Welna 1 094 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Dobra, przyznam sie i ja. Jak byłem poza domem , to odpaliłem potem DC z wyzwaniem jak wstałem do pracy. Nie zjadłem sniadania i spozniłem sie 20 minut do pracy Edytowane 8 stycznia 2015 przez Welna 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) starszy byl od 20lvl, aktualny chyba jest od 1lvl wydaje mi sie ze na pewno wyslalem Ci zaproszenie ale jeszcze sprawdze jak wroce do domu - sprawdz w grze w miedzy czasie w otrzymanych wyzwaniach lub wyzwaniach znajomych Dzięki, jak coś to poproszę o wszystkie wyzwania, bedzecie mieli kogo wyprzedząć Dobra, przyznam sie i ja. Jak byłem poza domem , to odpaliłem potem DC z wyzwaniem jak wstałem do pracy. Nie zjadłem sniadania i spozniłem sie 20 minut do pracy Ta gra mega uzależnia, mimo że do najlepszych czasów dużo mi brakuje to i tak powtarzam w nieskończoność, by chociaż pół sekundy urwać. Edytowane 8 stycznia 2015 przez Cosmos Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Wyniki są archiwizowane więc w każdej chwili możesz wybrać auto trasę i będą zapisane rekordy z którymi możesz rywalizować nawet jak event się już skończył. Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Wolniejszymi autami mi lepiej jednak idzie. 4 jestem na razie i jeszcze wiem ze mam te 0.2 0.3 zapasu. Ten długi łuk w prawo przechodzicie na pełnym gazie czy trochę odpuszczacie? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 dobre wyzwanie propsy, padnie tu chyba rekord przejazdów na razie udało sie zejść z 1.51 do 1.48, ale to nadal 3sec straty da fuck man na razie duchy innych mi sie nie ładują, musze podejrzeć jak bierzecie te zakrety na slalomiku LwiaNerka - czasami udaje mi sie wejść bez zwalniania, ale gdy wchodze powyżej 115km/h na starcie z poprzedniego okrążenia przeważnie puszczam gaz w tamtym miejscu w jednym miejscu można chyba sie odbić od barierki zyskując, zauważyliście? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Super wyzwania, jest jakiś limit prób, wpływa to jakoś na punktację? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 8 stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 stycznia 2015 nie wplywa - pamietaj jednak ze aktualne jest tylko jedno zadanie i to one jest podliczane do punktacji, przeszle sa juz nieaktywne Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 kurde..ale schrzanilem czerwone zakrety juz raczey odpuszczam i zostaje z obecnym czasemNerka...zalezy jak zlozysz sie w zakret...ale mozna go jak najbardziej przejechac na pelnym gazie Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Z duchami faktycznie jest cos nie tak, pierwszy czas wyzwania ładuje mi sie tylko wtedy gdy zostanie pobity w trakcie kiedy sam kręce czasy. Dobry event do nabijania punktów doświadczenia, wpadło wczoraj pół miliona. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Funkcje online w tej grze są nadal zj3bane. Tyle czasu po premierze i nie wszystko śmiga tak jak powinno. Edytowane 9 stycznia 2015 przez REZOK Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) to prawda, czasami są dni że wszystko śmiga i ładuje sie mega szybko a czasami jakieś mega zamuły albo trzeba nawet dwa razy wejść w wyzwania aby zatrybiło ja gram od samego początku, teraz a dawniej niebo a ziemia, jestem w stanie to jeszcze przeżyć Edytowane 9 stycznia 2015 przez Fanek Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Tu nie chodzi o to, że coś działa szybko lub wolno. Są funkcje sieciowe, które nadal nie działają od premiery. Choćby statystyki. Lub wieczne kółko wczytywania na kartach z państwami (przy wyborze pojedynczych wyścigów). W ogóle nie pamiętam, bym grał wcześniej w jakiekolwiek wyścigi z tak po(pipi)ym AI. Nie dość, że wszyscy przeciwnicy taranują twoje auto. To w dodatku jest z dupy handicap. Widać to najlepiej w wyścigach, gdzie wszyscy jadą jednakowymi autami. Zapieprzam sobie 250 km/h a tu nie wiadomo skąd, bokami wyprzedzają mnie przeciwnicy o kilka długości auta, mimo, że jedziemy w tych samych samochodach Rozumiem jakąś namiastkę tunelu aerodynamicznego - ale nie tutaj, gdzie wyprzedzają mnie o kilka długości. Edytowane 9 stycznia 2015 przez Emtebe Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 stycznia 2015 mi pare razy to dzialalo ale fakt czescniej nie dziala niz dziala Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 No ja wciąż czekam na ten pierwszy raz jak zadziała Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 stycznia 2015 widac ze w motorstormy nie grales kolego - jak tu ci trudno to tam bys w koncowej czesci festiwalu wy.pierdlolil konsole w podskokach przez okno, choc i tak te chamskie skryptowane AI przy tej muzie i feelingu gry nie przeszkadzalo mi Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Grałem i mam wszystkie trzy części MS na PS3 i sztukę na PSP. Ale MS to inna gra niż DC. Więc ja bym tego nie porównywał. W MS mnie nie wkurzał taki handicap. Tam, jako-taki realizm był nieobecny. W DC widać tez do tego zmierzają... Edytowane 9 stycznia 2015 przez Emtebe Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 stycznia 2015 ale tu masz wielokrotnie w mniejszym stopniu to zrobione, ani razu w single player mnie to nie wkurzylo - ja problem mialem jedynie zawsze przy czasowkach i drifcie by miec max gwiazdek, wyscigi w wiekszosci bez problemu robilem max gwiazdek chyba ze byl glupi woz do prowadzenia ale to wtedy byla nauka jazdy a nie wina innych kierowcow cos cie chyba skilll opuszcza bo na poziom wyzwan forumkowych tez narzekasz Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Skilla to ja od zawsze miałem marnego, mimo, że ścigałki to mój ulubiony gatunek Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Kurcze przez brak duchów nie wiem gdzie jeszcze mój czas poprawić zawsze ten najlepszy czas trochę pomaga w idealnej linii. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 zapodajcie kolejne, te skończyło sie kilka godzin temu i nie udało mi sie zejść poniżej 1.48 Cytuj
czak92 36 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Mógłby ktoś wrzucić swój przejazd z ostatniego wyzwania? Chciałbym zobaczyć co mnie ominęło a nie mam dostępu do ps4 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Mógłby ktoś wrzucić swój przejazd z ostatniego wyzwania? Chciałbym zobaczyć co mnie ominęło a nie mam dostępu do ps4 prosze Ficus chyba ostro zapil 2 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 stycznia 2015 wrzuce wrzuce zaraz, powolutku, na razie odsypiam w lozeczku krakowski zlocik Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 stycznia 2015 nowy event ktore autorem jest Emtebe juz aktywny, czas trwania wydluzony do 3dni, nastepny event dla odmiamy wymyslac bedzie osoba, ktora zajmie 10 miejsce w aktualnym bo ile moze ten Szymek btw aktualizacja pierwszego posta o wyniki otstatniego odbedzie sie dzis troche z opoznieniem bo musze ogarnac miejsce w sieci do trzymania archiwum eventow bo juz pierwszy post ma maksymalna liczbe grafik Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Nie chce marudzić ale samochód z eventu nie posiada wycieraczek co jest dosyć kłopotliwe, następnym razem warto by było sprawdzić takie rzeczy bo o ile ta trasa jest bardzo prosta to na trudniejszej widok ze środka byl by nie do użycia. Edytowane 10 stycznia 2015 przez GoltaR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi