Szymek 1 048 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Pany jako ze siedze w pracy wyzwanie przeslalbym Ficusiowi dopiero wieczorkiem chyba ze ktos bardzo chce juz jedzic to moge komus odstapic..Cwieri nie chcesz>> 1 Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Z chęcią przyjmę propozycję , co chociaż raz będę mógł coś wybrać dla Was To zaraz coś poszukam i wyślę Ficusiowi namiary na kolejny event. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 Cwieri w zastepstwie wybral event, jednak boje sie go wpuszczac w eter bo mam obawy czy zaraz nie bedzie lawina komentarzy ze jest za hardcorowo - mamy noc, mamy burze, mamy snieg, mamy niewdzieczne autko, wg mnie jest sporo gorzej niz ta trasa w norwegii z drugiego wyzwania, a juz duzo wtedy narzekalo ze sie nie da jezdzic czekam na was odzew czy robic czy jednak troche spasowac trasa: Skjolden Norwaypora dnia: 23:00kompresja czasu: 15pogoda: burzawilgotność: lekkie opadyauto: Mercedes AMG GT S Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Wyłączyć deszcz i będzie git. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 ja sie przy was czuje jakbym miał na pokładzie pentium 2 350mhz a konkurencja i7 . Napisze tak niektórzy z forumka to są prz,,e (pipi) e Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Ficuś, dawaj ten event tak jak jest. Zobaczymy kto ma stalowe cojones. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 tylko ze wtedy robi sie z tego eventu zabawa dla garski a chyba nie o to w zamysle chodzilo - nie chce byc zlym prorokiem ale z 80% dotychczasowych uczestnikow oleje ten event po pierwszym przejezdzie ja jestem za opcja by go odpalac ale bez opadow by jednak kazdy mial jakis fun z zabawy ale zrobie jak chcecie - dajmy na to ze podlicze glosy w tym temacie za rowna godzine - na razie remis bo za zmiana jest Kymel, przeciw zmianie Emtebe Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Nie jest tak ciężko jak się wydaję, są ze dwa momenty gdzie jest trudniej się utrzymać. Najwyżej tak jak mówi Kymel można wyłączyć opady i wybrać wcześniejszą godzinę żeby było trochę łatwiej. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 godzina nic nie ma do rzeczy - najgorsze sa te opady bo zaslaniaja widocznosc i autko ktoremu i tak lubi pupsko uciekac przez to jeszcze bardziej nim obraca Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 jak jest ciężki to daj na 24h i będzie nastepny Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Ci co zrezygnują to zrezygnują. Ich strata. Odpalaj event jak jest i jedziemy z tym koksem. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Jako ze czasu na dodatkowe forumkowe zabawy malo, co było widać u mnie po braku udziału w rundzie drugiej, podpowiadam wam tylko moje robaczki aby kompresje czasu ustawiać zawsze na 1x, przy x15 wystarczy gre zostawić uruchomiona na 2godziny by ścigać sie za dnia z 50% większymi szansami na dobry czas. 4 Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Dawać tak jak jest. Decyduje ten kto wybiera event wiec trudno. Zróbmy jedynie tak żeby np musiała być jakaś rotacja aut żeby czasem hot hatch tez był a nie tylko te super fury Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 auta wybieramy z niskich leveli,z darmowego dlc z listopada lub z darmowych aut jakie wpadaja co miesiac - nie kazdy ma czas by nabijac prawie maksymalne levele bo jakis zwyciezca sobie zazyczyl jechac jakims cudakiem jego event - tego na pewno nie zmienie kompresja czasu x1 - to tez swietna uwaga, za szybko by sie wtedy jasno robilo a to w takim evencie diametralnie by zmienilo sytuacje ja dalej jestem za puszczeniem tego eventu bez sniegu - niech kazdy ma fun z zabawy, a nie tylko najlepsi eventy 24h to zdecydowanie na krotko Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Dobra Ficuś to wyłącz te opady, zmień kompresję czasu na x1 i jedziemy z tym koksem. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 ok poszly inv, pierwszy post zaktualizowany Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Tak jak juz piałem to w innym temacie, wycieraczki zbierają za wolno i ciężko się jeżdzi w deszczu lub sniegu. A fun z jazdy ala nintendo nie każdemu daje radość. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 w deszczu sie jezdzi ok, snieg jest bardziej wkurzajacy i mega zaslania widocznosc. W deszczu to jeszcze da sie w nocy jechac ale w sniegu - ja nie potrafie Cytuj
czak92 36 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Mam dwa wyzwania od ciebie,Ficuś. Trochę mylące,ale chyba dobre wybrałem. Co do wyzwania: będzie co poprawiać, po orientacyjnym przejeździe widzę,że łatwo nie jest.Auto strasznie irytujące, w sumie szkoda braku śniegu- wtedy byłby hardkor oby frekwencja się utrzymała Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 wlasnie oby nie bylo cyrku bo za pierwszym razem jak dalem "wyslij" to wyskoczyl blad polaczenia z serwerami driveclub, dopiero za drugim poszlo Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 Mam dwa wyzwania od ciebie,Ficuś. faktycznie sa dwa - a powinno byc jedno bo przy wysylaniu drugiego byl blad, w kazdym badz razie widze ze kazdy bierze udzial w tym prawidlowym wiec moze nawet do tego drugiego nie da sie dolaczyc, w kazdym badz razie jakby ktos mial podobna sytuacje to brac udzial w tym co juz sa uczestnicy (na chwile obecna 10) btw ale dziwka z tego mercedesa amg - puszcza sie na lewo i prawo na kazdym zakrecie, nawet jak sie krzywo wjedzie na ten pierwszy most (jeszcze przed tym linowym ladnie podswietlonym) to autem moze konkretnie zarzucic - tu wychodzi w sumie kolejna rewelacyjna cecha gry - nierownosci asfaltu Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 coś jest nie tak bo zrobiłem kólko i nie zapisało mi czasu - w rankingu też tylko Ficuś jest Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 coś jest nie tak bo zrobiłem kólko i nie zapisało mi czasu - w rankingu też tylko Ficuś jest wes te drugie wyzwanie i bedzie ok, tez tak mialem Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 jest blad ze w ogole to pierwsze wyzwanie jest - wywalilo mi wtedy error a mimo to system je utworzyl - chwala bogu ze przynajmniej nie zapisuje tam wynikow Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 ogólnie to ciężki challenge, auto strasznie driftuje. lider poza zasięgiem już xD do urwania mam jeszcze trochę ale łatwo tu popełnić błąd. do tego wypiłem trochę a po tym to nie ma co jeździć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi