Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

na nowym wyzwaniu trasa fajna auto też, ale duży deszcz powoduje, że auto zachowuje sie zbyt randomowo na zakrętach

taknieco?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 351,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Po tym bedzie wyzwanie nr4, to oznacza ze ja mam wysłać dane na wyzwanie? Bo nie pamietam

Opublikowano

Rywalizacja ma 34 moze 35 sie uda dobic ( samochod z poprzedniego wyzwania nie nabijał producenta i jest małe opoznienie :D)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Było pisane, że w kwietniu jeździmy autami z podstawki, a z SP bawicie się w maju, więc zachowujcie się jak dorośli :oh_you:

Opublikowano
  • Autor

ale sami tak zaglosowalismy i demokratycznie wybralismy wiec sie prosze nie wyrywajcie ponad szereg  :shotgun:

Opublikowano

Maj i Czerwiec autka moga byc z wysokich leveli bo juz kazdy ma 50 wbite i te z DLC.

Opublikowano

Tabela Kwiecien 2

1. browar202 62
2. TomeKatto 60
3. Paquito_PL 59
4. eX4ct_PL 57
5. REZOK_PL 55
6. Welna_pl 51
7. KrayziePL 51
8. Dzidek 50
9. Goltar 43
10. gebus_3008 42
11. koosa_ 42
12. namiotnikPL 38
13. kuba85_pl 35
14. YariQ 33
15. Baniol 32
16. dar-kos 32
17. Rmac32 31
18. SzczurekPB 24
19. Bluker-PL 23
20. figus87 21
21. LwiaNerka 20
22. Kame_PL 19
23. LubieCycunie 18
24. mike74_pl 17
25. fakir87 16
26. Emtebe 16
27. PAWEL_VIP 16
28. punisher85_pl 13
29. Marik1982 9
30. triboy 9
31. Szymek_pl 8
32. Cosmoss90 8
33. pokrytysniegiem 7
34. kamyk1967pl 3
35. kolo89 2
36. fanek744 2
37. kufir_pl 1
38. Adasinho_pl 1

Opublikowano

Ale spadek. Nie mialem czasu na ten event, ale obiecuje poprawe :) na obecne wyzwanie zdolam wyrwac troche czasu, ale z nastepnym znowu krucho :-\

Pomimo ze w ostatnim trasa byla nam znana to auta nie zdolalem ogarnac, bylo za lekkie do przejazdzki. Dzis nadrabiam zaleglosci w DC, od 18:30 bede na trasie :-D

Opublikowano

Zapomniałem ze mam dac wyzwanie na kolejna rundę, do kiedy mam czas?

Bo dzis cały dzień w pracy siedzę.

Opublikowano

Exact mogłeś dać coś innego, niż trasę z turnieju, którą męczyłeś pewnie cały tydzień. ;) Nawet nie będę próbował rywalizować z Tobą. :(

Opublikowano

nie miałem pomysłu a ta jest jedną z moich ulubionych, szkoda, myślałem że się spodoba.