Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koosa
Opublikowano

Ja również dziękuję, i mam nadzieję, że nie wkurzyłem was, że jakiś random się wstrzelił na 20te, wątek śledzę, ale udzielam się głównie na forum pssite. Zabawa była przednia, ale przez ten miesiąc nieco się wypaliłem z DC, myślę, że nie tylko ja. Może przyszły sezon bardziej lajtowo, 4-5 dniowe eventy?

Opublikowano

USSR wymysla pierwsze wyzwanie w Marcu

Robimy 6 wyzwan po 5 dni. Koniec taryfy ulgowej :)

5 dni i to rozumiem! :)

jeśli moge zasugerować, nie rzucajcie wyzwań typu 3min wyścig, to jest dobre na ściganie sie multi ale nie wyzwanie

Opublikowano

Dzięki panowie za rywalizację. Ja też zgodnie z tym co zadeklarowałem, dla losowej osoby z naszych wyzwań kupuję ps plus na 3 miesiące. W losowaniu spośród 62 uczestników(przygotowałem 62 karteczki z numerami :D ) wylosowałem numer 22- YariQ gratulacje :) jutro z rana dostaniesz kod na skrzynkę

Co do filmiku- wybaczcie, nie mam tak,że zapisuję każdy przejazd-robię to tylko w wypadku ,gdy ktoś na forum poprosi o poradę itd. Następnym razem postaram się to robić :) 

Opublikowano (edytowane)

Dobra panowie, na marzec funduje jedną zdrapke za 100zl na PSN. Niech chłopstwo widzi jak się bawią wyższe sfery konsolowe ;).

Ps. Na więcej mnie nie stać, bo limitka mesjasza Bloodborne nadchodzi :banderas:

Prosze o Informacje Czy 

Yeti podtrzymuje nagrode w Marcu

Gebus (3 miechy Plusa)

Czy ktos trzeci zechce wspomoc jakąs nagrodą?

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

O kurcze szansa 1 do 62 i trafiło na mnie? No szok :) Dzięki:)

Ale aby gra była ciekawsza chciałbym abyś czak-u ten kod przeznaczył jako 3 nagrodę w obecnych wyzwaniach może być?

Edytowane przez YariQ
Opublikowano

Proponuje troche zmienic punktacje z racji tego ze w kazdym wyscigu jest praktycznie inna liczba uczestnikow. Np punktowane jest pierwsze 30 pozycji, miejsca 31... Dostaja po jednym punkcie :) czyli 1.30pkt,2.29pkt...itd... 30.1punku, 31.1pkt i reszta to samo

Opublikowano

przeciez to jest nielogiczne. jak jakims cudem wezmie udzial w wyzwaniu udzial 60 osob to ten z 31 miejsca zarabia 29pkt a nie 1. jest sporo do przodu.

Pamietaj ze najlepiej sie bawimy ak wokol nagradzanych miejsc jest scisk :D

Opublikowano (edytowane)

Dziękuje wszystkim za rywalizację w lutym i gratuluje zwycięzcom. Dobrze, że zmniejszamy liczbę eventów i wydłużamy czas ich trwania, luty mnie naprawdę zmęczył.

Edytowane przez GoltaR
Opublikowano

Gratuluję i dziękuję wszystkim. Sporo skilla wpadło. Szkoda, że tylko kilka prób zrobiłem w ostatnim wyścigu, ale po prostu nie było czasu, dlatego świetny pomysł z dłuższymi wyzwaniami. 30 miejsce<ok> ale będzie lepiej ;)

Opublikowano

Gratuluję i dziękuję wszystkim. Sporo skilla wpadło. Szkoda, że tylko kilka prób zrobiłem w ostatnim wyścigu, ale po prostu nie było czasu, dlatego świetny pomysł z dłuższymi wyzwaniami. 30 miejsce<ok> ale będzie lepiej ;)

ja tez zaczynalem w tych okolicach ;) 

Opublikowano (edytowane)

aby było szybciej kto teraz wysyła wyzwania, Welna Ty to ogarniasz do Ciebie pisać?

wybiore jakieś BMW, krótka trasa może na torze, bez deszczu słonko

edit: ok 17.30 Ci wyśle jak bede w domu

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Dzięki za lutowe wyzwania i gratuluję Czakowi :)

Trochę mi się przejadł DC w tym miesiącu, więc to + to, że w drugiej połowie marca mnie nie ma powoduje, że odpuszczam marcowe wyzwania - może pościagmy się ponownie w kwietniu.

Opublikowano

Rywalizacja forumkowa to świetna sprawa. Gratuluje zwyciężcą. Nie posiadam dobrego skilla ale bawiłem się świetnie i nawet 43 miejsce jest dla mnie sukcesem. W marcu oczywiście powalczę w kolejnych wyzwaniach ;p

Pozdrawiam wszystkich DriveClubowiczów :D

Opublikowano

wysłane, Welna odbierze wrzuci, BMW Indie sporo zakrętów, ale auto nie jest ekstremalnie szybkie wiec myśle najlepsi nie odsadzą nas tak bardzo :)