Square 8 608 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Znowu samochód z SP? Muszę ponownie odpuścić Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Jakby była promocja to od razu bym brał, a tak to poogrywam jeszcze kilka rzeczy. No i ciągle nie ma jeszcze dostępnego GTRa Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 czerwca 2015 ooo sorki myslalem, ze teraz juz kazdy dawal z season pass, nastepne dam z ogolno dostepnego, malo sie nas i tak juz sciga wiec nie ma sensu jeszcze tej malej grupki chetnych ograniczac przepustka sezonowa Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Jakby była promocja to od razu bym brał, a tak to poogrywam jeszcze kilka rzeczy. No i ciągle nie ma jeszcze dostępnego GTRa Promocji na SP może wcale nie być ja od premiery KZ:SF czekałem na promocję SP i do tej pory nie było poza dodatkiem Intercept który jest częścią przpustki. Obie gry wydawane przez Sony więc scenariusz bardzo prawdopodobny. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 No wiadomo, że tak może być, ale mam w co grać. SP raczej nie zdrożeje, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby poczekać. Tym bardziej, że jestem ciekaw co zrobią w lipcu jak SP dostanie wszystkie dodatki. Czy będą dalej coś wrzucać? czy powstanie SP2 (głupota)? a może zapowiedzą kontynuacje Przepustkę wezmę na bank, bo DC mi się bardzo podoba, a jak do tego powrócą regularne wyzwania na forumku to już w ogóle. Dotychczas nie miałem okazji porywalizować za bardzo. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Zyje temat jeszcze bo bym dolaczyl ... Pytanie jak i w ile osob ? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Dwa miesiące temu regularnie walczyłbyś z 40 graczami a dziś prawie nikt nie gra dlatego nasze wyzwania nawet już się nie pojawiają regularnie. Ficuś jak ma pomysł to coś wrzuci. Napisz do niego pm to gdy doda ciebie do znajomych wówczas będziesz dostawał zaproszenie grupowe do wyzwania. Edytowane 1 lipca 2015 przez ussr Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 a szkoda ze juz tej 40 nie ma byla moc w naszej rywalizacji. Przewidywania sie spelnily Wiesiek, PC teraz jeszcze Batman i gracze maja w co grac Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 lipca 2015 Autor Opublikowano 1 lipca 2015 obecnie w zywaniu bawi sie 17osob, nie ma zle, trupusz expert prowadzi, wyzwania ktotsze niz 2tyg nie maja sensu z racji tego ilu nas startuje (szkoda, ze juz nie mozna zobaczyc ile prob przejazdu ma event) co do dodalaczenia do nie wysylajcie wiadomosci do mnie tylko prosbe o dodanie do RywylizacjaDC w psn bo z tego konta wysylam wyzwania Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) obecnie w zywaniu bawi sie 17osob, nie ma zle, trupusz expert prowadzi, wyzwania ktotsze niz 2tyg nie maja sensu z racji tego ilu nas startuje (szkoda, ze juz nie mozna zobaczyc ile prob przejazdu ma event) co do dodalaczenia do nie wysylajcie wiadomosci do mnie tylko prosbe o dodanie do RywylizacjaDC w psn bo z tego konta wysylam wyzwania Czyli na psn mam klepac na konto rywalizqcjaDC ?? Bo nie bardzo ogarniam jak mam was szukac Kiedys hardcore player dzis juz casual Edytowane 1 lipca 2015 przez spencer13 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 lipca 2015 Autor Opublikowano 1 lipca 2015 wyslij zapro do znajomych do RywalizacjaDC na psn, nic wiecej pisac nie musisz bo konto zostalo utworzone tylko pod tych co chcieli rywalizowac wiec jak wyzwania rzucalem ja lub welna to z automatu szly do calej friendlisty tego konta Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Ok bo jiz myslalem ze rywalizacjaDC to klub Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Odpaliłem ostatnio DC i tak właśnie wydawało mi się, że czegoś brakuje, faktycznie wywalili liczbę przejazdów w wyzwaniu. Pewnie przed premierą wersji plusowej odchudzili maksymalnie informacje spływające do serwerów. Co do rywalizacjiDC myślę, że we wrześniu znowu się odrodzi bo tak prostego w obsłudze i satysfakcjonującego systemu wyzwań nie ma żadna inna gra. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 (edytowane) Zrobimy edycje Wrzesniowa z nagrodami i zaraz znowu sie rozkreci . Jeszcze nie wiem czy bede to w stanie sam sfinansowac ale to sie okaze Edytowane 2 lipca 2015 przez Welna Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 lipca 2015 Autor Opublikowano 2 lipca 2015 zdradze, ze sponsor na wakacyjne wyzwania byl ale z uwagi na zerowe wrecz zainteresowanie w temacie od premiery wiedzmina3 zdecydowalismy olac temat Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 No to sie dogadamy ze sponsorem i po wakacjach RywalizacjaDC 2.0 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Po wakacjach jak się znajdzie nawet 20 regularnych ścigaczy to będzie sukces. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 No ja bede gral w gre Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Ja powinienem mieć SP do tego czasu więc będę rywalizował. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Ja pewnie już do tego czasu wreszcie skończę Wiedźmina, ale ciągnie mnie do DC niesamowicie, szczególnie że całe DLC do ogrania. Więc w razie czego ja się na to piszę. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 No to czekam na wrzesien, ale tez moze byc ciezko, pod koniec wychodzi Fifa nowa lub stara z poprawkami jak kto woli Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 lipca 2015 Autor Opublikowano 9 lipca 2015 w miedzy czasie jak ktos nie zauwazyl od dwoch dni nowy event w sieci - ponownie na 2tyg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi