Marcin_wawa 449 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Czak zbliżam się do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Wrzucam na wypadek gdyby ktoś chciał gdzieś poprawić. Co do pierwszych lokat to nie wiem jak ten koleś ma taki pęd że odskakuje wszędzie na pół sekundy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Przedewszystkim straciłes około 0,3 na ostatnim sektorze. Za wolno łuk Nie powinno spasc ponizej 230 , a nawet 235 i za wolno na wyjsciu z ostatniego zakretu Tu nie powinno spasc ponizej 180 w tym zakrecieCo nie zmienia faktu ze ja trace do niego 0,6 sekundy juz w pierwszym sektorze. PS. A propo pierwszego , to na czerwonym zakrecie i potem lewym w prawo na koncu , tez nie powinno spadac ponizej 100 w czerwonym i 110 w zielonym, Tyle wiem ale wykonac nie koniecznie umiem Edytowane 5 stycznia 2015 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 5 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 jakie to sie proste wydaje na filmiku - no po prostu jedziecie plynnie, czasem hamujecie, czasem przyspieszacie - a tu potem dup tyle sekund mam straty do najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Przedewszystkim straciłes około 0,3 na ostatnim sektorze. Za wolno łuk Nie powinno spasc ponizej 230 , a nawet 235 i za wolno na wyjsciu z ostatniego zakretu Tu nie powinno spasc ponizej 180 w tym zakrecie Co nie zmienia faktu ze ja trace do niego 0,6 sekundy juz w pierwszym sektorze. PS. A propo pierwszego , to na czerwonym zakrecie i potem lewym w prawo na koncu , tez nie powinno spadac ponizej 100 w czerwonym i 110 w zielonym, Tyle wiem ale wykonac nie koniecznie umiem Też tracę 0.500 w pierwszym sektorze bo nie rozumiem skąd jego auto tak zapierdala że ma odejście za każdym razem jakby jakieś Turbo włączał. Dlaczego lepiej trzyma się drogi i nie wynosi tego auta tam gdzie moje idzie na bandę. Ale generalnie fajny Event. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Przepraszam Krayzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Chyba jeszcze nie było tak małych różnic pomiędzy wszystkimi uczestnikami. Widać ,że z wyzwania na wyzwanie poziom wzrasta,oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Ja mam pierwszy sektor od -0,1 do +0,05 do lidera. Ogólnie to ostatni zakręt mam mocno do poprawy. Recepta na dobry czas jest taka, żeby jechać jak najmniej bokiem i jak najszybciej odzyskiwać przyczepność łagodząc pokonywanie zakrętu poprzez korzystanie z całej szerokości toru:) @eX4cT przekonałeś mnie. Odpalam przed snem DC, może jeszcze coś mi się uda zbić. edit: pierwsze 17 osób mieści się poniżej 2,5s. Za(pipi)iście! Edytowane 5 stycznia 2015 przez Marcin_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) U mnie rowniez ostatni zakręt do poprawy, bez problemu prowadzę cały wyścig do tego zakrętu... Nie sadze jednak bym miał chęci i nerwy na poprawienie tego co jest. Tak wiec Marcin idź spać :-) Edytowane 5 stycznia 2015 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Jutro posiedzę bo w nocy skill spada do żałosnego poziomu. Postaram się wskoczyć do 1:16.xxx /Edit Kurde lewy kciuk mnie boli po wczorajszych próbach i nie idzie grać. A wiem że mogę zejść do 16 sekund. Edytowane 6 stycznia 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
oddball66 18 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Wygląda na to, że nie zdąże z dobiciem do 20 lvl przed końcem wyzwania No cóż może następnym razem uda się wziąć udział w rywalizacji Edytowane 6 stycznia 2015 przez oddball66 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 no ja tez nie zdaze, nie mialem czasu ani checi zeby sobie jezdzic i wbic tych troche punktow, za to samo wyzwanie chetnie bym podjal bo przy ostatnim bawilem sie dobrze mimo setek kur ew. oby nastepny event byl z autem dostepnym tez dla niskich leveli Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 6 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 bedzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 pierwszy post zaktualizowany o wyniki ostatniego eventu, jak zwykle prosze Cwieri by policzyl punkty btw. znacie jakis serwer hostingowy gdzie mozna trzymac za darmo w folderach zdjecia bo wlasnie pierwszy post osiagnal maksymalna ilosc grafik i trzeba byloby archiwum eventow podlinkowac pod jakas stronke Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) panowie..macie jakies zyczenia odnosnie nowego wyzwania?? gdyby ktos chcial looknac Edytowane 7 stycznia 2015 przez Szymek_PL_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 szkoda ze nie ma toru po owalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Moze dla odmiany drift? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 nie nie nie nie!!!!!!!!!!!!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 nie nie nie nie!!!!!!!!!!!!!! NIE NIE NIE!!!! a co do hostingu, to może : http://imgur.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 szkoda ze nie ma toru po owalu Ja po prostej bym przeje.bal tez pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Dajcie drift dla odmiany Co kilka wyzwań, niech jedno będzie z driftem by można było nieco przetasować stawkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 też jestem za jakimś driftem, mimo że moga boleć uszy od piszczenia jak ktoś pisał Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Dajcie prosta trasę, na przykład Tamil Nadu 2, do tego dobrze driftujące auto, bez opadów i złej pogody i jedziemy z driftem. Będzie fun z tego, mówię Wam. A nie tylko super auta i trasy dla cyborgów. W końcu miały to być wyzwania dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 auto raz bylo zryte - ten mercedes amg, procz tego przeciez miales swietnie prowadzacego sie lotusa, audi r8, teraz chyba najlagodniejsze auto w opanowaniu z klasy hiper i no moze tez te alfa romeo bylo ciut za dzikie trasy to juz w ogole same spoko wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 w sumie jeszcze nie mam trofeum za milion punktów w drifcie, więc dla mnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi