Opublikowano 25 stycznia 201510 l Z dobrego serca oferuje komus 250 zł. w konkursie gdzie sa równe szanse. No ale oczywiscie polaczki krzyczą mało. Odbierasz mi checi takim piepszeniem. Ale mam pomysł, dla 10go i 20 nagrode ufundowac mozesz np. Ty Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Welna
Opublikowano 25 stycznia 201510 l ja pierd... zrozumiałeś co napisałem? ja zasugerowałem aby rozdzielić 1 nagrode na powiedzmy 3 osoby, nie dokładać wiecej jak 250 to powiedzmy 2 zdrapki psn 100zl, chyba że są jeszcze z allegro po 80zł jak dawniej albo zapomnij o tym co napisałem Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Dobra niech bedzie, moze i zle zrozumiałem Luty 1. - PSN 100zl 10 - PSN 100zł 20 - PSN 100zł
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Brawo Panowie, jak gram prawie 30 lat to nie widziałem takiego spontanicznego sponsoringu za forumowe zabawy, nagrody bardzo zacne.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Dobra panowie, na marzec funduje jedną zdrapke za 100zl na PSN. Niech chłopstwo widzi jak się bawią wyższe sfery konsolowe . Ps. Na więcej mnie nie stać, bo limitka mesjasza Bloodborne nadchodzi Edytowane 25 stycznia 201510 l przez YETI
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Autor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie jestescie wielcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Dobra panowie, na marzec funduje jedną zdrapke za 100zl na PSN. Niech chłopstwo widzi jak się bawią wyższe sfery konsolowe . Ps. Na więcej mnie nie stać, bo limitka mesjasza Bloodborne nadchodzi Moze znajdzie sie pozniej jeszcze jakis samarytanin i znowu beda zdrapki za 1. / 10. / 20. równiez w marcu
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Panowie, istne szaleństwo co się tutaj dzieje Takich akcji jeszcze nie widziałem w konsolowym świecie W następnym evencie to Evolution powinno sypnąć jakąś nagrodą za taką promocję ich gry
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Autor ok, kazdy kto choc raz bral czynny udzial w wyzwaniach powinien miec juz mozliwosc scigania sie w tym evencie, czekam tylko na potwierdzenie dodania do znajomych jednego uzytkownika, ktory jak dotad tylko rywalizowal w turnieju
Opublikowano 25 stycznia 201510 l W lutym rozumiem zabawa od nowa i jak ktoś wcześniej nie brał udziału w rywalizacji to wtedy może dołączyć do walki o nagrody ?
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Autor tak jest, luty z tego co widze jest sponsorowany przez welne - nagrody tym razem nie za jeden event tylko za punktacje generalna na koniec miesiaca, walczymy od zera, dolaczac moze kazdy kiedy chce - wiadomo ze im pozniej w lutym dolaczy tym mniejsza szansa na wysokie miejsce w generalce
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Autor no pisze ci przeciez post wyzej, te aktualne wyzwanie nie, od lutego juz kazdy moze wbijac
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Autor hmmm pytanie do nas drogi forumku - czy robimy jakies ograniczenie dla nowych? tzn np ilosc postow na forumku czy czas minimalny od zalozenia konta? boje sie ze zaraz sie zjada cebulaki z calego polskiego internetu bo przeczytali ze sa nagrody, a tak to mieli wyje.bane na nasz forumek - pytam sie tak bo sama idea zrodzila sie jako forumkowe zabawy 4fun, a jak widziecie same ewoluuje w kierunku czegos powazniejszego. Juz widze ze na innych forach o nas pisza wiec zaraz bedzie tego masa, jakie wasze zdanie?
Opublikowano 25 stycznia 201510 l wdg mnie: - w lutym w wyzwaniach mogą jezdzić osoby, które są przynajmniej 1msc na forum i mają 15 postów miało być 4fun, poganiać sie z ludzmi na forumku, pojawiły sie nagrody, fajnie, ale zaraz sie ludzi naschodzi tylko dla nagród, a nie taka była idea Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Sorry Panowie, ale nie przyszło Wam do głowy, by skontaktować się z Sony, że jest inicjatywa stałej rywalizacji w DC i żeby finansowali co miesiąc te nagrody? Przecież w tej chwili robicie Sony promocję gry za Wasze prywatne pieniądze.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Autor albo przynajmniej ograniczenie ze nagrode moze dostac ktos kto juz wczesniej byl zarejestrowany i przynajmniej te 15 postow napisal, choc ja bym byl tez za tym, zeby sam udzial juz ograniczyc Sorry Panowie, ale nie przyszło Wam do głowy, by skontaktować się z Sony, że jest inicjatywa stałej rywalizacji w DC i żeby finansowali co miesiąc te nagrody? Przecież w tej chwili robicie Sony promocję gry za Wasze prywatne pieniądze. tekst juz sie pisze w wordzie od jakiejs godzinki, chce im to przeslac na facebooku - nie chcialem sie afiszowac bo pieron wie czy odpisza i chcialem sie pochwalic dopiero jak by byl jakis odzew
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Sugeruje , ze nowe konta nie powinny byc brane pod uwage. Minimum miesiac na forumku. PS: Sony powinno tez samo to robic.Samochod i Trase podaja na FB , i niech ludzie walcza. A wtedy wewnatrzgrowe laderboards podadza zwyciezców. Dopisz Ficus do pomysłu. Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Welna
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Zróbcie 3 miechy minimum, wtedy Wełna nie weźmie udziału Jak już tak cudujecie z udziałem, to niech ścigają się wszyscy, albo tylko Ci co się wpiszą na listę do określonej daty. Prywatne turnieje to na PW powinno się organizować.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l tez jestem nowy na forum, ale biore udzial od poczatku a dzisiejsze wyzwanie, pierwszy przejazd i idealnie na 20 miejscu (ostatnim, hehehehe)