REZOK 1 020 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 (edytowane) Dobra ja chyba odpuszczam Edytowane 4 kwietnia 2015 przez REZOK Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 (edytowane) mysle ze takie czasy bo wszyscy jezdza na automacie. przy autach typu hyper nie da rady raczej grac na manualu, dlatego moge nawiazac z wami cyborgami bezposrednia walke czas oczywiscie mam do poprawy. W tym przejezdzie akurat nie poszedl mi pierwszy sektor, zazwyczaj jestem tam szybszy, ale niestety brak juz czasu na to, lipa ze event konczy sie w swieta Rezok, rozjechales system nawet nie pomyslalem ze mozna ponizej 2:41, szacun Edytowane 4 kwietnia 2015 przez gebus_3008 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Też myślałem, że to nieosiągalne. Jak widać niemożliwe nie istnieje 2.39 na pewno jest w zasięgu, ale nie wiem czy z racji świąt ktoś jeszcze powalczy w wyzwaniu. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 mysle ze takie czasy bo wszyscy jezdza na automacie. przy autach typu hyper nie da rady raczej grac na manualu, dlatego moge nawiazac z wami cyborgami bezposrednia walke czas oczywiscie mam do poprawy. W tym przejezdzie akurat nie poszedl mi pierwszy sektor, zazwyczaj jestem tam szybszy, ale niestety brak juz czasu na to, lipa ze event konczy sie w swieta Rezok, rozjechales system nawet nie pomyslalem ze mozna ponizej 2:41, szacun Już przestań gdybać o tym automacie vs. manual. Większość czasów w poprzedniej edycji wykręciłem na automacie. I z moich obserwacji i prób wynika, że nie ma żadnych różnic oprócz tego, że przy automacie nie zawracasz sobie biegami głowy. Oczywiście są zakręty gdzie można na wyższym biegu przejechać i nie martwić się o zarzucanie dupą ale to zależy od stylu jazdy gracza. A nic nie stoi na przeszkodzie ten bieg wrzucić mając nawet włączony automat. Ja do pewnego momentu grałem na manualu ale niektóre eventy jak TomeKato przykręcił śrubę przełączałem na automat i poprawiałem czas, bo pełne skupienie miałem na drodze. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Ja nigdy nie jezdziłem na manualu , a zawsze krece sie gdzies w okolicach TOP 3 Cytuj
YariQ 1 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 ale tym razem mnie to wyzwanie absorbuje..... koosa nie daje mi wytchnąć.... Cytuj
browar202 0 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Hmmm mnie też w szczególności jeżeli na ostatnim łuku przed metą dostaje karę a jest się przed liderem Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Posiedziałem z godzinkę i udało się dużo poprawić. Na dzisiaj starczy, zobaczę jak juro się sprawa rozwinie Cytuj
browar202 0 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) Rywalizacja DC: Mój przejazd dla zainteresowanych. WESOLYCH SWIAT Edytowane 5 kwietnia 2015 przez browar202 Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Ile razy jechałem na pierwsze miejsce to się w pale nie mieści. Spokojnie z 5xx od pierwszego można było poprawić. Ale sztuką jest to dowieść na metę Cytuj
browar202 0 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Zgadzam się na 1 i 2 sektorze też miałem szybsze przejazdy lecz na tak długiej trasie jest ciężko zrobić idealny przejazd. Cytuj
TomeKatto 1 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Trudny był ten odcinek ,na szczęście już koniec wyzwania, kiedy możemy liczyć na wrzucenie kolejnego ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Już jest od wczoraj i jeździ się bardzo przyjemnie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Przez święta ominęło mnie pierwsze wyzwanie, wróciłem do mieszkania i czasu starczyło na zaledwie jeden przejazd Ale frajda była. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Czy żeby brać udział w wyzwaniach trzeba mieć Plusa? Który level trzeba mieć na aktualne wyzwanie? Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 aktualnie wybor aut zostal rozszerzony do 40 poziomu kierowcy, ale docelowo raczej beda tez auta z Season Passa do wyboru. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 To wciąż auta z SP nie weszły do wyboru? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Chyba kwiecień będzie na Standar Cars ale wysokich leveli, a Maj już na Season Pass Cars. Chociaż nie ja decyduje mi tam wszystko pasuje. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 @gebus Nie o to pytam o aktualne wyzwanie mi chodzi. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Aktualne auto jest darmowe można je ściągnąć bez wykupowania DLC. 1 Cytuj
TomeKatto 1 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 trzeba mieć PlayStationPlus aby startować w wyzwaniach 1 Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) aaaaaaa, sorrry nie widzialem jeszcze aktualnego wyzwania. moze ktos zapoda szczegoly, trasa i auto. sa swieta i nie mialem jeszcze okazji odpalic czarnuli, moze jutro sie uda na moment lub w srode trzeba mieć PlayStationPlus aby startować w wyzwaniach czekalem az sie wypowiesz, czekam na szerszy material z Twoich przejazdow. Czaka juz nie ma i moze zapodasz jakies materialy szkoleniowe ze swoich przejazdow. Niegryziemy, ale fajnie sie robi jak mozna ogladnac filmik lepszego od siebie, mnie to motywuje Ale czekam na great back Czaka PS. kto wkoncu wygral dogrywke?? mnie dokladnie interesuje walka o 10 miejsce. nie wiem komu wyslac kod na ps+. Welna, dasz rade podeslac info jutro do 12? pozniej bede w pracy i dam rade wyslac kod dopiero w srode Edytowane 6 kwietnia 2015 przez gebus_3008 Cytuj
BlukeR 41 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Walkę o 10 miejsce zasłużenie wygrał REZOK. Moje szczere gratulacje. Ja i Lwia Nerka nie mieliśmy szans. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi