Daffy 10 582 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 stycznia 2015 ja jeden sektor przejechalem 1,5sekundy lepiej niz moj aktualny rekord okrazenia wiec teoretycznie czas moge jeszcze o tyle co najmniej poprawic ale w praktyce po prostu nie potrafie zaliczyc pelnego okrazenia bez jakiegos sporego bledu czy baczka - juz sam poczatek przy pierwszym moscie linowym spedza mi sen z powiek, a by miec sensowny czas trzeba go przejechac na pelnym gazie cieszcie sie ze jednak dalem bez burzy sniegowej ten event to co pierwotnie chcial cwieri to bylaby abstrakcja dla wiekszosci Cytuj
czak92 36 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Już mnie szlak trafia na to wyzwanie... Pierwsze 3 zakręty próbowałem chyba z 30 razy czysto przejechać, co chwila od nowa.Gdy się uda to później już loteria,jeden zakręt i 2 sek w plecy. O tym aucie juz się nie wypowiem szkoda słów.Ehh nie mam dziś już siły,jutro może będzie lepsze flow Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 To auto będzie mi się śniło po nocach w koszmarach Już człowiek myśli, że będzie dobrze przejechane kółko to na jednym z ostatnich zakrętów auto dostaje focha i jest po zawodach xD Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) No co za psychopata wymyślił combo tej trasy i samochodu. Dedykuje mu wszystkie "kur va", które dzisiaj poleciały xD Edytowane 2 stycznia 2015 przez Kris Blake 1 Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 przybijam kazdemu piatke co powiedzial ze auto jest beeeeee, masakracja nie moge go na trasie utrzymac pfu Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Ja dopiero w niedziele wrócę na hacjende do konsoli A tu tyle wyzwan juz mnie ominelo Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 stycznia 2015 hahaha wiedzialem ze bedziecie narzekac i tak serduczko moje rosnie bo to ja przeforsowalem by jednak nie bylo jazdy w czasie sniezycy, wtedy to dopiero byl ultra hardcore ja powoli pasuje z tym wyzwaniem , spokojnie z mojego wyniku moge zejsc grubo ponad sekunde ale no (pipi)a nie potrafie zlepic 3 dobrych sektorow w jednym okrazeniu - ile ja juz razy resetowalem okrazenie po pierwszym sektorze to glowa mala Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Kiedy to wyzwanie się kończy? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 stycznia 2015 jutro, zreszta pisze ci w pierwszym poscie Cytuj
czak92 36 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Dziś na 21 prób 2 razy dojechałem do mety, z zaliczeniem dwóch band. 8 razy przejazd kończył się na 2 zakręcie, 5 razy na moście i reszta w dalszej części trasy masakra, ale ta gra tak uzależnie, że muszę próbować dalej. Niby ostatni raz,a kończy się na 10 próbach jest potencjał w tej trasie i aucie,ale potrzeba dużo cierpliwości Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Poproszę o dodanie mnie do wyzwania i regularne zapraszanie do wszystkich. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 no to auto to przepyerdolone jest bardzo mocno ale i tak duzo bardziej chore niz ten samochod sa czasy 1;39 u mnie to realnie patrzac moooze bym zszedl na 1;46 jakbym przejechal w miare bez kolizji, ale co trzeba zrobic na 1;39 to bardzo jestem ciekaw Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Ja sobie postawiłem za cel 1.40.000, zszedłem na 1.39.999 i na tym zakończę Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 stycznia 2015 standard schabek tam gdzie ty pewnie zawsze hamujesz najlepsi tak sie ustawiaja do zakretu i tak go biora po luku ze pewnie pedalu gazu z hamulca nie dotykaja albo tylko subtelnie operujac gazem Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Najprostsze dwa błędy jakie można popełnić na tej trasie to: 1) Nie opanowanie auta na pierwszym moście (jak ta fura lubi rzucać tyłkiem na nim to się w głowie nie mieści) 2) Zbyt mocne zahamowanie i nie ścięcie dwóch zakrętów tuż po w/w moście (tak, można ścinać drugi zakręt przed tym dużym mostem). Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 @Ficuś - wysłałem zaproszenie na PSN, prośba o dodanie. Powalczę o ostatnie miejsca Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) Ech, jak zjadę poniżej 1:50 to będzie dobrze...no ale gram od wczoraj, mam nadzieję, że się wszystkiego nauczę. sorry za pytanie nooba, ale te punkty sławy w wyzwaniu biorą się z driftu? Trzeba w ogóle gdzieś go zastosować aby szybciej wejść w zakręt ? Edytowane 3 stycznia 2015 przez Cosmos Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 swoj czas ktory sobie zalozylem osiagnalem na wiecej brak mi nerwow i szkoda padow Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Witam. Wysłałem zapkę. Nick Paqito_PL Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 dobra, 1;44;235 chyba wykrecilem i dam sobie juz spokoj na dzisiaj, ale dalej nie rozumiem dlaczego juz na starcie prowadzacy szymek wyprzedza mnie gdzies o dlugosc auta. jestem tam wolniejszy bo gram na automacie? wiadomo ze pozniej mi odjezdza bo to inna polka skillowa ale sam start? jest przeciez w ruchu, kazdy ma taka sama predkosc a on mi juz ucieka po pierwszej sekundzie gdzie nie ma zadnego zakretu ani nic tylko prosta zwyczajna droga na ktorej nie ma chyba nic do kombinowania gre mam od wczoraj i jak jest faktycznie taka roznica miedzy manualem a automatem to lepiej sie chyba przestawic juz na poczatku xd Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Mam pytanie odnośnie rozgrywki. Da się włączyć przenikanie aut? Aby liczył się tylko skil??? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 A co masz dokładnie na mysli? Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 dobra, 1;44;235 chyba wykrecilem i dam sobie juz spokoj na dzisiaj, ale dalej nie rozumiem dlaczego juz na starcie prowadzacy szymek wyprzedza mnie gdzies o dlugosc auta. jestem tam wolniejszy bo gram na automacie? wiadomo ze pozniej mi odjezdza bo to inna polka skillowa ale sam start? jest przeciez w ruchu, kazdy ma taka sama predkosc a on mi juz ucieka po pierwszej sekundzie gdzie nie ma zadnego zakretu ani nic tylko prosta zwyczajna droga na ktorej nie ma chyba nic do kombinowania gre mam od wczoraj i jak jest faktycznie taka roznica miedzy manualem a automatem to lepiej sie chyba przestawic juz na poczatku xd Pewnie wykręcił swój czas na kolejnym okrążeniu bez resetowania. Sam jak się rozpędzasz od początku prostej masz większą prędkość na jej końcu, niż komputer przy starcie lotnym. @Szymek, tak czułem, że wieczorem jak sprawdzę tabelę to i tak będę za Tobą Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Jedzie szybciej bo robi któreś kółko z kolei. Na start mecie jedziesz szybciej niż ze startu lotnego. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 No przeciez wypier.. pada za okno. 0,8sekundy przewagi nad Liderem po 2 sektorach i oczywiscie zachciało mi sie jechac na limicie i sciac zakret. No (pipi)a jego mac. Za(pipi)ista jest ta gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi