Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

REZOK no normalnie how?:D

Pierwsza część tej trasy jest spoko nadążam za najlepszą na ta chwile 3 ale ta część ze sloncam nawet okulary chyba nie pomogą :D

BTW

Dzięki wyzwaniom forumkowym mój skil w multiplayer się poprawił bo wczesniej to byłem strasznie cianki:D

Edytowane przez YariQ
Opublikowano

Przejechalem pare razy i zgadzam sie z naszym nadwornym cyborgiem czkiem. Na dluzsza mete nie da rady jechac w ty ostatnim sektorze, pozatym trasa jest zdecydowanie za dluga i szybko sie odechciewa. Tak na przyszlosc to prosze o krotsze trasy

Oj tam, oj tam nie jojczcie jak baby OS w WRC trwaja i po 8-10min i tez jest walka na czas

• Plusik 1
Opublikowano

Zauważyłem coś dziwnego:

w toku mam niby 2 wyzwania a jak wchodze do środka jest tylko jedno to obecne. Tez tak macie? To stare niby wisi ale jest niewidoczne.

Opublikowano

Zauważyłem coś dziwnego:

w toku mam niby 2 wyzwania a jak wchodze do środka jest tylko jedno to obecne. Tez tak macie? To stare niby wisi ale jest niewidoczne.

Mam to samo, w miejscu tego niewidocznego, jeszcze wczoraj widnialo ostatnie wyzwanie juz jako wygasle, teraz jest duch

Opublikowano (edytowane)

W tym słońcu odrobinę pomaga zmiana kamery na kokpit, wtedy trasę widać pod innym kątem 

probowalem, ale jak dla mnie jest gorzej :/ moze jednak okulary pomoga, hehehehe.

Chociaż przez chwilę będę sobie pierwszy :D

czaku juz wykrecil czas 3:21,XXX, ja tylko sie ciesze z miejsca, ale zdaje sobie sprawe ze jeszcze najlepsi nie wzieli udzialu w tym wyzwaniu :D

Edytowane przez gebus_3008
Opublikowano (edytowane)

wycinek z regulaminu:

- wyznaczyc mozna samochod maksymalnie do 30poziomu kierowcy lub dowolny darmowy

moze warto sie nad tym zastanowic, w tym wyzwaniu jedziem znowu autem, ktore bylo tydzien temu, a wybor aut robi sie coraz mocniej ograniczony

P.S.one: Mam pytanie, nigdy nie kupowalem gier cyfrowych z pss, ale teraz jest promo na Tomb Raider i tu jest pies pogrzebany. jak kupie cyfrowke i usune ja z dysku konsoli, to czy moge ja w dowolnym momencie sciagnac jeszcze raz za free?? wiem ze dziwne pytanie, ale kiedys musialem je komus zadac, prosze o wyrozumialosc

Opublikowano (edytowane)

Tak, to co kupiłeś ląduje w download list w PS Store i w tym miejscu można znaleźć to co się kupiło i pobierać kiedy się chce.

Odnośnie powtarzających się aut - może warto dorzucić do pierwszego posta listę auto/trasa jakie było w danym wyzwaniu, bo po jakimś czasie to ciężko się zorientować co już było a co nie.

Edytowane przez DaN3000
Opublikowano (edytowane)

Serwery dzisiaj działają jak Pierwszy raz mam okazję zagrać w swoim wyzwaniu to tylko raz na 3 proby zaktualizowalo mi czas Jutro do roboty i uja sobie pogram

Edit: odswieza z lagiem

Edytowane przez elvis004
Opublikowano (edytowane)

Serwery dzisiaj działają jak Pierwszy raz mam okazję zagrać w swoim wyzwaniu to tylko raz na 3 proby zaktualizowalo mi czas Jutro do roboty i uja sobie pogram

Edit: odswieza z lagiem

ja tak mialem wczoraj, wykrecilem swoj najlepszy czas patrze w tabele a tma go nie ma, a czas o 2s poprawilem. nerw jak nie wiem. zrzucilem filmik i wchodze do gry a tam moj najlepszy czas juz jest :D

ktore miejsce wybiera event??

Opublikowano

To wyzwanie to jakieś nieporozumienie. Napierdalasz 10 przejazdów,  i mówisz sobie po 2 sektorach "o w końcu to ten najlepszy przejazd będzie, nie zepsuj tego" i popełniasz błąd w trzecim sektorze, bo słońce na(pipi)ia i nic nie widzisz. Długość trasy w połączeniu z  porą dnia to jakaś masakra. Ja z nad maski nic nie widzę z racji tego, że kamera jest dużo bliżej asfaltu, niż ta zza samochodu przez co bardziej jestem oślepiany. Na żadnym innym wyzwaniu tak nie przeklinałem... ;/

Jeszcze ta długość trasy by była ok, bo nie mam nic do długich przejazdów ale warunki pogodowe musiałyby być ludzkie.