Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

nie ma driftu za to moga byc trasy A do B, mozna tez wprowadzic zasade ze to nie zwyciezca wyznacza nowa trase

jak pisalem next event ustala Emtebe

Co do aktualnego - najwolniejsze auto w grze, najlatwiejsza trasa, lekki deszczyk - no nic latwiejszego nie da sie juz w tej grze wymyslec

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 350,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano
  • Autor

juz jest w sieci :) jak nie dostales alertu growego to sprawdz w samej grze po otrzymanych lub wyzwaniach znajomych

Opublikowano

No ja juz od jakiegoś czasu jestem za tym żeby różni ludzie wyznaczali event. Zróbmy ya ze następny wyznacza emtebe a potem 10 osoba w tabeli

Opublikowano

No i pięknie. Zatem bez hejtów i niech wygra najlepszy! :P

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Pojawiają się wam alerty z wyzwaniami? Mi jakiś czas temu przestały i du.pa, wejdę do gry to wyzwanie jest, ale alertu nie dostaje.

Opublikowano
  • Autor

czasem tak, czasem nie - moze problemem jest to ze wyzwania na raz wysylam do 60 osob :P

Opublikowano

No i pięknie. Zatem bez hejtów i niech wygra najlepszy! :P

XDDDDDDDDDDD przeciez jasne jest ze szanse na zwyciestwo maja 3-4 osoby z topu i koniec. auta, trasy i warunki tu niczego nie zmienia.

ale bardzo fajna trasa mimo wszystko, w koncu uklon w strone inwalidow. najbardziej podoba mi sie to jak male roznice sa w czasie, setne i tysieczne sekundy moga odegrac tu wazna role :D

Opublikowano
  • Autor

ona juz byla raz w trzecim wyzwaniu tylko bez deszczu, audi r8 i w wersji podstawowej - teraz mamy rewers

Opublikowano

Ale jakie przegrywanie? Nie wczuwajcie się. Miała byc zabawa dla zabawy. Chciałbym tylko jakiś urozmaiceń, a nie ciągle praktycznie to samo. Ja jestem za driftem, jak Wy nie chcecie to dajcie cokolwiek i jedziemy z tym koksem.

Jesteś za driftem ale wręcz go wymuszasz na nas. Ciągle coś ci nie odpowiada w eventach. W poprzednim chciałeś wszystko pozmieniać i przez kilka postów męczyłeś Ficusia, a ja się pytam po co w takim razie miał ktoś wyznaczać je, skoro Ficuś miałby wszystko zmieniać, bo jeden użytkownik narzeka? Będziesz wybierał następny event - spoko przeżyję i nie będę prosił o zmianę przez organizatora tylko dlatego, że nie trawię driftu, po prostu uszanuję decyzję. Jednak mam cichą nadzieję, że będzie to ostatni taki event, bo to jest nieporozumienie w tej grze i nie oddaje skilla, tylko kombinatorstwo, co wypacza w ogóle ideę zabawy poprzez współzawodnictwo. Takie jest moje zdanie w tej sprawie.

A co miałeś na myśli, że ciągle to samo? W grze wyścigowej z reguły się ścigasz. Były różne klasy samochodów, różne trasy z różną porą dnia i warunkami pogodowymi. Bardziej urozmaicić się nie dało. 

Opublikowano
  • Autor

event mial byc najprostszy z mozliwych wiec jest najlatwiejsza trasa w najlatwiejszej wersji najlatwiejszym samochodem - event na probe, w ktorej i tak wyniknie oczywista oczywistosc czyli to ze o zwyciestwo i tak beda walczyc ci sami i pewnie nawet dalsze miejsca beda podobne

nastepny event wyjatkowo wymysla Emtebe ale jak pisalem Marcin - dalej to bedzie proba czasowa, bez driftow

Opublikowano

Spoko, spoko, driftu nie będzie. Mam już na oku pewien event, jutro pewnie coś podeślę do Ficusia.

Opublikowano

Już dawno zostało ustalone że jeśli ktoś chce wiedzieć na czym polegają drifty niech odpali sobie pierwszego GRID-a, te w DriveClubie są do poprawy, bo o ile możliwości są tak punkty naliczane są z du.py, zgadzam się oczywiscie z Marcinem, kombinactwo nie współzawodnictwo.

