Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

wyslij ktos zaproszenie chetnie sprobuje [;

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 351,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Zszedlem do 1.23.288 ale mam jeszcze straszny zapas w dwóch pierwszych sektorach wiec 1.23.000 jest do zrobienia. Mniej to tylko cyborgi mają :)

Opublikowano

Czy punktacja eventów będzie się ciągnęła cały czas czy po jakimś czasie rozpoczniemy sezon na nowo i punkty się wyzerują ?

Opublikowano

Ja to uważam ze co dwa tygodnie lub co miesiąc powinien być nowy sezon

Opublikowano

mozemy zaczac na nowo od 1 lutego, a potem hmm, co 10 wyzwan?

Edytowane przez Welna

Opublikowano
  • Autor

mi pasuje - 10 wyzwan po 3 dni to akurat miesiac :)

Opublikowano
  • Autor

pytanie tylko kiedy zakonczyc ten sezon - aktualnie walczymy z 9 eventem - ciagnac faktycznie do konca miesiaca? to by jeszcze z 4-5 eventow dalo

btw. jak nastepny event nie bedzie na trasie w Japonii to sie obraze :P

Opublikowano

Japonia i nowy samochod obowiazkowo. 

PS: mozemy zakonczyc po 10 aby było po równo

Opublikowano

od lutego zacząć nowy sezon dobry plan

Opublikowano
  • Autor

od dzis przy rzucaniu eventow bierzemy pod uwage czy tor ma byc z flagami przy zakretach czy bez? czy zostaje po staremu?

Opublikowano

z flagami come on i tak trudno sie jezdzi :P

Opublikowano

Po co komu flagi?

Nikt nie jedzie trasy raz, po 10 przejazdach zna sie trasę na pamięć.

Opublikowano
  • Autor

jako punkt odniesienie do hamowania - z flagami o to latwiej niz jakby ich nie bylo i sie mialo odnosic do jakiegos domku czy krzaczka za trasa ;)

Opublikowano

Ja nie zwracałem uwagi na te flagi, sądziłem, że są jako ozdoba :)

Dopiero z forumka się dowiedziałem co oznaczają.

Wcześniej trasy jechałem na wyczucie, teraz znajomość flag czasem pomaga.

Nie zawsze jednak żółta i zielona w pełni oddają charakter zakrętu - czasami trzeba bardziej przyhamować niż wskazuje na to kolor flagi, czasami wcale nie trzeba hamować.

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Flagi powinny zostać obowiązkowo, czasami właśnie służą jako punkt hamowania bo nic lepszego w otoczeniu trasy nie ma. Nie jest to linia idealnego toru jazdy jak w prawie wszystkich ścigankach które sie pojawiają a tylko dekoracja otoczenia, im więcej takich punktów tym lepiej. Jak ktos nie używa flag do orientacji to tym bardziej nie powinno mu przeszkadzać, że są.

Edytowane przez GoltaR

Opublikowano

Czekam ostro na nową rundę mistrzostw! Dragon Age tyle czasu pochłania, że na DC nie mam czasu;(

Przejechałem narazie jedną trasę w Japonii, jest MOC.

Opublikowano
  • Autor

czas masz do juta do pobicia kolego ;) klanie sie pierwszy post

TYMCZASEM DRODZY FORUMOWI FANI DRIVECLUBU SZYKUJE DLA NAS COS NAPRAWDE NIESAMOWITEGO,WYJATKOWEGO I NIEPOWTARZALNEGO, ZOSTALEM ZOBLIGOWANY DO UTRZYMANIA TAJEMNICY AZ DO SOBOTY 24 STYCZNIA, NAPISZE TYLKO ZE TO BEDZIE ABSOLUTNA BOMBA DLA NAS WSZYSTKICH, PROSZE WAS TYLKO O TO BY MIELISCIE CO NAJMNIEJ DO SOBOTY 29 LEVEL W TEJ GRZE A ZAPRAWDE NIEPOZALUJECIE

Opublikowano

turniej ? :D