Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze się poprawiłem z 1.01.566 na 1.01.471 ale i tak miejsca mi to lepszego nie dało :) teraz już co okrążenie kręcę 1.01.500 600 ale niżej za chiny zejść nie moge. Chociaż mój najlepszy składany czas jest o 0.084 lepszy

Opublikowano

Wpadłem na chwilę zobaczyć, co się dzieje i zrobić czas, aby wstydu nie było.;) 0,4 s do czaka mi wystarczy. Do dalszych zmagań szkoda czasu, bo Dying Light czeka. :D

Czekam na kolejne wyzwanie, fajniejszym samochodem, bo to prowadzi się jak autobus i nigdy go nie lubiłem w tej grze.

Opublikowano (edytowane)

tak, 1.50sec ma pierwszy

to chyba jest odwrócona z wyzwania Ussr gdzie za 1miejsce była gra?

po(pipi)ało mi sie, ale chyba już była

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

dopiero jutro mam dostep do konsoli, jak skonczylem ostatni event? nizej jak namiotnikPL? poprosze o tabele :) please

Ja sam nie mam dostępu do konsoli od poniedziałku także jak wtedy byłeś przede mną to na pewno skończyłeś wyżej niż ja :)

Ja zmieściłem się z moim czasem chociaż w 20? ;)

Edytowane przez namiotnik
Opublikowano (edytowane)

Siemacie, moglby ktos mi w skrocie napisac do kogo mamy sie zglaszac po wyzwania? jest tutaj troszke stron naklepanie a dopiero co sie zarejstrowalem.

EDIT: juz poczytalem ze sie spoznilem, Ale na 3ci sezon sie nie spoznie. 

Powodzenia

Edytowane przez EndyenAshish
Opublikowano (edytowane)

Jesli się nie mylę to chyba któreś wyzwanie wybierała osoba z 28 miejsca, no ale może cos mi się pokręciło.

Edytowane przez YariQ
Opublikowano

Co myślicie o wprowadzeniu jakiejś możliwości opuszczenia np. Jednego wyzwania w miesiącu i przyznania za takie wyzwanie np. 10 punktów (do ustalenia zasady) przy obecnym systemie punktowania wystarczy opuścić jedno i nie ma żadnych szans na jakiekolwiek dobre miejsce. A czasem coś wypadnie i nie da się przejechać eventu.