SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 To wyzwanie... Kuba, Ficuś... 3 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 października 2015 Autor Opublikowano 1 października 2015 posta z tym, ze rzuce pierwsze wyzwanie jakie przyjdzie na rywalizacjeDC jako pazdziernikowe napisalem o 10.30 , pierwsze i jedyne wyzwanie dostalem na rywalizacjaDC o 19.00 wiec sami sobie jestescie winni, ze jest atom na mokrym :P Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 HWD temu kto stworzyl ten event. niezla wyobraznia, albo fajne prochy bierzesz po 10 okrazeniach wiem ze juz nie mam sily na dalsza jaze tym Atomem na mokrym. On jest trudny na suchym o co dopiero w polaczniu z woda, robi sie za(pipi)ista roznica. Z tego miejsca gratuluje wszystkim co maja cierpliwosc aby wykrecic dobry czas :D:D Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Yy znaczy sie a to przypadkiem nie mialy byc wozy z dlc ?? Atom chyba byl w podstawie ... Najlepsze jest to ze mam urlop i moglem zaproponowac cos innego ale dzisiaj mnie choroba rozlozyla Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Nie chodziło o to, że ścigami się wózkami z DLC tylko, że można wybierać z całej puli aut. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 października 2015 Autor Opublikowano 1 października 2015 marudy event mogl wymyslec kazdy, wystarczylo podeslac, tez padlem na pysk jak zobaczylem co wyslal kuba ale slowo sie rzeklo wiec poszedl ten jedyny przyslany, pocieszam sie faktem, ze trasa jest banalna, dwie dluuugie proste i tylko po 3 zakrety odpowiednio na poczatku i koncu okrazenia Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Marudza jak baby A tak wogole to jest to event z ktoregos DLC nie pamietam ktorego, a ze w koncu udalo mi sie wbic w nim 3* to zrobilem wyzwanie i rozeslalem do tylu osob ilu sie da. Nie spodziewalem sie, ze o tej godzinie bede "pierwszy" ze zgloszeniem wyzwania Wiem, ze wkuwiajace jest auto i jest hardcore ale jakie emocje Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 są utworzone 2 społeczności WYZWANIA FORUMOWE - która jest właściwa? im mniej tych społeczności tym lepiej Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Korwetta przy tym to Pikuś Można zejść poniżej 1.6 ale wcześniej należy zaparzyć meliski (opcjonalnie wsiąść jakieś tabsy) i możemy spokojnie bić rekord. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ciekawi mnie jaki czas zrobi tam osoba, która wymyśliła ten Event Może on lubi te auto w tych warunkach. No Cfaniaku pokaż nam co potrafisz Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 A myślałem, że tylko mnie wku%rwia Atom 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2015 Autor Opublikowano 2 października 2015 są utworzone 2 społeczności WYZWANIA FORUMOWE - która jest właściwa? im mniej tych społeczności tym lepiej obstawiam, ze ta, ktorej zalozycielem/wlascicielem jest RywalizacjaDC Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Jak juz pisalem wyzwanie z atomem to czysty przypadek, akurat udalo mi sie przejechac na 3* jedna czasowke z ktoregos z ostatnich dlc i postanowilem zrobic z tego wyzwanie klubowe, wiec sila rzeczy trafilo "jako propozycja" na konto RywalizacjaDC Nawet nie mialem w sumie w planach podsylac zadnych propozycji bo myslalem, ze o tej porze to juz nascie propozycji konto RywDC dostalo Ale dosc tlumaczenia i biadolenia takie hardcorowe wyzwania tez sa dobre od czasu do czasu Edytowane 2 października 2015 przez elvis004 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2015 Autor Opublikowano 2 października 2015 nie przejmuj sie marudami, kazdy mogl stworzyc wyzwanie a nikt nie wyslal nic przez caly dzien, a nagle placz, ze jest atom na mokrym Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ehh a ja nawet nie mam levelu potrzebnego do atoma Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) zalozylem oficjalna spolecznosc RywalizacjaDC na ps4, zapro poszlo do wszystkich bioracych udzial w wyzwaniach czekamy na welne i start pazdziernikowej zabawy, przy okazji fajnie jakby podal informacje co z nagrodami w tym miesiacu Ktoś inny jeszcze założył forumkową ligę DC. są utworzone 2 społeczności WYZWANIA FORUMOWE - która jest właściwa? im mniej tych społeczności tym lepiej Ktoś mnie zdublował, zakładałem w środę społeczność - powysyłałem nawet zaproszenia. Edytowane 2 października 2015 przez Emtebe Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2015 Autor Opublikowano 2 października 2015 hmmm to nawet nie dostalem zaproszenia, ja tworzylem tez w srode popoludniu, nawet nie przypuszczalem ze ktos inny bedzie robil spolecznosc bo za oczywiste uwazalem, ze powinna ona wyjsc z konta rywalizacjaDC chociazby z uwagi, ze to jedyne konto, ktore ma w znajomych wszystkich rywalizujacych bo do tego zostalo stworzone i z tego konta leca wyzwania zakladane przeze mnie lub welne Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 W sumie logiczne ze to organizatorzy powinni zakladac, a Emtebe powinienes usunac grupe, bo niepotrzebne zamieszanie sie robi Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Spoko panowie, jeden wuj. Do Ficusia nawet 3 zaproszenia wysłałem Od założenia grupy nie odpalałem PS4, dzisiaj pewnie usunę, jak się oderwę na chwilę od Forzy. Podeślijcie mi zaproszenie do właściwej grupy o ile nie jest publiczna. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2015 Autor Opublikowano 2 października 2015 powaznie nic nie dostalem, pewnie dlatego, ze soft 3.0 instalowalem pozno w srode wczesniej odpalajac konsole na starej wersji softu wiec pewnie gdzies sie po drodze zgubilo w sieci zapro do tej grupy z automatu poszlo do wszystkich, ktorych ma rywalizacjaDC w znajomych Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ja też nie dostałem zaproszenia, jedynie to od Ficka przyszło. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 No to Emtebe usuń swoją grupe bo wprowadza zamieszania, właściwa powinna być od RYWALIZACJA DC Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Troszkę mnie tu nie było...jak teraz wybiera się wyzwania?? Wystarczy podesłać jakieś gotowe wyzwanie na konto Rywalizacji?? ;-) Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 października 2015 Autor Opublikowano 4 października 2015 niech bedzie, ze nowe wyzwanie po zakonczeniu tego ponownie nalezec bedzie do tego kto pierwszy je wysle na konto rywalizacjaDC, zaczynamy od teraz, czas start Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Wysłałem przed chwilą. Jeżeli byłem pierwszy to jeszcze doprecyzuję godzinę, o której powinien być event. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi