eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) A no za.(pipi)ista, ciesze się że żyje w 2015 roku, i pady nie mają kabla, a zasilacz w PS4 wbudowany, bo żona nie raz by mnie kablem udusiła albo wyj.ebała zasilaczem w łeb od ilości godzin spędzonych w grze i ku.rw wyrzuconych. Edytowane 3 stycznia 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Ja od czasów gta 5 nie przesiedziałem tyle czasu non stop przed konsolą, mam już dość wyzwania Ficusia. Całe popołudnie katowałem i tylko 1:50 udało się osiągnąć. Mam nadzieję, że jeszcze będzie ze mnie rajdowiec. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Cosmos - najlepiej poprawiać swoje błedy na duchach innych, zobacz na pierwszym zakrecie w którym momencie tracisz na duchu i zobacz jaka jest różnica na takim przejezdzie, to sporo uczy pokonywania kolejnych zakrętów, na pisku opon też sie troche traci, na 2 wyzwaniu forumkowym na takiej analizie udało mi sie coś około 3 sekund poprawić przejazd 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 prostuje - ja te wyzwania tylko zakladam, a wymyslaja zwyciezcy - to jest zmodyfikowane o brak deszczu wyzwania wymyslone przez cwieri, moje bylo tylko pierwsze - lotus w lekkim deszczu na tej trasie w gorach w kanadzie (sinclair pass) Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Da sie wybrac, ktorego ducha widzimy? Raz mam siebie, raz lidera. WTF? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Nie ma takiego wyboru. Widzisz zawsze 3 duchy. Pierwszy czas w leaderboards, Gościa który jest przed tobą w leaderboards Twój najlepszy przejazd. W opcjach można ustawić stopień nasycenia Ghostów, ja ustawiam na 0 i mam tylko kropki na mapie bo nie chce żeby mi coś zasłaniało trasę. Edytowane 4 stycznia 2015 przez ussr Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Loteria z tymi duchami, mi coś wczoraj popaprało się i miałem tylko swojego ducha ale nie tego z z moim najlepszym czasem, ale jakimś gorszym i gdy już myślałem że poprawiłem ładnie czas, a tu zonk i 3 sek gorzej od najlepszego Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 czasem jakis duch sie nie wgra Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Nie ma takiego wyboru. Widzisz zawsze 3 duchy. Pierwszy czas w leaderboards, Gościa który jest przed tobą w leaderboards Twój najlepszy przejazd. W opcjach można ustawić stopień nasycenia Ghostów, ja ustawiam na 0 i mam tylko kropki na mapie bo nie chce żeby mi coś zasłaniało trasę. Ja mam Pierwszego w leaderboards Moj najlepszy przejazd Moj poprzedni przejazd Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Czasami serwery chyba nie wyrabiają i duchy się nie wczytuja albo wczytuja się w połowie okrążenia Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja juz odpuszczam, bo konsola , albo pad wyleci przez okno. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 ja juz wczoraj odpuscilem po chyba 100 resecie przy pierwszym moscie Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja dzis na spokojnie usiadłem i poprawiłem się o 3 sec ale i tak to tylko 13 miejsce. Mam jeszcze zapas na jakieś 1.5sec ale ze to mi da tylko jedna pozycję to wole pada całego mieć i nie rzucać nim:) Jako ze znowu nie wygram mam prosbe do tego kto będzie wyznaczal następny event żeby jakiś hot hatch byl Co do ghostow to ja widzę tylko najlepszy przejazd i mój najlepszy przejazd. Chetnie bym właśnie widział przejazd poprzedzającego mnie w tabeli ale nie wiem jak to włączyć. Tzn jak ja ustawie sobie time trial to mi coraz lepszych pokazuje ale w wyzwaniach tylko najlepszego Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja ze 3 minuty przed końcem poprawiłem się o niecałe 2sek i wskoczyłem na 16 miejsce bodajże Ciężko mi skleić 3 dobre sektory, zawsze gdzieś coś zyebie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 ja dzisiaj poprawilem sie minimalnie ale miejsca mi to nie zmienilo. bylem 13 i z tego co widze co piszecie to polecialem w dol xd Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Podrzućcie te wyzwania - trochę odmiany się przyda od turnieju. PSN: MathiuPL Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 pierwszy post aktualizacja, jak zawsze prosze cwieri o podliczenie punktow, a zwyciezce KrayziePL o wytyczne do nowego wyzwania Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 PM wysłane. Dam nam odpocząć od trudnych warunków pogodowych:) Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 dajemy A do B czy na razie jeszcze zostawac przy trasach zamknietych? - pytanie do spolecznosci Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Mnie wszystko jedno. Na zamkniętych trasach nie trzeba tak często resetowac i zawsze jakieś punkty sławy dodatkowo wpadają Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 to dam zamknieta z tych co zaproponowal mi Marcin jutro jednak rzuce dopiero eventem bo juz dzis konsoli nie odpalam btw autko bedzie od 20lvl dostepne wiec kto nie ma takiego to niech nabija punkty Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Apropo da się w tą grę grać samemu bez innych aut? Tak aby szlifować czas. Chodzi mi o grę offline. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 stycznia 2015 tak - w samej kampanii masz niektore eventy zwykle czasowki, i w trybie single event tez mozesz wybrac proby czasowe + zdecydowana wiekszosc wyzwan spolecznosci to czasowki, czasem drifty, a najzadziej wyscigi Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Można prosić o dopisanie do zabawy? PSN id: oddball85nh Dzięki! Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 a szkoda ze juz koniec , nie za wiele czasu spedzilem na tym wyzwaniu (niestety juz do pracy wrocilem), ale obiecuje ze przy nastepnych postaram sie wyskubac wiecej czasu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi