Emtebe 2 548 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 No kufa, Ficuś, ale w czym masz problem by zrobić coś, co chcą inni? Pod siebie te zadania tworzysz czy jak? Sam pisałeś, by były przystępne dla wszystkich, bo się ludzie zniechęcą - a nie są przystępne. Nie mierz innych swoja miarą. Zrób coś innego dla odmiany. Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 zadania wymysla zwyciezca przeciez, ja tylko pierwsze wymyslilem (te z lotusem) juz i tak co chwile interweniuje - te amg w norwegii w nocy mialo byc pierwotnie w sniezycy, odrzucilem trasy z A do B by cyborgi nie mialy 30sekund przewagi nad reszta itp :D poza tym po miejscach w eventach widac jaki mam skill 1 Cytuj
Emtebe 2 548 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 To tym bardziej dawaj teraz drift by przetasować stawkę A aktualny zwycięzca najwyżej wymyśli kolejne zadanie, po drifcie. 1 Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 drift jest gluupi bo glupio zlicza punkty, zobacz sobie jak wyglada driftowanie w wyzwaniach najlepszych po duchach, specjalnie czesto robia baczki bo najwiecej punktow nalicza jadac prostopadle do trasy Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Do następnego Eventu proszę o Audi RS6 Avant ten dźwięk silnika Cytuj
czak92 36 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Jak lubię drifty tak zgadam się z Ficusiem, punkty są beznadziejnie zliczane, płynny przejazd nic tu nie daje,bez bączków i cofania nie ma szans na walkę z najlepszymi w wyzwaniach. Powinny być dodatkowe punkty za płynność przejazdu. Ps. Ja niestety wypadam z wyzwań na 1,5 tygodnia, ale życzę wam powodzenia Cytuj
Emtebe 2 548 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 drift jest gluupi bo glupio zlicza punkty, zobacz sobie jak wyglada driftowanie w wyzwaniach najlepszych po duchach, specjalnie czesto robia baczki bo najwiecej punktow nalicza jadac prostopadle do trasy No to co? też rób bączki i będziesz na pierwszym miejscu. Naprawdę głupie tłumaczenia. Dawajcie drift, mówię Wam, że będzie fajnie. Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 Jak lubię drifty tak zgadam się z Ficusiem, punkty są beznadziejnie zliczane, płynny przejazd nic tu nie daje,bez bączków i cofania nie ma szans na walkę z najlepszymi w wyzwaniach. Powinny być dodatkowe punkty za płynność przejazdu. Ps. Ja niestety wypadam z wyzwań na 1,5 tygodnia, ale życzę wam powodzenia ooo to to, jeszcze na odcinku driftu mozna sie cofac - nie za daleko bo zrobi reset ale mozna sie troche cofnac i znowu wykrecic baczka - wpada malo punktow ale jak sie jest sprytnym i bedzie sie to robic konsekwentie to sumarycznie wykreci sie tak lepszy wynik niz jakby sie plynnie driftem po bozemu wzialo ten zakret Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 A czy w drifftach są duchy rywali? Bo głupio będzie oglądać kręcącego się w koło duszka. Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 drift jest gluupi bo glupio zlicza punkty, zobacz sobie jak wyglada driftowanie w wyzwaniach najlepszych po duchach, specjalnie czesto robia baczki bo najwiecej punktow nalicza jadac prostopadle do trasy No to co? też rób bączki i będziesz na pierwszym miejscu. Naprawdę głupie tłumaczenia. Dawajcie drift, mówię Wam, że będzie fajnie. na serio bawi sie event w ktorym bedziemy uszukiwac system robiac baczki i sie cofajac i ciebie to bawi bo jest to fajne bo twoje ego bedzie polechtane bo moze komus sie nie bedzie chcialo w to bawic a ty wreszcie bedziesz wyzej w rankingu? Cytuj
Emtebe 2 548 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Ale ja nie mam zamiaru oszukiwać, uczciwie robię drifty. Nie cofam się. Poza tym są duchy, więc każdy będzie miał wgląd jakby ktoś oszukiwał i tym samym był pierwszy. E: Ficuś, bo widzę, że jak baba się zachowujesz. Rzuciłem propozycję. Sam pisałeś o przystępności zadań, by ludzie nie zniechęcali się. Mnie zniechęcają te zadania pod cyborgów robione. I nie pisz, że trasy fajne, że auta spoko - bo to Twoja opinia. Rób jak chcesz, ja rzucam tylko pomysł. Tak jak rzuciłem pomysł, by w ogóle takie forumkowe eventy tworzyć. Pomysł się spodobał, przejąłeś pałeczkę organizatora - rób więc jak chcesz. Tylko jak ktoś Ci podeśle wyzwanie, to twórz tak jak autor podał, a nie wyłączasz opady czy inne przeszkadzajki. Albo w jedną albo w drugą stronę. Edytowane 7 stycznia 2015 przez Emtebe 