Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 350,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Do pobicia to jest. Ostatnio byłem pierwszy 1:15:404 chyba , a ze złozenia najlepszych sektorów mam 1:13:xxx

Opublikowano
  W dniu 8.03.2015 o 12:38, LwiaNerka napisał(a):

Najlepszy czas w ogóle jest 1.14.388

Trzeba spróbować zbliżyć się do 1:14,3xx dziś mam ostatnią szansę.

Opublikowano

Ogólnie to takie same zawody były w pierwszym bezpłatnym dodatku i na trzy gwiazdki trzeba było pobić czas 1:20, a wy tu w 1:13 celujecie. Mogli się bardziej postarać z poziomem trudności gwiazdek i samą platyną

Opublikowano

Przez przypadek zalogowałem sie na Rywalizacje DC i przejechałem trase raz. No szybko było...

Opublikowano

Ty masz beznadziejny pierwszy sektor, ja mam beznadziejny 3ci.

W trzecim straciłem do Ciebie 0,652s - Przy poprawie tego schodzimy do 1:13:9xx

Opublikowano
  • Autor

browar z jakiego forumka cie przywialo lub czyim alterem jestes? :D

Opublikowano

zapoda ktoś w wolnej chwili tabelę? jestem ciekaw co się zmieniło od wczoraj a dostęp do konsoli będę miał dopiero jutro.

Opublikowano

Krayzie mnie wyprzedził o 0:00:008 - nie mam nerwów aby go poprawic :)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Sorry Wełna. Już po 5 przejazdach miałem do Ciebie 0,1 i wiedziałem, że jesteś w zasięgu ręki. Później miałem czas +0,3 ale obiłem się o barierkę w 3 sekrorze. W końcu miałem cisnać padem, bo przez godzinę nie mogłem się poprawić ale udało się jakoś posklejać +/- dobry czas.

Opublikowano

Słaby 3ci sektor , tak samo jak moj. Ale nie mam juz sily sie denerwowac :) zrobiłem dzisiaj z 10 przejazdów w których byłem finalnie mniej niz 0,1 od Ciebie. Jak pojade 2 sektory szybciej , to s(pipi)e 3ci. Jak pojade 2 sektory słabo, to w 3cim cie wywale o 0,4 sekundy ale i tak brakuje mi troche.

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Powodzenia w biciu rekordów i proszę mnie nie wybierać do wyznaczenia trasy ponieważ sam jestem w trasie z racji zawodu kierowca tzw. Tira.

Opublikowano

Dzięki browar.

Udało mi się zrobić bardzo dobre okrążenie, z na tyle dużą przewagą po 2 sektorach, że nie musiałem ryzykować tego cholernego zakrętu na mostku. :)

Może komuś się przyda filmik.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

kurde Marcin jak ty szybko jezdzisz i na tym pierwszym zakręcie jaką predkość masz na wyjściu

na 4 biegu bierzesz ten zakręt, na manualu grasz?

i na DS4 ?

Opublikowano
  W dniu 9.03.2015 o 22:13, Fanek napisał(a):

kurde Marcin jak ty szybko jezdzisz i na tym pierwszym zakręcie jaką predkość masz na wyjściu

na 4 biegu bierzesz ten zakręt, na manualu grasz?

i na DS4 ?

a filmiku nie widzisz?

Opublikowano

Fanek, na wszystkie pytania masz odpowiedź jak eX4cT zauważył w filmiku. A dzisiaj grałem na automacie. Zawsze gram na manualu, szczególnie jak gramy ciężkimi tylnonapędowymi samochodami się przydaje. Wtedy to ja decyduję na jakim biegu pokonuję zakręt. W tym wyzwaniu za duża precyzja jest potrzebna, żeby jeszcze martwić się o biegi.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

no wygląda jak automat, ale zdziwił mnie lekko 4 bieg na tym pierwszy zakręcie

mi sie tam udaje na 3 i jak gadałem z jedną osobą która jest teraz ok 10 na wyzwaniu i jezdzi na kierownicy jemu też sie udaje na 3 biegu

no ale to było w niedziele, dziś i widze ma już wiecej prób, więc widać sie da

anywa za(pipi)iście szybko jezdzicie

Opublikowano

(pipi) dobre okrazenie, własciwie idealne.  Udało Ci sie skleic 3 naprawde szybkie sektory. Ja juz dpuszczam, nie bede poprawiał