bartiz 1 619 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Awansowałem na 19 miejsce, więc się w tabeli trochę przesunęło Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Czaku jest niemożliwy ale skoro Exact mnie ściga to jutro spróbuję się poprawić chociaż trochę. On ci nie odpuści a że razem z KrzychuFoxem rywalizują w turnieju o ostateczne zwycięstwo to raczej poczujesz ich obu oddech na plecach.Obawiam sie ze z krzychem rywalizujemy o 2 miejsce, poniewaz wiem kto jest na pierwszym, Krzychu moze zagrać strategicznie, zostać na 10 miejscu i mieć 100zl w kieszeni albo podjąć walkę ze mną i wyjsć albo z padem albo podstawka pod plejke.Ja natomiast traktuje wszystko jako zabawę, lubię natomiast rywalizować z Kreyzim bo mamy chyba podobny skill i styl gry. Huh? Z tego co przeglądałem leaderboardsy z poprzednich wyzwań w Turnieju, to właśnie Ty z Krzychem walczycie o zwycięstwo (co zresztą podkreślił organizator), ja wg moich obliczeń powinienem być na najniższym stopniu podium z dość dużą stratą do Was. Chyba, że rzeczywiście jest jakiś cichy kontestator, który młóci nas wszystkich razem wziętych ...dobrze, że Czaku nie brał udziału w Turnieju XD Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Mam nadzieję, że jutro dam radę coś pograć, muszę być w pierwszej 40 !!!;D Jestem jednak strasznie słaby:( Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Cel na jutro 2:52,XXX dzisiaj po paru dniach poprawilem sie o jakiss 0:00,400 wiec jest postep. Standardowo czerwony lewo i zolty prawo pod gore, jak mi perfekt wyjdzie 1 to spier....2, albo na odwrot xD Szansa na wbicie do pierwszej 10 jest Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Czaku jest niemożliwy ale skoro Exact mnie ściga to jutro spróbuję się poprawić chociaż trochę. On ci nie odpuści a że razem z KrzychuFoxem rywalizują w turnieju o ostateczne zwycięstwo to raczej poczujesz ich obu oddech na plecach.Obawiam sie ze z krzychem rywalizujemy o 2 miejsce, poniewaz wiem kto jest na pierwszym, Krzychu moze zagrać strategicznie, zostać na 10 miejscu i mieć 100zl w kieszeni albo podjąć walkę ze mną i wyjsć albo z padem albo podstawka pod plejke.Ja natomiast traktuje wszystko jako zabawę, lubię natomiast rywalizować z Kreyzim bo mamy chyba podobny skill i styl gry. Huh? Z tego co przeglądałem leaderboardsy z poprzednich wyzwań w Turnieju, to właśnie Ty z Krzychem walczycie o zwycięstwo (co zresztą podkreślił organizator), ja wg moich obliczeń powinienem być na najniższym stopniu podium z dość dużą stratą do Was. Chyba, że rzeczywiście jest jakiś cichy kontestator, który młóci nas wszystkich razem wziętych ...dobrze, że Czaku nie brał udziału w Turnieju XD No właśnie zasady turnieju były tak jasno niejasne ze udział mogl wziąć kazdy, wiec wystarczy ze taki osobnik tylko kontrolował leaderboardsy i pobijal nasze czasy :-) grając jako ghost czyli osoba dla nas niewidoczna Za późno to zauważyłem i rozgryzłem tylko jedna osobę tak grająca, kto wie moze jest ich wiecej wiec obawiam sie ze ja z Krzychem gram o miejsce 2-3 a Ty czwarte Edytowane 29 stycznia 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ten event jest szalony. Zwykle mi wystarczyło kilkanaście przejazdów i ladowalem w okolicach pierwszej dziesiątki a tu prawie koniec a ja 21 jestem. I wcale nie dlatego że poluje na nagrodę i co gorsza nie widzę już zbytnio możliwości poprawy:) Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 No i znowu zepchnęli mnie z 20. miejsca, proszę tego więcej nie robić Trzeba znowu odpalić Audi i podkręcić tempo, tylko skilla może już nie wystarczyć Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Cel na jutro 2:52,XXX dzisiaj po paru dniach poprawilem sie o jakiss 0:00,400 wiec jest postep. Standardowo czerwony lewo i zolty prawo pod gore, jak mi perfekt wyjdzie 1 to spier....2, albo na odwrot xD Szansa na wbicie do pierwszej 10 jest Do Krzycha masz 0:00.504 straty aby wskoczyć na jego miejsce. Ja wczoraj jeździłem pół dnia i utknąłem w schemacie powtarzania zakrętów w ten sam sposób, i robiłem cały czas 2:53.xxx Wiem jak to mocno potrafi w(pipi)ić aż zaczynasz myśleć inaczej. Dziś np. postanowiłem na starcie przedłużać biegi do czerwonej linii i udało mi się jechać z Czakim łeb w łeb aż do trzeciego tunelu. Więc jak zaczynasz myśleć inaczej dopiero pojawiają się zmiany. Ten event jest szalony. Zwykle mi wystarczyło kilkanaście przejazdów i ladowalem w okolicach pierwszej dziesiątki a tu prawie koniec a ja 21 jestem. I wcale nie dlatego że poluje na nagrodę i co gorsza nie widzę już zbytnio