Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W lutym fajnie się grało, ale dobrze, że zostały wydłużone okresy obowiązywania poszczególnych wyzwań, bo trochę za dużo tego było ;)

wysłane, Welna odbierze wrzuci, BMW Indie sporo zakrętów, ale auto nie jest ekstremalnie szybkie wiec myśle najlepsi nie odsadzą nas tak bardzo :)

Najlepsi odsadzają nas właśnie na zakrętach, im ich więcej tym większa się robi przewaga :teehee:

Opublikowano (edytowane)

kurde miało być łatwe wyzwanie i tak średnio wyszło :P

trasa jest fajna, ale przesadziłem z tymi zakrętami :P

next wyzwanie 15 miejsce wyznacza może dodam, bo chyba wybierający miał podać następnego

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

zartowalem :) 

Fanek nie trafiles z trasa, tu tylko manual sie liczy, a w szczegolnosci w ostatnim sektorze tam pod gorke i w drugim sektorze na nawrotach :/ auto moze byc :)

Jutro wiecej pojezdze bo luba Avatara chce ogladac  :shout:

Opublikowano

no kurde troche nie trafiłem, miało być łatwo, za szybko zapodałem i za mało testów zrobiłem

mam nadzieje, że nie zniechęci nikogo na starcie

najmilej wspominam póki co wyzwanie z Mini Coperem ile tam okrążeń poszło, co na swój sposób też okazało sie skillowe bo ludzie niezłe czasy robili, to chyba Szczurka było

mi na razie brakuje 2sec do RywalizacjaDC :D   w 1:22 przynajmniej bede celował

obiecałem sobie przynajmniej 30min dziennie na te wyzwanie 5 dni

Opublikowano

jest 1:22, dam rade jeszcze zejść może z 2sec na 1:20 i to chyba będzie mój koniec

czas Krayzie 1:17 to jakiś kosmos

Opublikowano

Yeti sie okreslil co do tego czy podtrzymuje obietnice nagrody czy znowu napisal cos pod wplywem impulsu i nie mozna brac to na serio? :P

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że nadal aktualnie, tylko dajcie mi znać na pw, kiedy wszystko się zakończy i kto wygrał. A poza tym nie przypominam sobie, abym wcześniej mówił coś pod wpływem impulsu, a później z tego się wycofywał.

Edytowane przez YETI
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

no kurde troche nie trafiłem, miało być łatwo, za szybko zapodałem i za mało testów zrobiłem

mam nadzieje, że nie zniechęci nikogo na starcie

najmilej wspominam póki co wyzwanie z Mini Coperem ile tam okrążeń poszło, co na swój sposób też okazało sie skillowe bo ludzie niezłe czasy robili, to chyba Szczurka było

mi na razie brakuje 2sec do RywalizacjaDC :D   w 1:22 przynajmniej bede celował

obiecałem sobie przynajmniej 30min dziennie na te wyzwanie 5 dni

moje bylo to wyzwanie :) szkoda ze az tak mnie pochlonelo destiny i nie ma czasu na drivecluba :) a widze troche sie tu pozmienialo...imo dluzsze wyzwania uwazam za trafny pomysl ;)

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano

mysle ze wiecej bo do 3 czerwonego zakretu jestem przed toba o poltorej dlugosci samochodu wiec jest jeszcze duzo do urwania. pojechales na manualu? ja juz dzisiaj koncze i z takim czaem zostaje, jutro mam impre rodzinna i nie dam rady pojezdzic, a chcialem Rezoka przeskoczyc :/

Opublikowano (edytowane)

Nie ja jezdze na automacie. Najlepiej 1 sektor miałem 27:400 - a w tym kółku było tylko 27:7xx.

Krazie miał tu lepiej o 0,435s

Potem nadrobiłem troche w 2gim , a 3ci mi dobrze poszedł. Ale tez najlepiej miałem jeszcze o 0,2 szybciej 3-ci sektor

Edytowane przez Welna
Opublikowano

Welna, gebus - panowie a co myślicie o samym wyzwaniu, całkiem fajne ale trudne dla was?

mi dziś udało sie urwać 0.8sec, ale przywaliłem w coś i niestety dziś na 0

Opublikowano

A jaki masz czas i do kiedy jest wyzwanie? Ja grałem tylko trochę na początku wyzwania i później wciągnęła mnie gra Helldivers. Nie miałem motywacji do poprawy. Szczerze nie sądziłem, że tak długo się utrzymam z tym czasem:)