Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjemnie ogląda się taki przejazd, w sumie to wszystko już widziałem w takim wykonaniu u siebie tylko na przestrzeni kilkudziesięciu kółek a nie w jednym :). Dodam, że widok z kokpitu chyba najsłabszy ze wszystkich samochodów, kartonowe pudełko.

• Plusik 1
Opublikowano

dopiero dzisiaj mialem czas na kilka okrazen i smialo stwierdzam ze nienawidze tej mydelniczki :/ juz wczesniej trudno mi sie tym czyms jezdzilo, ale teraz to jest koszmar. ja juz odpadam z tego wyzwania, braku czasu niestety :/

Opublikowano (edytowane)

W kwietniu do wygrania była by PS Vita ale widzę że gracze odpadają, nawet pomimo dodatków jakimi częstują nas twórcy. eX4CT w końcu doczekał się Byków w DriveClub  ^_^ a ja już zwątpiłem że zobaczę Lamborghini w tej grze. Nawet były na oficjalnej liście aut. Warto było czekać. 

Edytowane przez ussr
Opublikowano

ja na pewno w kwietniu chcialem brac udzial, powoli sie normuje wszystko u mnie i trzeba wrocic do nalogu scigania sie w DC

Opublikowano

Lambo jak najbardziej porzadane sa przezemnie :D lubie nowe furki :) powiem Wam szczerze ze za wygrana z lutego to wlasnie season passa kupilem do DC, bo jeszcze piatka mi na koncie zostala po wykupieniu ps+:) idealnie sie stalo, choc teraz troche zaluje bo the last of us w promocji :/ 

Opublikowano (edytowane)

Dobra sam zaraz cos wymysle

Starałem sie wybrac auto i trase którego nie było. Chyba sie udało

Zrezygnowałem z deszczu aby sie ludzie zbyt nie w(pipi)iali :D

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

dodatek z lambo to jakis specjalny ma byc(platny), ale moze jedna sztuke dadza za free :D jest juz nowe wyzwanie? jak tam tabela, zapoda moze ktos? nie mam ostatnio czasu na siedzenie przy czarnuli :(

Edytowane przez gebus_3008