Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można poznać wyniki poprzedniego wyzwania? :D brak dostępu do konsoli na studiach

jak zwykle zapraszam do pierwszego posta gdzie jak zawsze jest podany link do stronki gdzie na biezaco wrzucam wyniki, wyniki z ostatniego eventu sa tam juz od 10.00 rano ;)

event wrzuce za jakies 2h, juz mam od paru godzin wytyczne od Kymela, fajny evencik bedzie

• Plusik 1
Opublikowano

fajna trasa, auto sie mocno slizga ale daje rade, na razie tylko 3 przejazdy i 1.55, ale jutro usiade mocniej

nie lubie tego wozu za design :P

Opublikowano

Ja tez nie dostalem zaproszenia :(

to dobrze ;)

które miejsce teraz wybiera trase?

nie ma wyboru, w sobote Ficus poda wiecej info odnosnie zawodow w ktorych do wygrania bedzie wycieczka do Japonii którą sam sponsoruje.

Opublikowano

punkty hamowania ma tragiczne, nim trzeba hamowac kiedy kazdym innym jeszcze spokojnie mozna jechac na full predkosci, przeciwienstem do tego jest renault twin run concept - w nim to znowu zakrety trzeba brac gdy juz auto jest prawie przed sciana bo skreca jak gokart

Opublikowano

Kymel! Przez szacunek do klubu, w którym jeździsz! Nie mogłeś wymyślić czegoś łatwiejszego? :D

Wiecie co by było genialne jakby dodali do wyzwań? Możliwość ograniczenia liczby przejazdów. Na przykład osoba tworząca wyzwanie ustawia, że jedna osoba może przejechać maksymalnie 5 okrążeń czy tam 5 razy pokonać trasę. Byłby niezły hardkor :)

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Można spokojnie jeżdzić z kierownicy tylko trzeba więcej czasu poświęcic na poznanie trasy bo mniej widać, no ale to mówi kierowca z drugiej dzisiątki więc cięzko mi powiedziec czy rekordy są możliwe. 

ps. ograniczenia co do ilości przejazdów to moim zdaniem totalna bzdura, od tego jest multi i time trial. Gdyby była taka opcja w wyzwaniach to i tak każdy by wczesniej potrenował na danej trasie i dopiero wszedł na te 5 okrązen doskonale przygotowany. W obecnej formie przynajmniej wiadomo, że czasy są najlepsze jakie dany gracz mógł wykręcić.

Edytowane przez GoltaR
Opublikowano

i tak juz nawet teraz system robi przeklamania w liczbie prob bo zlicza tylko w tabelkach pelne okrazenia, a kazdy z nas wie najlepiej ile byloby tego wiecej bo robimy rage restart jak juz np pierwszy zakret nam nie wyjdzie :P

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zlicza wszystkie próby. Nawet te z gorszym czasem. Ja nie widzę sensu jechać dalej jak odstaję od swojego czasu o 0,2-0,3s po połowie trasy.

W ogóle wczoraj fajna walka była z Szymkiem i eX4cTem. Byłem pierwszy 2 razy na kilka minut hehe. Później poszedłem spać ale widzę, że niewiele się zmieniło w czołówce.

@eX4cT:

Szymek 1:46:411

eX4cT    1:46:489

ja           1:46:505

Edytowane przez Marcin_wawa