Opublikowano 25 stycznia 201510 l Sektor 1 na pełnym gazie. Potem sektor drugi i dobra predkosc w zoltym zakrecie po mostku. to rzutuje na cały sektor. #ci to czerwone zakrety na odpowiednim poziomie
Opublikowano 25 stycznia 201510 l jaki czas osiagacie w pierwszym sektorze?? Pierwszy sektor powinien być poniżej 1:01.500 bo tutaj pędzisz na całego. I nie ma gdzie tak na prawdę stracić tak dużo, dopiero początek drugiego sektora trzeba tak na prawdę opanować. no i o to mi chodzilo, jade na pelnym speedzie a nie moge zejsc ponizej 1:02, a ty mi jeszcze ćwika zabiles bo widze ze mozna jeszcze pol sekundy urwac Edytowane 25 stycznia 201510 l przez gebus_3008
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Ja pierwszy sektor na pełnym gazie nie umiem przejechać, w dwóch miejscach chyba delikatnie odpuszczam gazu, bo mnie wyrzuca, ale hamulca nie dotykam. Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Wooyek
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Narazie najszybciej pierwszy sektor 1:01:750, no nic trzeba trenowac. Uwazam ze przejazd czako byl prawie idealny
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Niby wszystko proste i jasne, ale skleić wszystkie partie w idealny przejazd to już sztuka. W teorii wydaje się proste, ale przy dużej prędkości niekonieczne jest łatwe Czaku zaszalał, zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko i teraz będzie patrzył jak się męczymy
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Czaku narazie nas zdeklasował. Zauwazcie ze ma 1,5 sek przewagi nad drugim, a kolejnych 5-6 miesci sie w sekundzie.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l ja niestety w tunelu delikatnie na ułamek sekundy przyciskam hamulec bo inaczej wpadłbym w barierkę, więc muszę to wyszlifować.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Chciałem napisać, że dowalił jak zawsze czasem, ale póki co jest on w zasięgu ręki. Muszę tylko opanować te nawroty i czas jest do zrobienia, bo tak to jedziemy łeb w łeb. Ale myślę biorąc pod uwagę poprzednie wyzwania, że ma jeszcze zapas i wygra spokojnie to wyzwanie.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Ja również pograłem trochę i co mogę powiedziec. Czaku, gratuluje wygranej gry, dla mnie jesteś poza zasięgiem, Krayziemu nie odpuszcze
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Dobra, udało się poniżej 3 min, tzn 2:59.xxx. Z dwoma uderzeniami i słabym wejściem w żółty zakręt, więc mogę celować w 2:56. Ale na dziś starczy
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Czy mi sie wydaje czy czaku sie poprawił o 0,4 sekundy Wez ty chłopie miej zycie
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Autor wam wszystkim bije na leb z tymi czasami, nawet sie boje czy w ogole bede w stanie podjac walke o 30 miejsce jak tak dalej pojdzie
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Czaku poprawił się, co było do przewidzenia, bo za łatwo trzymało się jego tempo. Gość jest robotem.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Czaku poprawił się, co było do przewidzenia, bo za łatwo trzymało się jego tempo. Gość jest robotem.Trzeba go wykluczyć w lutym bo sobie nie poradzimy :-)
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Panowie,spokojnie ten czas jest w waszym zasięgu, trasa jest bardzo fajna i o dziwo dość łatwa(80% na pełnym gazie). Auto również jest bardzo przyjemne, podstawa to zakręt w lewo zaraz za pierwszym sektorze i wjazd pod górkę w prawo tuż przed długą prostą,zbyt mała prędkość skutkuje dużą stratą. A nawroty to już na wyczucie się jedzie . Walczymy
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Takie to proste Dzisiaj po pracy zrobię kilkanaście przejazdów zobaczymy co z tego wyniknie.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Fajnie, że to wyzwanie trwa 5 dni, jeżdząc codzienie można nabrać sporo skilla.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Panowie,spokojnie ten czas jest w waszym zasięgu, trasa jest bardzo fajna i o dziwo dość łatwa(80% na pełnym gazie). Auto również jest bardzo przyjemne, podstawa to zakręt w lewo zaraz za pierwszym sektorze i wjazd pod górkę w prawo tuż przed długą prostą,zbyt mała prędkość skutkuje dużą stratą. A nawroty to już na wyczucie się jedzie . Walczymy O to to. Jak miałeś poprzedni czas, to właśnie początek 2 sektora był bardzo słaby w Twoim wykonaniu.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l no ja juz po pracy, ale nie chce mi sie konsoli odpalac zeby zobaczyc o ile pozycji spadlem w ramkingu jest tragicznie?
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Musisz odpalic i potrenowac caly pierwszy sektor. Jutro potrenujesz drugi. Pojutrze trzeci. No i końcu pelny atak.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l juz od wczoraj wale pierwszy sektor, non stop reset po pierwszym zoltym zakrecie drugiego sektora. wiem wkoncu sie uda boli mnie te 0,5 sekundy pierwszego
Opublikowano 26 stycznia 201510 l a jesteście w stanie dogonić już teraz ducha Czaku do pierwszego wjazdu do tunelu? mi sie wczoraj nie udało, dziś ofc dalej cisne
Opublikowano 26 stycznia 201510 l no ja juz po pracy, ale nie chce mi sie konsoli odpalac zeby zobaczyc o ile pozycji spadlem w ramkingu jest tragicznie? Jesteś ciągle 11, miałem nad Tobą przewagi ok 0,150, teraz mam dokładnie 0,500. Ależ tu będzie walka o to 10 miejsce
Opublikowano 26 stycznia 201510 l a jesteście w stanie dogonić już teraz ducha Czaku do pierwszego wjazdu do tunelu? mi sie wczoraj nie udało, dziś ofc dalej cisne Mi też nie, tu chyba właśnie chodzi o to "muskanie gałką" trzeba delikatnie, jak z dziewicą.