Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

ale kino odwalilem, jestem 7 :) przed Welna :D:D moj czas to 2:51.604. wiedzialem ze da rade :D

tylko juz na bank nie mam realnych szans na 10miejsce trzy osoby raczej nie zejdaponizej tego czasu (Welna licze ze grasz cala noc i dasz rade, jak obiecales). TomeKałło jest na 10 (jesli przekrecilem nick, to przepraszam). Juz nie jezdze, ide do pracy. Grzejcie opony i do dziela. Jak bedziecie miec mozlwosci i checi zapodajcie w nocy co jakis czas tabele, bo w robocie raczej nie wytrzymje, hehehe

Powodzenia w walce o te cene ulamkisekund do premiowanych miejsc ;) Niech moc bedzie z Wami :P

za 10 miejsce chcialem dolozyc i plusa wykupic, moze w lutym sie uda, hehehe

Edytowane przez gebus_3008

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

Odpalam konsolę i widzę, że ostra rywalizacja trwa bo spadłem na 25. miejsce ale w końcu udało się złożyć jakieś lepsze okrążenie i przeskoczyłem wprost na 20. :D Wnioskuję o wcześniejsze zakończenie tego eventu :P

Opublikowano
  • Autor

ja tez posilem czas 2.55 i jestem 26 i sie boje ze przedobrzylem w walce o 30 :D

Opublikowano

nie ma co dzieki tym nagroda poprawilem swoj skill i to mocno. nawet moja luba nie narzekala ze masteruje i ciagle okupuje tv :D

Dziekuje ussr za super zmotywowanie   ;)

Opublikowano

Narazie niestety jezdziłem dosłownie 10 minut dzisiaj, Niestety czasowo nie wyrabiam. Jutro ide do pracy. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze siade

Opublikowano

Spadlem ponizej 30tego?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobrze, że się wyspałem, dojadę Was w nocy  :sir:

Szczurek 2:57,131; Ja 2:57,133 EDIT XD

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Kurde blacha, ja już odpuszczam :D Tracę czas na DC zamiast ogrywać zaległości :D

Idę się zrelaksować w Forzie i Master Szefie, pewnie jeszcze zajrzę na tabele wyników nad ranem.

Opublikowano

Przez to wyzanie też nic nie ograłem w tym tygodniu, jeden mecz w PESA dosłownie, nawet touru w dc nie ruszyłem.

Opublikowano

nie ma co dzieki tym nagroda poprawilem swoj skill i to mocno. nawet moja luba nie narzekala ze masteruje i ciagle okupuje tv :D

Dziekuje ussr za super zmotywowanie   ;)

Spoko. Chociaż moje auto idzie jakby miało co najwyżej 3 litrowego diesla pod maską a nie podwójnie doładowane V8 to jednak mam jeszcze trochę paliwa w baku. Rano wstanę to jeszcze coś wycisnę bo przez noc z pewnością miejsca nie utrzymam i znów trzeba będzie się wspiąć. 

Opublikowano

no i znów powrót na 30 miejsce, super pomysł z rywalizacją na każdym szczeblu. 

mhm, nie zdążyłem piwa skończyć i znów Szczurek mnie dogania

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Dzieki, widze ze Krzychu tez przestrzelil, ale heca ktos wykrakal i poki co to ussr 10 miejsce :-D oj rano jeszcze powalcze o czas, o miejce to raczej juz po ptakach

Opublikowano

Choroba. Przestrzelilem i z 22 na 18 miejsce wskoczylem :) normalnie bym się cieszył ale w tym evencie... :)))

Opublikowano

Aktualna tabela, godzina 7:00

fck2hj.jpg

fjm8tk.jpg

2rw7y4o.jpg

1444al4.jpg

Niestety w pierwszej 10 nic sie nie zmienilo :(

P.S. z tego co widze i co pokazuje gra to ten event konczy sie o 9:40, a nie o 9:00. takze Ci co potrzebuja, maja chyba dodatkowy czas 

Opublikowano
  • Autor

za dobry czas wczoraj wykrecilem :(

Opublikowano

Zmiany są. Awansowałem na 9 miejsce. Zrzuciłem KrzychuFoxa :D 2:51.834

Edytowane przez ussr