Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Hehe w przypadku równej liczby punktów co decyduje o miejscu? Mamy na miejscach 8 do 10 tyle samo punktów

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 350,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

dlatego zostawiam ten fakt do oceny przez organizatorow, zaznaczylem ze to sa NIEOFICJALNE wyniki do potwierdzenia i ewentualnych poprawek. Ja to zrobilem z nudow bo nowych wyzwan brak :(

Opublikowano

Luzik guzik, ogarniemy wieczorem.

W przypadku tej samej liczby pkt na miejscach "nagrodzonych" zorganizujemy dogrywke.

1 wyzwanie - 24h , pomiędzy zainteresowanymi osobami. Zwyciezca zgarnia nagrode

Opublikowano

Ja też zdecydowanie jestem za 1 wyzwaniem do końca lutego. To w sumie da 9 wyzwań w całym lutym, więc raczej wystarczająco do wyłonienia najlepszych.

Szczerze mówiąc mnie też powoli opada hype na DC. Niech już wreszcie zrobią prywatne lobby, bo wierzę że pojedynki online między klubami wniosą sporo świeżości.

Opublikowano
  W dniu 25.02.2015 o 13:25, gebus_3008 napisał(a):

dlatego zostawiam ten fakt do oceny przez organizatorow, zaznaczylem ze to sa NIEOFICJALNE wyniki do potwierdzenia i ewentualnych poprawek. Ja to zrobilem z nudow bo nowych wyzwan brak :(

Spokojnie przecież nie mam nic do Ciebie i Twojej pracy :) wykonales kawał roboty i chwała ci za to:)

Edytowane przez LwiaNerka

Opublikowano

Uzywajac konta Rywalizacja DC, podliczyłem punkty wszystkich znajomych na tym koncie i doliczyłem do tabeli. 

OStatnie wyzwanie tez jest podliczone, za chwile wkleję tabele

OStatni wyzwanie 4 dni , jest juz online. Chciałem to dac w nocy i deszczu i aucie z napedem na tył i przerostem mocy ale uznałem ze moze to was zabic :D

TABELA

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ta trasa to jakiś czasowy hardkor.... Nawet rywalizacji dogonić nie mogę

:D

Edytowane przez YariQ

Opublikowano

rywalizacja pojechałem wolno ale nie tak wolno jak zawsze. 
Natomiast teraz zrobiłem jeden przejazd oficjalny. Fajnie jest :D

Edytowane przez Welna

Opublikowano

kolejna trasa na 3.30 kto to zapodał?

ostatnio przemilczałem, ale po cholere takie długie, bez szans wzgledem cyborgów

Opublikowano

Ja pierd.. a od kiedy Ty sie scigasz z cyborgami, ze juz tak niegrzecznie powiem?

Widze, ze nigdy wam nie dogodzi

Jak było pierwsze 4 wyzwania króciutkie, to czy ktos kto woli dłuzsze sie zalił?

Opublikowano
  W dniu 25.02.2015 o 17:17, Welna napisał(a):

Uzywajac konta Rywalizacja DC, podliczyłem punkty wszystkich znajomych na tym koncie i doliczyłem do tabeli.

OStatnie wyzwanie tez jest podliczone, za chwile wkleję tabele

OStatni wyzwanie 4 dni , jest juz online. Chciałem to dac w nocy i deszczu i aucie z napedem na tył i przerostem mocy ale uznałem ze moze to was zabic :D

TABELA

Pokaż ukrytą zawartość

Nie to zebym sie czepial, ale niektorzy uczestnicy maja po tym podliczeniu mniej pkt jak po wczesniejszym. Prosze o sprawdzenie. Jesli dobrze pamietam to uczestnikow bylo 37 bez RywalizacjiDC wiec dlaczego czaku dostal tylko 32pkt jak powinien dostac 37? Prosze o sprostowanie jak sie myle
Opublikowano

Zmienilem zdanie z każda próba jest coraz fajniej. Trochę technicznych zakrętów długie proste super sprawa.

Opublikowano

Przepraszam nie zaliczyłem jednego wyzwania   

TABELA aktualna

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Czy moge poprosic o przypomnienie zasad naliczania pkt w generalce? Nie ukrywam ze bede celowac w 10 miejsce i jest prawie jasne ze musze sie zmiescic pomiedzy dwoma driverami. Chce miec pewnosc

Opublikowano

dostajesz punkty za kazdego człowieka ktorego pokonałes

NP. W wyzwaniu brało udział 50 osob

Nr 1 pokonał 49 wiec dostaje 49

Nr 2 pokonał 48 wiec dostaje 48. itd

Masz 1 pkt przewagi nad Paquito. Tz ze musisz pojechac gorzej niz on i jednoczesnie na tyle szybko aby nie spasc na miejsce 11.

Edytowane przez Welna

Opublikowano

I know, I know ;) i odpowiednia przewage utrzymac nad LwiaNerka :D bedzie fan i stresik na maksa, ale za to sie lubi gry :)

Opublikowano

I oto właśnie chodzi:D bedzie mega fajnie :D jeszcze trasy nie widzialem dopiero moze jutro popoludniu :/ ale juz mi sie chce :D 

Jak ktos ma chwile to niech zapoda filmik przygotuje sie w pracy :D

Opublikowano

dajcie info jaka trasa i autko ;) dopiero w piątek się zabiorę za to, walczymy panowie

Edytowane przez czak92