Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z dobrego serca oferuje komus 250 zł. w konkursie gdzie sa równe szanse. No ale oczywiscie polaczki krzyczą mało. Odbierasz mi checi takim piepszeniem.

Ale mam pomysł, dla 10go i 20 nagrode ufundowac mozesz np. Ty

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

ja pierd... zrozumiałeś co napisałem?

ja zasugerowałem aby rozdzielić 1 nagrode na powiedzmy 3 osoby, nie dokładać wiecej

jak 250 to powiedzmy 2 zdrapki psn 100zl, chyba że są jeszcze z allegro po 80zł jak dawniej

albo zapomnij o tym co napisałem

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Dobra panowie, na marzec funduje jedną zdrapke za 100zl na PSN. Niech chłopstwo widzi jak się bawią wyższe sfery konsolowe ;).

Ps. Na więcej mnie nie stać, bo limitka mesjasza Bloodborne nadchodzi :banderas:

Edytowane przez YETI
  • Plusik 2
Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panowie jestescie wielcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4ee5f6c15ca1fe0a654f60e8e248538e.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Dobra panowie, na marzec funduje jedną zdrapke za 100zl na PSN. Niech chłopstwo widzi jak się bawią wyższe sfery konsolowe ;).

Ps. Na więcej mnie nie stać, bo limitka mesjasza Bloodborne nadchodzi :banderas:

Moze znajdzie sie pozniej jeszcze jakis samarytanin i znowu beda zdrapki za 1. / 10. / 20. równiez w marcu

Opublikowano

Panowie, istne szaleństwo co się tutaj dzieje :D Takich akcji jeszcze nie widziałem w konsolowym świecie :) W następnym evencie to Evolution powinno sypnąć jakąś nagrodą za taką promocję ich gry ;)

Opublikowano

ok, kazdy kto choc raz bral czynny udzial w wyzwaniach powinien miec juz mozliwosc scigania sie w tym evencie, czekam tylko na potwierdzenie dodania do znajomych jednego uzytkownika, ktory jak dotad tylko rywalizowal w turnieju 

Opublikowano

tak jest, luty z tego co widze jest sponsorowany przez welne - nagrody tym razem nie za jeden event tylko za punktacje generalna na koniec miesiaca, walczymy od zera, dolaczac moze kazdy kiedy chce - wiadomo ze im pozniej w lutym dolaczy tym mniejsza szansa na wysokie miejsce w generalce

Opublikowano

hmmm pytanie do nas drogi forumku - czy robimy jakies ograniczenie dla nowych? tzn np ilosc postow na forumku czy czas minimalny od zalozenia konta?

boje sie ze zaraz sie zjada cebulaki z calego polskiego internetu bo przeczytali ze sa nagrody, a tak to mieli wyje.bane na nasz forumek - pytam sie tak bo sama idea zrodzila sie jako forumkowe zabawy 4fun, a jak widziecie same ewoluuje w kierunku czegos powazniejszego. Juz widze ze na innych forach o nas pisza wiec zaraz bedzie tego masa, jakie wasze zdanie?

Opublikowano (edytowane)

wdg mnie:

- w lutym w wyzwaniach mogą jezdzić osoby, które są przynajmniej 1msc na forum i mają 15 postów

miało być 4fun, poganiać sie z ludzmi na forumku, pojawiły sie nagrody, fajnie, ale zaraz sie ludzi naschodzi tylko dla nagród, a nie taka była idea

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Sorry Panowie, ale nie przyszło Wam do głowy, by skontaktować się z Sony, że jest inicjatywa stałej rywalizacji w DC i żeby finansowali co miesiąc te nagrody?

Przecież w tej chwili robicie Sony promocję gry za Wasze prywatne pieniądze. 

Opublikowano

albo przynajmniej ograniczenie ze nagrode moze dostac ktos kto juz wczesniej byl zarejestrowany i przynajmniej te 15 postow napisal, choc ja bym byl tez za tym, zeby sam udzial juz ograniczyc

Sorry Panowie, ale nie przyszło Wam do głowy, by skontaktować się z Sony, że jest inicjatywa stałej rywalizacji w DC i żeby finansowali co miesiąc te nagrody?

Przecież w tej chwili robicie Sony promocję gry za Wasze prywatne pieniądze. 

tekst juz sie pisze w wordzie od jakiejs godzinki, chce im to przeslac na facebooku - nie chcialem sie afiszowac bo pieron wie czy odpisza i chcialem sie pochwalic dopiero jak by byl jakis odzew ;)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Sugeruje , ze nowe konta nie powinny byc brane pod uwage. Minimum miesiac na forumku.

PS: Sony powinno tez samo to  robic.

Samochod i Trase podaja na FB , i niech ludzie walcza. A wtedy wewnatrzgrowe laderboards podadza zwyciezców.

Dopisz Ficus do pomysłu.

Edytowane przez Welna
  • Plusik 1
Opublikowano

Zróbcie 3 miechy minimum, wtedy Wełna nie weźmie udziału :P

Jak już tak cudujecie z udziałem, to niech ścigają się wszyscy, albo tylko Ci co się wpiszą na listę do określonej daty. Prywatne turnieje to na PW powinno się organizować.