Opublikowano 20 lutego 201510 l ussr - klejej zdjecia po zakonczeniu wyzwania ie Nie wiem czy wiesz ale w tej chwili wyzwanie ma 265 uczestników. Ktoś koncertowo dał dupy z zabezpieczeniem tego wyzwania. Ja niektóre poprzednie wrzucane przez Ficusia odnajdywałem w wyzwaniach znajomych. Nie wiem kto będzie podliczał punkty w tym wyzwaniu ale uzbrójmy się w cierpliwość
Opublikowano 20 lutego 201510 l Autor no bo system elektronicznej rozrywki playstation randomowo wysyla alerty wyzwan i jak ma zwis to jedyna szansa na dolaczenie to odszukanie wyzwania po wyzwaniu znajomych, poza tym ja zawsze wyzwania dawalem jako prywatne
Opublikowano 20 lutego 201510 l No raczej. Jestem w grze, ale nawet tego eventu nie mam w wygaslych, moze dlatego, ze mam jedna w toku, ale jak wchodze to nic nie znajduje. Ma ktos nasz event w wygaslych? Zaczynam myslec, ze mozemy stracic to wyzwani, chyba mam poranoje
Opublikowano 20 lutego 201510 l Wydaje mi się,że to wina serwerów. Pod koniec nie aktualizowało czasów przejazdu , cały czas był błąd z połączeniem z serwerami. U mnie wszystko leży
Opublikowano 20 lutego 201510 l Rushy na twiterze pisal, ze beda cos dzisiaj robic z serwerami, ale mialo to potrwac 5min, ale jak wiemy nic nie trwa 5min i cos pewnie z(pipi)ali xD
Opublikowano 20 lutego 201510 l To wina Czaku, napi3rdala te niesamowite czasy i w końcu serwery nie wytrzymały.
Opublikowano 20 lutego 201510 l a sklepy juz nie czynne wspolczuje jak ekipa dziala z serwerami dzialato z tydzien im zejdzie, jak pokazala premiera nic tylko czekac i miec nadzieje ze moze jutro cos posmigamy
Opublikowano 20 lutego 201510 l Oddaj na gwarancji, dwa lata jeszcze nie minęły. Dostaniesz nowy model z 2014 roku pewnie 4D
Opublikowano 20 lutego 201510 l Nie wklejaj tu wszystkich zdjec USSR , wyslij mi w jakiejs wiadomosci link, ja ogarne tabele
Opublikowano 20 lutego 201510 l na ps4 fabryczna gwarancja to 12 miesiecy, ja na szczescie dokupilem na 5 lat, ale konsole kupowalem w sierpniu 2014
Opublikowano 20 lutego 201510 l W Polsce masz rok gwarancji od producenta i 2 rok od sprzedawcy na podstawie paragonu[emoji6]
Opublikowano 20 lutego 201510 l W Polsce masz rok gwarancji od producenta i 2 rok od sprzedawcy na podstawie paragonu[emoji6] no chyba jesli o jakies zczegolne warunki sprzedaz i takie tam, mi powiedziano przy zakupie ze producent daje rok gwarancji, pewnie mnie naciagneli na przedluzenie gwarancji, ale w sumie za calosc dalem 240zl i mam spokoj na 5lat, a sprzet w sierpniu wydawal mi sie jeszcze niedopracowany i balem sie awarii. Moj sprzedawca nie istnieje. Nie bede wrzucał epitetów niech zgadne "avans"?
Opublikowano 20 lutego 201510 l W Polsce masz rok gwarancji od producenta i 2 rok od sprzedawcy na podstawie paragonu[emoji6]no chyba jesli o jakies zczegolne warunki sprzedaz i takie tam, mi powiedziano przy zakupie ze producent daje rok gwarancji, pewnie mnie naciagneli na przedluzenie gwarancji, ale w sumie za calosc dalem 240zl i mam spokoj na 5lat, a sprzet w sierpniu wydawal mi sie jeszcze niedopracowany i balem sie awarii.Moj sprzedawca nie istnieje. Nie bede wrzucał epitetówniech zgadne "avans"? Chodzi o niezgodnosc towaru z umowa, i jest tak w calej EU. W skrocie masz zawsze 2 lata gwary. Roznica taka, ze w pierwszym roku gwary producenta sprzet trafia do autoryzowanych serwisow, w tym 2 roku juz nie koniecznie[emoji53] ale koniec off topa[emoji4]
Opublikowano 20 lutego 201510 l Ja bym się w takim wypadku zgłosił to serwisu sony z paragonem zakupu. Nie twoja wina że sklep siadł a potem sprzęt. 2 lata są mają się z tego wywiązać.
Opublikowano 20 lutego 201510 l I co z nowym wyzwaniem? Czekamy,aż pojawią się wyniki z poprzedniego czy jak?
Opublikowano 20 lutego 201510 l Autor nie wrzuce bo wybrane auto przez kube jest z 36lvl a rywalizacjadc ma 26 edit- chuuuuj zmieniam auto sam i wrzucam