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Drift zawsze coś innego, tak sie jeszcze nie ganialiśmy, może bedzie fajnie, może nie, by sie raz sprawdziło Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 jak babsko to sie ty Emtebe zachowujesz - co w tych eventach bylo robione pod cyborgow? nic, kompetnie nic, placzesz jak baba bo ci skilla brakuje, mi brakuje rowniez skilla i nie placze. W eventach startuje ponad 30 osob, ok pierwsza 10 to jedni i ci sami ale mam rozumiec ze wypowiadasz sie teraz w imieniu calej reszty czyli tych 2x osob? bo widze ze za driftem na razie placzesz tylko Ty oraz chetnie by chcial tez Fanek, ktory z cala sympatia do niego ogranicza start w eventach do 1 symbolicznej proby w kazdym evencie Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Może jakaś trasa z pukntu A do punktu B ? drift nieee Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 z a do b to zaraz znowu bedzie placz ze cyborgi znowu maja trase do siebie bo najlepsi jak teraz robia 8-10 sekund przewagi nad ogonem tabeli to na takich trasach bedzie pewnie 30sekund Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Też jestem za trasą z punktu A do B. Niektórzy zachowują się tu jak baby, to nie, to też, jak (pipi)e, to tylko zabawa. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Jak do takiej trasy dobierzecie wolne auto to nie będzie takich wielkich różnic. Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 ok bo tak mozna w nieskonczonosc a to tylko zwykla zabawa przeciez mam propozycje jesli Szymek nie ma nic przeciwko bo on ma takiego skilla ze i tak prktycznie zawsze wygrywa - moze Emtebe wymysli szczegoly nowego eventu ale bez driftu - czy to satysfakcjonuje? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 No to garbus, a->b i będzie śmiesznie Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 heh az tak niektórych to boli ze przegrywaja? jest fajny fun, ludzie macie skillową gierkę i narzekacie xD ktoś jest lepszy i tyle nie umiecie przegrywać ? janusze gejmingu oficjalnie 1 Cytuj
Emtebe 2 548 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Ale jakie przegrywanie? Nie wczuwajcie się. Miała byc zabawa dla zabawy. Chciałbym tylko jakiś urozmaiceń, a nie ciągle praktycznie to samo. Ja jestem za driftem, jak Wy nie chcecie to dajcie cokolwiek i jedziemy z tym koksem. Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 stycznia 2015 mam szczegoly eventu, zaraz rzuce w grze i bedzie aktualizacja 1 posta nastepny event czyli za 2 dni wymysla Emtebe tylko bez driftu i wyscigow z innymi autami rzecz jasna Ale jakie przegrywanie? Nie wczuwajcie się. Miała byc zabawa dla zabawy. Chciałbym tylko jakiś urozmaiceń, a nie ciągle praktycznie to samo. Ja jestem za driftem, jak Wy nie chcecie to dajcie cokolwiek i jedziemy z tym koksem. ale proba czasowa jest w 100% uczciwa, nie da sie oczukac a drift jest z puska - dziwnie zlicza punkty i jak pisalem ja i inni mozna oszukiwac - to sa powody dlaczego nie Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Mnie tam wszystko jedno czy drift czy zwykła trasa czy od a do b. Tylko dajcie raz na jakiś czas jakieś wolne przednionapedowe autko Swoja droga wyścig z innymi autami tez by był fajny bo oprócz skilla się pojawia odrobina rng Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) jak babsko to sie ty Emtebe zachowujesz - co w tych eventach bylo robione pod cyborgow? nic, kompetnie nic, placzesz jak baba bo ci skilla brakuje, mi brakuje rowniez skilla i nie placze. W eventach startuje ponad 30 osob, ok pierwsza 10 to jedni i ci sami ale mam rozumiec ze wypowiadasz sie teraz w imieniu calej reszty czyli tych 2x osob? bo widze ze za driftem na razie placzesz tylko Ty oraz chetnie by chcial tez Fanek, ktory z cala sympatia do niego ogranicza start w eventach do 1 symbolicznej proby w kazdym evencie Ficuś - nie w każdym, w pierwszych robiłem przynajmniej po 10-15 przejazdów w dwóch ostatnich tylko 1-3, za dużo gier z rozpedu kupiłem ostatnio i mniej czasu na DC teraz kampanie z gwiazdkami już sam nie wiem kiedy zrobie, a teraz jeszcze Infamous z plusa doszedł i praca po świetach sie zaczyna ale dodawaj mnie cały czas, na weekendowe wyzwania na pewno więcej bede jezdził btw. ja przy kolejnym byłbym na tak jak zawsze wybiera wygrywający + drugi drift Edytowane 7 stycznia 2015 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi