Opublikowano 18 stycznia 201510 l Zszedlem do 1.23.288 ale mam jeszcze straszny zapas w dwóch pierwszych sektorach wiec 1.23.000 jest do zrobienia. Mniej to tylko cyborgi mają
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Czy punktacja eventów będzie się ciągnęła cały czas czy po jakimś czasie rozpoczniemy sezon na nowo i punkty się wyzerują ?
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja to uważam ze co dwa tygodnie lub co miesiąc powinien być nowy sezon
Opublikowano 19 stycznia 201510 l mozemy zaczac na nowo od 1 lutego, a potem hmm, co 10 wyzwan? Edytowane 19 stycznia 201510 l przez Welna
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Autor pytanie tylko kiedy zakonczyc ten sezon - aktualnie walczymy z 9 eventem - ciagnac faktycznie do konca miesiaca? to by jeszcze z 4-5 eventow dalo btw. jak nastepny event nie bedzie na trasie w Japonii to sie obraze
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Japonia i nowy samochod obowiazkowo. PS: mozemy zakonczyc po 10 aby było po równo
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Autor od dzis przy rzucaniu eventow bierzemy pod uwage czy tor ma byc z flagami przy zakretach czy bez? czy zostaje po staremu?
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Po co komu flagi? Nikt nie jedzie trasy raz, po 10 przejazdach zna sie trasę na pamięć.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Autor jako punkt odniesienie do hamowania - z flagami o to latwiej niz jakby ich nie bylo i sie mialo odnosic do jakiegos domku czy krzaczka za trasa
Opublikowano 19 stycznia 201510 l ja dopiero pod koniec Tour'u zrozumiałem, gdzie te flagi sa i po co
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja nie zwracałem uwagi na te flagi, sądziłem, że są jako ozdoba Dopiero z forumka się dowiedziałem co oznaczają. Wcześniej trasy jechałem na wyczucie, teraz znajomość flag czasem pomaga. Nie zawsze jednak żółta i zielona w pełni oddają charakter zakrętu - czasami trzeba bardziej przyhamować niż wskazuje na to kolor flagi, czasami wcale nie trzeba hamować. Edytowane 19 stycznia 201510 l przez REZOK
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Flagi powinny zostać obowiązkowo, czasami właśnie służą jako punkt hamowania bo nic lepszego w otoczeniu trasy nie ma. Nie jest to linia idealnego toru jazdy jak w prawie wszystkich ścigankach które sie pojawiają a tylko dekoracja otoczenia, im więcej takich punktów tym lepiej. Jak ktos nie używa flag do orientacji to tym bardziej nie powinno mu przeszkadzać, że są. Edytowane 19 stycznia 201510 l przez GoltaR
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Czekam ostro na nową rundę mistrzostw! Dragon Age tyle czasu pochłania, że na DC nie mam czasu;( Przejechałem narazie jedną trasę w Japonii, jest MOC.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Autor czas masz do juta do pobicia kolego klanie sie pierwszy post TYMCZASEM DRODZY FORUMOWI FANI DRIVECLUBU SZYKUJE DLA NAS COS NAPRAWDE NIESAMOWITEGO,WYJATKOWEGO I NIEPOWTARZALNEGO, ZOSTALEM ZOBLIGOWANY DO UTRZYMANIA TAJEMNICY AZ DO SOBOTY 24 STYCZNIA, NAPISZE TYLKO ZE TO BEDZIE ABSOLUTNA BOMBA DLA NAS WSZYSTKICH, PROSZE WAS TYLKO O TO BY MIELISCIE CO NAJMNIEJ DO SOBOTY 29 LEVEL W TEJ GRZE A ZAPRAWDE NIEPOZALUJECIE