Opublikowano

do tej ZABAWY zdecydowanie odpada drift. Jestesmy polakami, a wiecie ze uwielbiamy kombinowac ;) 

Nie zapominajcie ze to jest tylko dla fanu, szacun dla cyborgow za skilla bo ja jeszcze musze sie dlugo uczyc, zeby sie zblizyc do nich i to jest teraz dla mnie osobiscie fun. chce byc lepszy podpatrujac najlepszych :)

niestety mam teraz egzaminy na weekend i musze troche posiedziec przy czytaniu ale po wszystkim znow wracam do aktywnej zabawy, amen :D

Opublikowano

Punktacja po ostatnim evencie: 

1. Szymek_PL             200
  2. KrayziePL               169
  3. Welna_PL               144
  4. czaku92_pl              141
  5. Assphalt                  121
  6. REZOK_PL              120
  7. eX4cT_PL                116
  8. Bartiz_X                   115
  9. Kymel_PL                110
  10. Baniol                      104
  11. LwiaNerka                102
  12. cwieri                        102
  13. SzczurekPB               89
  14. Pl_Dudek_Pl             89
  15. KrzychuFox               85
  16. punisher85_pl           82
  17. LubieCycunie            63
  18. Golltar                       62
  19. McN-MaGiK               59
  20. Emtebe                      52
  21. Paqito_PL                  49
  22. Vril                             41
  23. Ukyo_PL                    40
  24. dar-kos                      37
  25. pokrytysniegiem        36
  26. MichAelis                   36
  27. Wooyek_PL               32
  28. Yaevinn                     29
  29. gebus_3008              28
  30. fanek744                   22
  31. MathiuPL                   22
  32. kubson84                   21
  33. balon1984                 19
  34. DaN_PL                     19
  35. schab0795PL            16
  36. figus87                      16
  37. fakir87                       16
  38. Redmitsu88               15
  39. Masorz                       8
  40. k_es                           7
  41. Marik1982                  7
  42. JakimPL                     6
  43. Jazzowsky                  6
  44. easye_PL                  5
  45. kuba85PL                  4
  46. LiSoQuan                  4
  47. Tomci-                       3
  48. Alex19PL                   3
  49. Marcin                       2
  50. Cosmoss90               2

Edytowane przez cwieri

Opublikowano

Mój wynik napawa mnie dumą i motywuję do walki i osiągania coraz lepszych czasów :)

Szkoda, że nie posiadałem gry wcześniej i ominął mnie jeden event.

No nic to, walczymy dalej :D

Opublikowano

Może by tak wydłużyć eventy do 3 dni, w obecnym systemie brakuje troche czasu, niektórzy jeszcze udzielaja się w turnieju forumowym, nie mówiąc, że juz nie ma czasu na multiplayera czy tour z DLC, a na półce jeszcze są inne gry :).

Opublikowano

Może by tak wydłużyć eventy do 3 dni, w obecnym systemie brakuje troche czasu, niektórzy jeszcze udzielaja się w turnieju forumowym, nie mówiąc, że juz nie ma czasu na multiplayera czy tour z DLC, a na półce jeszcze są inne gry :).

+1
Opublikowano

Czy ten event był od 20 lvla czy po prostu mnie zaproszenie ominęło :) ? Jak coś to wczoraj wbiłem 21 lvl

Opublikowano
  • Autor

starszy byl od 20lvl, aktualny chyba jest od 1lvl :P wydaje mi sie ze na pewno wyslalem Ci zaproszenie ale jeszcze sprawdze jak wroce do domu - sprawdz w grze w miedzy czasie w otrzymanych wyzwaniach lub wyzwaniach znajomych

Opublikowano

również jestem za tym, żeby event trwał 3 dni. różne sprawy wypadają (inne gry, praca, dzieci, żona (kolejność dowolna:) a szkoda nie wziąć udziału, co powoduje, że potem odpalam ps4 o 2 nad ranem:)

Opublikowano
  • Autor

no to event emtebe wrzuce na 3dni :) obecny trwa do jutra bo jak wiadomo juz zmienic w trakcie sie tego nie da