eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 No, była zabawa :-D Najgorsze jest to ze nie moge zrobić wszystkich sektorów czysto :-[ Wczoraj na pierwszym sektorze udało mi sie zrobić 0,650s przewagi! Wiec jest z czego tam ciąć jeszcze na tej trasie, ale ostatni sektor mnie zabija Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Szymek 1:46:411 eX4cT 1:46:489 ja 1:46:505 i na 4 miejscu Fanek 1:55 ale dziś sie odegram!! 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Bardzo mi się podoba to Auto. Pierwszy sektor mam rekord a potem przestaje się mnie słuchać Ale to też wina nieznajomości toru. Zastanawia mnie co będzie następne? Ficuś pisze że skoro Level 29 ma być odblokowany to może szykuje jakąś bombę Atom'ową Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) @eX4cT - Dokładnie, jest tam z czego schodzić. Ale samochód jest dość niewdzięczny i przez to poskładanie sektorów w całość jest trudne. Edytowane 22 stycznia 2015 przez Marcin_wawa Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Jak pierwszy i drugi zakręt wejdę używając kamery z maski, a potem jadąc pod górę zmienię na chase cam to mam nawet rekord ponad pół sekundy przewagi ale potem partaczę bo nie znam auta. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 które miejsce teraz wybiera wyzwanie? Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) Fanek, sto razy już było pisane, że nikt nie wybiera, bo Ficuś szykuje niespodziankę. a niespodzianką jest handicap dla Fanka... -30 sekund na start, by nie był ostatni Edytowane 22 stycznia 2015 przez Emtebe 1 Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Kurde ponad 0,5 sekundy przewagi nad Szymkiem po 2 sektorach i kończę z wynikiem tylko o 0,2 szybszym... (pipi)a ostatnia prosta. Szymek ma rację, zejść poniżej 1:46 jest dość łatwe, ale mi nie starczy chyba cierpliwości. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) to nie wiedziałem, myślałem że niespodzianka dodatkowo troche dziś pojezdziłem te wyzwanie i nie dam rady zszedłem 1sec tylko, odpuszczam Edytowane 22 stycznia 2015 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Kurde ponad 0,5 sekundy przewagi nad Szymkiem po 2 sektorach i kończę z wynikiem tylko o 0,2 szybszym... (pipi)a ostatnia prosta. Szymek ma rację, zejść poniżej 1:46 jest dość łatwe, ale mi nie starczy chyba cierpliwości. Szkoda tak wszystko stracić na tej prostej ryzykując wejście na pełnym gazie niż lekko odpuścić ale mieć mniejszy impet w metę. Ten ostatni sektor mam opanowany tylko drugi wszystko mi niszczy. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 (edytowane) Ficuś, bilety bezimienne do Japonii kupione? Opowiadaj co tam kombinujcie. Edytowane 24 stycznia 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Ficuś, bilety bezimienne do Japonii kupione? Opowiadaj co tam kombinujcie. Ja już chyba się domyślam. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 24 stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 stycznia 2015 cwieri jeszcze nie podliczyl punktow za ostatni event a za pare godzin konczy sie kolejny Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Ficuś, bilety bezimienne do Japonii kupione? Opowiadaj co tam kombinujcie. Ja już chyba się domyślam. + deszcz i Japonia..... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 24 stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 stycznia 2015 ok, jutro ok 9.00 poznacie szczegoly, event bedzie online i ogolnie wszyscy mam nadzieje bedziemy zygac tecza Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 a dziś sie nie da tego wrzucić? podaj chociaż jakiś spoiler o co tyle zamieszania Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 a dziś sie nie da tego wrzucić? podaj chociaż jakiś spoiler o co tyle zamieszania 2 Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Wiem pamiętam że nie podliczyłem jeszcze ostatniego eventu, ale ostatnio nie miałem za bardzo czasu żeby to ogarnąć. Jutro podliczę ostatnie dwa eventy. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 (edytowane) Pora ujawnić wyzwanie. Edytowane 25 stycznia 2015 przez ussr Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 stycznia 2015 wlaczam konsole i dzialam, za pare minut wszystko wyjdzie na jaw Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Napisz w temacie co jest wyzwaniem , bo nie ma mnie w domu a sie musze nastroic odpowiednio. Stawiam na Japonie , i to małe renault. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 stycznia 2015 Pomysl narodzil sie w glowie ussr jakies 2tygodnie temu i zyskal on moja aprobate w pierwszej sekundzie od razu jak mi to napisal, oto wszystkie szczegoly napisane przez niego. On jest tez sponsorem wyzwania wiec wszystkie kwestie dotyczace odbioru nagrod prosze po zakonczeniu wyzwania ustalac z nim. Ze swojej strony dodam, ze prosze nie wybierac edycji kolekcjonerskich, a zaproszenia do wyzwania dostana tylko ci co przynajmniej raz wzieli udzial w dotychczasowych wyzwaniach forumkowych lub turnieju forumkowym w ramach docenienia Ponieważ postanowiliście podzielić wyzwania formukowe na rundy miesięczne i po zakończeniu styczniowego zacząć całą zabawę od nowa z wyzerowanymi kontami. Należy w jakiś sposób ostatnie wyzwanie uczynić Specjalnym . Dlatego właśnie Ostatnie Styczniowe wyzwanie formukowe jest jednocześnie 11 rundą Turnieju DC. Jest to jedno większe wydarzenie niż wszystkie pozostałe. Uczestnicy turnieju są zobligowani to odebrania zaproszenia do finałowego wyzwania. Wyniki po jego zakończeniu zostaną dopisane do tabeli zgodnie z zajętymi miejscami w tabeli turnieju. Jako że jest to Runda Turnieju DC oznacza to że wyjątkowo pojedziemy trasę Start - Meta. Wyzwanie będzie też trwało dłużej niż poprzednie. Uwierzcie mi na słowo kiedy piszę że naprawdę potrzebujecie tego dodatkowego czasu na wykręcenie jak najlepszego rekordu. Ale o tym na samym końcu. Tym razem postaraliśmy się aby różnice między graczami były jeszcze mniejsze. Motywacja do rywalizacji jeszcze większa. A ciśnienie podczas przejazdów przyprawiało o omdlenia. Kilka dni temu podaliśmy do wiadomości aby gracze chcący wziąć udział w tym specjalnym wydarzeniu mieli już odblokowanyLevel 29. Pewnie spodziewaliście się cuda wianków na kiju i mega arcy trudnego wyzwania w kosmosie jednocześnie w padającym deszczu i śniegu na wstecznym biegu autem Ariel Atom. Ale zamiast tego postanowiliśmy zamiast zniechęcać do trudnego wyzwania słabszych graczy, wręcz odwrotnie do niego zachęcić i zmotywować. Trasa i Auto tym razem zostały dobrane tak aby pozwolić wolniejszym zawodnikom po-rywalizować bez stresu oto że auto się nie trzyma, nie skręca, nie hamuje. Nie jest to specjalnie trudna kombinacja, podczas której można nawet trochę odsapnąć w czasie prób bicia rekordu. Wspominaliście też o wycieczkach do Japonii dla zwycięzcy. Nic takiego niestety się nie wydarzy. Ale to nie oznacza bowiem że najlepsi po zakończeniu 11 Rundy Turnieju odejdą tylko z samą satysfakcją. Nagrody bowiem są i oto one. Dla zwycięzcy wyzwania zostanie ufundowana dowolna gra na Playstation 4. Taka która już wyszła, lub taka która dopiero ma się ukazać. Wybór należy do zwycięzcy. Dodatkowo aby zachęcić pozostałych graczy okupujących niższe miejsca do bardziej zawziętej rywalizacji wyznaczyliśmy nagrody za zajęcie miejsc 10, 20, 30. Tak aby pozostałe dziesiątki najlepszych też zostały nagrodzone. Gracze którym uda się zająć wyżej wymienione miejsca w ostatnim wyzwaniu stycznia otrzymają doładowania swojego konta psn na kwotę 100 zł. Będzie można wydać na dowolną głupotę Ściganie pora zacząć. Powodzenia! 2 Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Gruuuuubo Coś czuje ze w okolicach miejsca 10 i 20 będzie ścisk na 0.00x sec Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 stycznia 2015 cwieri poprosilbym o zaktualizowanie tabeli wynikow bo wg niej wysylam zapro do wyzwania (czyli na razie wyslalem do wszystkich co brali udzial do 8 wyzwania), dlatego tych co doszli w 9 i 10 prosze o cierpliwosc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi