Welna 1 094 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 (edytowane) Ok nie ma problemu A tak na marginesie Emtebe. Bardzo prosze, wysle Ci passy do konta , będziesz puszczał wyzwania , robił tabele, podliczał itd. To tylko 10 minut twojego czasu. Jak mnie w(pipi)iaja tacy ludzie. Gdzie byłes jak Ficus miał problem i nie mogl tego pociagnac w Lutym? Kazdy tylko potrafi krytykowac , a jak trzeba popracowac to umywaja raczki i czekaja na gotowe. USSR , Ficus, Ja - przynajmniej cos robimy. A ty narazie tylko (pipi) w internetach. Dla twojej Informacji 1 z 17 wyzwan było otwarte. Mało tego sam naprawiłem ten bład, i nie wymagałem od nikogo pomocy, bo kiedy ty piepszyłes jaka to tragedia ja siadłem i policzyłem wszsytko na piechote. USSR juz zniechęciliście do Majowo/Czerwcowych wyzwan. Edytowane 28 marca 2015 przez Welna 2 Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 (edytowane) Wełna, nie bierz tak do siebie tego co pisze Emtebe. On ciągle na coś narzeka i mu nie pasuje. Mi to obojętne kto będzie to organizował, byle ktoś to robił, bo roboty trochę jest. Nie odczuwam jakichś różnic w organizacji. Ja chcę się po prostu dobrze bawić i ścigać. Emtebe zluzuj trochę pośladki i nie skłócaj ludzi. Edytowane 28 marca 2015 przez Marcin_wawa Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 I znow sie zaczyna ludzie. Mi tam bez roznicy kto wybiera, ja nie musze. Istotne jest dla mnie jedynie zeby event byl gotowy na czas. Emtebe zluzuj troche, jak wszyscy juz zauwazyli to masz chyba jakies kompleksy, moja zona w ciazy mniej marudzi, a chlopaki w trojke odwalaja dobra robote, zamiast narzekac moglbys czasem powiedziec cos milego. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 Pytanie z innej beczki: rozszerzamy wybor aut do 50 poziomu w kwietniu czy zostaje po staremu? staram sie juz wybrac trase, ale nie wiem co z autem Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 (edytowane) Po co 50 skoro ostatnie auto odblokowuje się na 40. No chyba, że koniecznie chcesz jechać tym Ferrari, które ostatnio dali za 50 lvl Edytowane 28 marca 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 DO 40 lvl wybierajcie. Postaram sie dociagnac tym kontem (jest 32) Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 (edytowane) tylko pytalem, zeby juz bylo wiadomo. niewiele nam aut juz zostalo, ale i tak w moim wyzwaniu bedzie auto ponizej 30 poziomu. najwyzszy czas, aby ludzie zaczeli dobijac level. Ja potrzebuje czegos szybkiego, bo dawno nie bylo. Welna poszla juz PMka z wyzwaniem na pierwszego kwietnia Edytowane 28 marca 2015 przez gebus_3008 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 Mam puscic wyzwanie rano czy wieczorem? Jak chcecie? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 marca 2015 Autor Opublikowano 28 marca 2015 Emtebe od zawsze marudzi, jak ja rzucalem wyzwania to tez byly wonty ze sa trasy i auta dla cyborgow, ze nie ma driftow itp jak mi tata umieral przez 3tygodnie w lutym to gdyby nie Welna i jego incjatywa z rywalizacjadc i checi do przejecia organizacji to nie wiadomo czy dalej by wszystko dzialalo tak jak obecnie, cwieri tez za mojej kadencji dzielnie podliczal punkty, jakos emtebe wtedy i teraz (pare dni temu pisalem, ze jak mam znowu organizowac to ktos musi zliczac) sie nie zglosil na ochotnika sam mialem obiekcje do aut z season pass, i do narzucania z gory kto ma wyznaczac ale jesli taka wola narodu odnosnie sp (mamy ankiete) i ulatwi to organizacje welnie (fakt, sporo osob sie spoznialo z wyborem wyzwan) to jak najbardziej jestem za i popieram. absolutnie nie czepiam sie zadnych praw i rozczen bo ja to rozkrecalem tudziez bo emtebe rzucil kiedys w glownym topicu