Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odegram sie jutro, wczesniej tylko strasznie zmeczony nawet tuneli nie moglem dobrze przejechac, teraz wychalny lekko wrocilem

jutro gogo

Opublikowano

ale czasy krecicie! wczoraj po raz pierwszy od dawna odpalilem DC, zobaczylem zaproszenie Ficusia i zmeczony po meczowym piwie zajalem piekne 40 miejsce ^^. Dopiero w sobote bede mogl usiasc, ale juz widze, ze moj cel to bedzie maksymalnie 30-20 miejsca ^^

Opublikowano (edytowane)

w sobote to sie event konczy gdzies ok 9.30 rano :P

Uuu, to mam malo czasu - ale o 30te czy 20te mozna spokojnie powalczyc.

Widze tez niezly hejt lecial na forum za sponsorowane nagrody, dlatego jak zajme lokate z nagroda to moze sam przeznacze ja na kolejne wyzwanie! Ogolnie piekna inicjatywa!

EDIT: Przy okazji zrobie wszystko, by nie wygral Emtebe!  :sir:

Edytowane przez easye
Opublikowano

no nie da sie ustalac dowolnych dat trwania - ussr poprosil mnie bym w niedziele o 9.00 rano rzucil event 6 dniowy wiec nie mam pola manewru, trwa on rowne 6dni czyli konczy sie w sobote o 9.00

Opublikowano (edytowane)

Który jestem aktualnie? Bo wczoraj z 33 na 27 wskoczyłem. Zepchnął mnie ktoś ponownie? :D

Wreszcie wczoraj opanowałem pierwszy tunel, by pod koniec nie wpadać na ścianę i od razu 1-2 sekundy zaoszczędzone ^_^

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano (edytowane)
  • W walce o zwycięstwo Krayzie traci do laleczki Czaki 1 sekundę i 201 tysięcznych
  • W walce o 10 miejsce koosa traci do Goltara 0:00.076 tysięcznych
  • W walce o 20 miejsce Dzidek traci do Dan_PL 0:00.200 tysięcznych
  • W walce o 30 miejsce Ukyo traci do Fugusa 0:00.336 tysięcznych

Oj będzie się działo.  :obama:

Edytowane przez ussr
Opublikowano

?????czyli ktore miejsca wg rozpiski z tabelki w grze sa nagradzane??????????

juz pisalem ze to nieczytelne jak sie nagle twoje miejsce skasuje, najlepiej bylo jak tabelka z gry=tabelka wynikow i po prostu jakbys zajal miejsce z nagroda to bys przyoszedzil i tyle

Opublikowano

niech jasno sie ussr jednoznacznie i ostatecznie okresli bo sie w sobote zacznie cyrk z miejscem 20 i 30 bo nagle sie okaze ze 20 lub 30 miejsce w tabeli wynikow w grze nie bedzie sie rownac miejscu wg ussr bo z skasowaniem jego wyniku to 20 i 30 miejsce to wg jego pomyslu beda 19 i 29 i nagradzany bedzie wg tabelki 21 i 31