Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czeku nie jezdzi :) to mamy szanse

1:17:606 chyba. Ale nie kłopocz sie , bo ja juz tego nie bede raczej poprawiał (jutro pracka) wiec kontynuuj granie w co tam grasz :D

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

Krayzie jestes drugi, wiec nie jest zle, ja dzis tylko nad wyzwaniem siedzialem dwie i pol godziny i poprawilem swoj czas z poczatku wyzwania o poltora sekundy wiem ze jeszcze mam do urwania ze 0,4 ale juz browara sacze i ogladam z corcia madagaskar, wiec juz nie poprawie a do Rezoka brakuje mi 10 tysiecznych :/ w reklamach jeszcze cos sprobuje. Wyzwanie do lekkich nie nalezy, zbyt duzo hopek na zakretach i trza sie naprawde dobrze zlozyc i w odpowiednim momencie odpuscic gaz.

Czaku nie jezdzi, ale podejrzewam, ze jak jutro poleci to z 1:16 wykreci, to jest norris :) a wiecie jak z nim jest, nie ma smiania sie ;)

Edytowane przez gebus_3008
Opublikowano

Czaku będziesz mi się śnił po nocach jeśli mnie wyprzedzisz. :P Nie sądziłem, że będziesz grał i tylko Welne wyprzedziłem i przestałem dalej cisnąć. :) myślę, że 1:17:000 mógłbym zrobić i przynajmniej nie miałbyś tak łatwo. Ale 2. miejsce też jest ok.... <smutna zaba>

Opublikowano

Ja nie miałem czasu na więcej, ciężki tydzień w pracy i dopiero dziś usiadłem. Stąd pechowa 13'tka. Zaledwie godzinka na trasie ale kombinacja udana. BMW łatwo się ślizga więc trzeba uważać i też piasek potrafi zatrzymać. 

Opublikowano

Tabela Marzec 2015 - 01

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

fajne wyzwanie z tą renówką, wbrew pozorom mega techniczne, auto dobrze wchodzi w zakręty nawet na pełnym gazie tylko trzeba sie go nauczyć

trasa już chyba była kiedyś, jest git