o driveclub takie haslo "ze fajnie byloby porywalizac razem" jak welna nie bedzie mogl to znowu moge to organizowac jak chce i ma checi dalej to ciagnac to niech walczy bo dobrze mu to idzie, najwazniejsze by incjatywa przetrwala bo to po prostu cudowna sprawa i forumkowy fenomen na tle jakichkolwiek innych gier Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Mam puscic wyzwanie rano czy wieczorem? Jak chcecie? dla mnie to obojetne, wazne ze pierwszego Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 To ostatnie wyzwanie już mało osób gra. Powoli widać że już zainteresowanie DC spada. Ciekawe co będzie w kwietniu. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Bloodborne mi zmiażdżył suty, wstyd sie przyznać, wciąż nie jechałem żadnym Lambo Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Mnie również Bloodborne pochłonął. Nie grałem w DSy ale ta gra i to uniwersum do mnie bardzo przemawia. Świetna gra i dlatego nie celuję już w wygranie tego eventu tylko chcę doczłapać się jako pierwszy do końca tej edycji. W następne edycje będę grał, ale na pewno nie z aż takim zapałem i zacięciem. Za mało czasu na wyzwania i BB. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 ja też przysiadłem bardziej do Bloodborne, nigdy nie byłem specjalnie szybki, ale wyzwanie póki co już tylko symbolicznie bede jezdził Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 tego sie obawialem teraz BB pozniej wiesiek i zostanie nas ze 20 osob mozewtedy zajme pierwsze miejsce w jakims evencie Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Takie gadanie, mimo że nie zawsze mam czas to staram się choćby jedno okrążenie przejechać, zawsze przed odpaleniem właściwej gry włączę sobie DC żeby to wyzwanie zrobić lub poprawić wynik. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Też gram w bb, ale na dc znajdę zawsze czas i w wyzwaniach będę brał udział, tym bardziej ze spotify Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Kiedy kończy się obecne wyzwanie? Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 dzisiaj, ale o której to nie wiem, chyba coś koło 22? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) To jak, walczymy z samochodami z SP? Trzeba przyznac ze blokujemy sobie pól gry obecnie. A tam jest bardzo duzo fajnych samochodów. To tez moze byc temat, bo było juz 18 wyzwan od lutego a wczesniej ficus wrzucał i sie beda auta potarzac Edytowane 31 marca 2015 przez Welna Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja jestem za. Nie głosowałem w ankiecie ale mnie dodajcie do głosu na tak Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 zróbcie najwyżej jedno dodatkowe wyzwanie z autem z SP for fun, zobaczymy ile osób w ogóle zagra/ ile ma SP Cytuj
EndyenAshish 1 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja tez jestem za wyzwaniami z SP, samochodow juz tyle dodano ze zal je omijac Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Takie gadanie, mimo że nie zawsze mam czas to staram się choćby jedno okrążenie przejechać, zawsze przed odpaleniem właściwej gry włączę sobie DC żeby to wyzwanie zrobić lub poprawić wynik. Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy ile czasu poświęca czołówka, żeby walczyć o 1. miejsce. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Wiadomo ,ze najwiecej czasu zajmuje poprawienie sie o tysieczne czesci sekundy. Ja generalnie potrzebuje powiedzmy 7-10 przejazdów zanim wejde na moje 95% mozliwosci. Potem szlifowanie , jak mi sie chce moze mi zajac kolejne 40 przejazdów aby poprawic sie o kolejne 3%. A jak trasa mi wybitnie nie lezy (jak ostatnia Rufem) to wtedy mi brakuje cierpliwosci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi