Opublikowano 10 marca 201510 l Przyjemnie ogląda się taki przejazd, w sumie to wszystko już widziałem w takim wykonaniu u siebie tylko na przestrzeni kilkudziesięciu kółek a nie w jednym . Dodam, że widok z kokpitu chyba najsłabszy ze wszystkich samochodów, kartonowe pudełko.
Opublikowano 11 marca 201510 l dopiero dzisiaj mialem czas na kilka okrazen i smialo stwierdzam ze nienawidze tej mydelniczki juz wczesniej trudno mi sie tym czyms jezdzilo, ale teraz to jest koszmar. ja juz odpadam z tego wyzwania, braku czasu niestety
Opublikowano 11 marca 201510 l Ja też wypadam, znudziła mnie już ta gierka. Lekki detoks się przyda, okazyjnie coś przejadę żeby wam krwi napsuć
Opublikowano 11 marca 201510 l W kwietniu do wygrania była by PS Vita ale widzę że gracze odpadają, nawet pomimo dodatków jakimi częstują nas twórcy. eX4CT w końcu doczekał się Byków w DriveClub ^_^ a ja już zwątpiłem że zobaczę Lamborghini w tej grze. Nawet były na oficjalnej liście aut. Warto było czekać. Edytowane 11 marca 201510 l przez ussr
Opublikowano 11 marca 201510 l Ile jeszcze czasu jest aktywne 2 wyzwanie? Nie mam czasu grac[emoji24] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 marca 201510 l Autor ja na pewno w kwietniu chcialem brac udzial, powoli sie normuje wszystko u mnie i trzeba wrocic do nalogu scigania sie w DC
Opublikowano 11 marca 201510 l Lambo jak najbardziej porzadane sa przezemnie lubie nowe furki powiem Wam szczerze ze za wygrana z lutego to wlasnie season passa kupilem do DC, bo jeszcze piatka mi na koncie zostala po wykupieniu ps+ idealnie sie stalo, choc teraz troche zaluje bo the last of us w promocji
Opublikowano 12 marca 201510 l Jak tylko pojawia sie Lambo to prosze o uwzglednienie ich w wyborze wyzwania. A nawet priorytet na Gallardo
Opublikowano 12 marca 201510 l Dokładnie tak, Peugeot będzie darmowy. Edytowane 12 marca 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 12 marca 201510 l Haha dokładnie Pug. Pomyslalem o peugocie napisalem citroen. Ale to koncern PSA jakby nie patrzeć Edytowane 12 marca 201510 l przez BlukeR
Opublikowano 12 marca 201510 l Dobra sam zaraz cos wymysle Starałem sie wybrac auto i trase którego nie było. Chyba sie udało Zrezygnowałem z deszczu aby sie ludzie zbyt nie w(pipi)iali Edytowane 12 marca 201510 l przez Welna
Opublikowano 12 marca 201510 l dodatek z lambo to jakis specjalny ma byc(platny), ale moze jedna sztuke dadza za free jest juz nowe wyzwanie? jak tam tabela, zapoda moze ktos? nie mam ostatnio czasu na siedzenie przy czarnuli Edytowane 12 marca 201510 l przez gebus_3008
Opublikowano 12 marca 201510 l Żaden specjalny, kolejny car pack jakie wychodzą co miesiąc - część Season Pass lub osobno do kupienia jeśli ktoś nie ma SP.