możliwości poprawy:) I oto mi właśnie chodziło. Aby zmotywować ludzi to większej walki i mniejszych różnic. Mogę jedynie mieć nadzieje że event jako finałowy podobał się chociaż połowie startujących w nim graczy. Edytowane 29 stycznia 2015 przez ussr Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) zrobilem dzis moze z 30 prob i prosze czas poprawilem o sekunde :D , widocznie potrzebowalem przerwy. z 17 miejsca wskoczylem na 12 a pomiedzy mna o 10 miejscem to tylko z tego co sie niemyle to kilkadziesiat tysiecznych , bedzie jutro jatka o te 10 miejsce. ja jutro ostatni dzien pojezdze, bo pozniej nocka a watpie zyby po nocce cokolwiek mi wychodzilo w przejazdach, ale poczekam w sobote do 9rano na rozwiazania przed czarnula (juz czuje co sie bedzie tutaj dzialo Edytowane 29 stycznia 2015 przez gebus_3008 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 stycznia 2015 ja na razie 28 i mam nadzieje, ze mnie ktos zrzuci o te dwie lokaty czas ponizej 2.59 jak na mnie przyzwoity Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Kurde, czyli mniemam, że mnie zepchnąłeś na 29 albo i dalej Jutro jeszcze trochę powalczę, bo dzisiaj nie miałem kiedy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Emtebe, jesteś na 30, bo ja zająłem twoje wcześniejsze miejsce - 29 Edytowane 29 stycznia 2015 przez SzczurekPB Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Nie rozumiem kurde. W jednym miejscu piszę, że nowi nie mogą się zgłaszać, a gdzie indziej, że owszem. Chętnie bym się sprawdził z Wami. Mógłbym dołączyć na zasadzie gościa, bez udziału w nagrodach ? Za(pipi)isty event. Fajna trasa i fajne auto. Przejechalem sobie kilka razy w single player mam 2:56:1xx. Najgorszy pierwszy sektor jutro sie pobawie jeszcze, ale zabawa jest wyborna. Za punkt honoru stawiam sobie osiągnięcie 2:50:xx, ale łatwo nie będzie. Sekcja po ostatnim tunelu a przed czerwonym lewym jest najgorsza.. potem to już z górki. Edytowane 30 stycznia 2015 przez orion50 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 bylo juz milion razy wszystko wyjasniane - obecny event jest wyjatkowy i wziac udzial mogli w nim tylko ci co przynajmniej raz brali udzial we wczesniejszych wiec do niego nie dostaniesz zaproszenia od lutego startuje nowy sezon, 1 lutego bedzie pierwszy event - w nowym sezonie beda mogli wziac udzial wszyscy dotychczasowi uczestnicy + kazdy kto ma konto na forumku co najmniej od 24stycznia, dolaczac bedzie mozna zawsze, np mozesz sie dolaczyc w polowie miesiaca (wiadomo ze zmniejsza to szanse na wygrana w generalce) w wolnej chwili dzisiaj zaktualizuje pierwszy post o szczegoly, w razie watpliwosci zawsze patrz na niego - jest na biezaco aktualizowany i zawiera wszystko co wiedziec powinienes (lacznie z tym jak dolaczyc) Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 1 sektor przejeżdżam już poniżej 1:02, najgorszy jest czerwony i żółty zakręt w drugim sektorze. Na żółtym trzeba właśnie mieć te 130 km/h na godzinę by szybko wejść na prostą, a ja mam 115 i to też jak dobrze pójdzie. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 O 9 czyli za godzinę zegar zacznie odliczać ostatnie 24 godziny. Emocje pewnie będą nie mniejsze niż w trakcie oglądania serialu "24 Godziny" Kawy są ? Redbulle są ? Monstery są ? Dualshocki naładowane są ? 100 HZ w telewizorach włączone jest ? Kierownice mocno przykręcone do stelaża są ? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 ja jutro wstaje specjalnie o 8.00!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) a co w takiej sytuacji?? patrzcie na 10 i 11 Edytowane 30 stycznia 2015 przez gebus_3008 Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 chyba trzeba się podzielić Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 tez jestem zdziwiony, bo tym przejazdem poprawilem czas o bodajze 47tysiecznych sekundy, niewiarygodne Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Emtebe, jesteś na 30, bo ja zająłem twoje wcześniejsze miejsce - 29 Super, Pasuje mi to. Proszę by nikt z miejsc pode mną nie poprawiał już swoich czasów Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Emtebe, jesteś na 30, bo ja zająłem twoje wcześniejsze miejsce - 29 Super, Pasuje mi to. Proszę by nikt z miejsc pode mną nie poprawiał już swoich czasów juz jestes 31, wiec do dziela i poprawiaj. Nikt nie mowil, ze bedzie latwo Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Ja jestem 26, mogłyby mnie te 4 osoby wyprzedzić, no ale nie będę januszował i postaram się awansować jeszcze wyżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi