Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jaki czas osiagacie w pierwszym sektorze??

Pierwszy sektor powinien być poniżej 1:01.500 bo tutaj pędzisz na całego. :) I nie ma gdzie tak na prawdę stracić tak dużo, dopiero początek drugiego sektora trzeba tak na prawdę opanować.

no i o to mi chodzilo, jade na pelnym speedzie a nie moge zejsc ponizej 1:02, a ty mi jeszcze ćwika zabiles bo widze ze mozna jeszcze pol sekundy urwac

Edytowane przez gebus_3008
Opublikowano

Niby wszystko proste i jasne, ale skleić wszystkie partie w idealny przejazd to już sztuka.

W teorii wydaje się proste, ale przy dużej prędkości niekonieczne jest łatwe :P

Czaku zaszalał, zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko i teraz będzie patrzył jak się męczymy :D

Opublikowano

Chciałem napisać, że dowalił jak zawsze czasem, ale póki co jest on w zasięgu ręki. Muszę tylko opanować te nawroty i czas jest do zrobienia, bo tak to jedziemy łeb w łeb. Ale myślę biorąc pod uwagę poprzednie wyzwania, że ma jeszcze zapas i wygra spokojnie to wyzwanie. 

Opublikowano

wam wszystkim bije na leb z tymi czasami, nawet sie boje czy w ogole bede w stanie podjac walke o 30 miejsce jak tak dalej pojdzie :P

Opublikowano

Czaku poprawił się, co było do przewidzenia, bo za łatwo trzymało się jego tempo. Gość jest robotem.

Trzeba go wykluczyć w lutym bo sobie nie poradzimy :frog:

:kaz:

:-)

• Plusik 2
Opublikowano

Panowie,spokojnie :D ten czas jest w waszym zasięgu, trasa jest bardzo fajna i o dziwo dość łatwa(80% na pełnym gazie). Auto również jest bardzo przyjemne, podstawa to zakręt w lewo zaraz za pierwszym sektorze i wjazd pod górkę w prawo tuż przed długą prostą,zbyt mała prędkość skutkuje dużą stratą. A nawroty to już na wyczucie się jedzie :D . Walczymy

Opublikowano

Panowie,spokojnie :D ten czas jest w waszym zasięgu, trasa jest bardzo fajna i o dziwo dość łatwa(80% na pełnym gazie). Auto również jest bardzo przyjemne, podstawa to zakręt w lewo zaraz za pierwszym sektorze i wjazd pod górkę w prawo tuż przed długą prostą,zbyt mała prędkość skutkuje dużą stratą. A nawroty to już na wyczucie się jedzie :D . Walczymy

O to to. Jak miałeś poprzedni czas, to właśnie początek 2 sektora był bardzo słaby w Twoim wykonaniu. :) 

Opublikowano

a jesteście w stanie dogonić już teraz ducha Czaku do pierwszego wjazdu do tunelu?

mi sie wczoraj nie udało, dziś ofc dalej cisne

Opublikowano

no ja juz po pracy, ale nie chce mi sie konsoli odpalac zeby zobaczyc o ile pozycji spadlem w ramkingu :) jest tragicznie?

Jesteś ciągle 11, miałem nad Tobą przewagi ok 0,150, teraz mam dokładnie 0,500. :) Ależ tu będzie walka o to 10 miejsce :P

Opublikowano

a jesteście w stanie dogonić już teraz ducha Czaku do pierwszego wjazdu do tunelu?

mi sie wczoraj nie udało, dziś ofc dalej cisne

Mi też nie, tu chyba właśnie chodzi o to "muskanie gałką" trzeba delikatnie, jak z dziewicą.