,ale chyba dobre wybrałem. Co do wyzwania: będzie co poprawiać, po orientacyjnym przejeździe widzę,że łatwo nie jest.Auto strasznie irytujące, w sumie szkoda braku śniegu- wtedy byłby hardkor :D oby frekwencja się utrzymała

Opublikowano

wlasnie oby nie bylo cyrku bo za pierwszym razem jak dalem "wyslij" to wyskoczyl blad polaczenia z serwerami driveclub, dopiero za drugim poszlo 

Opublikowano

Mam dwa wyzwania od ciebie,Ficuś.

faktycznie sa dwa - a powinno byc jedno bo przy wysylaniu drugiego byl blad, w kazdym badz razie widze ze kazdy bierze udzial w tym prawidlowym wiec moze nawet do tego drugiego nie da sie dolaczyc, w kazdym badz razie jakby ktos mial podobna sytuacje to brac udzial w tym co juz sa uczestnicy (na chwile obecna 10)

btw ale dziwka z tego mercedesa amg - puszcza sie na lewo i prawo na kazdym zakrecie, nawet jak sie krzywo wjedzie na ten pierwszy most (jeszcze przed tym linowym ladnie podswietlonym) to autem moze konkretnie zarzucic - tu wychodzi w sumie kolejna rewelacyjna cecha gry - nierownosci asfaltu

Opublikowano

coś jest nie tak bo zrobiłem kólko i nie zapisało mi czasu - w rankingu też tylko Ficuś jest

wes te drugie wyzwanie i bedzie ok, tez tak mialem

Opublikowano

jest blad ze w ogole to pierwsze wyzwanie jest - wywalilo mi wtedy error a mimo  to system je utworzyl - chwala bogu ze przynajmniej nie zapisuje tam wynikow

Opublikowano

ogólnie to ciężki challenge, auto strasznie driftuje. lider poza zasięgiem już xD do urwania mam jeszcze trochę ale łatwo tu popełnić błąd. do tego wypiłem trochę a po tym to nie ma co jeździć.