Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posta z tym, ze rzuce pierwsze wyzwanie jakie przyjdzie na rywalizacjeDC jako pazdziernikowe napisalem o 10.30 , pierwsze i jedyne wyzwanie dostalem na rywalizacjaDC o 19.00 wiec sami sobie jestescie winni, ze jest atom na mokrym :P :P :P

Opublikowano

HWD temu kto stworzyl ten event. niezla wyobraznia, albo fajne prochy bierzesz :D po 10 okrazeniach wiem ze juz nie mam sily na dalsza jaze tym Atomem na mokrym. On jest trudny na suchym o co dopiero w polaczniu z woda, robi sie za(pipi)ista roznica. 

Z tego miejsca gratuluje wszystkim co maja cierpliwosc aby wykrecic dobry czas :D:D:D

Opublikowano

marudy :P event mogl wymyslec kazdy, wystarczylo podeslac, tez padlem na pysk jak zobaczylem co wyslal kuba ale slowo sie rzeklo wiec poszedl ten jedyny przyslany, pocieszam sie faktem, ze trasa jest banalna, dwie dluuugie proste i tylko po 3 zakrety odpowiednio na poczatku i koncu okrazenia

Opublikowano

Marudza jak baby A tak wogole to jest to event z ktoregos DLC nie pamietam ktorego, a ze w koncu udalo mi sie wbic w nim 3* to zrobilem wyzwanie i rozeslalem do tylu osob ilu sie da. Nie spodziewalem sie, ze o tej godzinie bede "pierwszy" ze zgloszeniem wyzwania Wiem, ze wkuwiajace jest auto i jest hardcore ale jakie emocje

Opublikowano

są utworzone 2 społeczności WYZWANIA FORUMOWE - która jest właściwa?

im mniej tych społeczności tym lepiej

obstawiam, ze ta, ktorej zalozycielem/wlascicielem jest RywalizacjaDC

Opublikowano (edytowane)

Jak juz pisalem wyzwanie z atomem to czysty przypadek, akurat udalo mi sie przejechac na 3* jedna czasowke z ktoregos z ostatnich dlc i postanowilem zrobic z tego wyzwanie klubowe, wiec sila rzeczy trafilo "jako propozycja" na konto RywalizacjaDC Nawet nie mialem w sumie w planach podsylac zadnych propozycji bo myslalem, ze o tej porze to juz nascie propozycji konto RywDC dostalo Ale dosc tlumaczenia i biadolenia takie hardcorowe wyzwania tez sa dobre od czasu do czasu

Edytowane przez elvis004
Opublikowano (edytowane)

zalozylem oficjalna spolecznosc RywalizacjaDC na ps4, zapro poszlo do wszystkich bioracych udzial w wyzwaniach ;) czekamy na welne i start pazdziernikowej zabawy, przy okazji fajnie jakby podal informacje co z nagrodami w tym miesiacu

Ktoś inny jeszcze założył forumkową ligę DC.

są utworzone 2 społeczności WYZWANIA FORUMOWE - która jest właściwa?

im mniej tych społeczności tym lepiej

Ktoś mnie zdublował, zakładałem w środę społeczność - powysyłałem nawet zaproszenia.

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

hmmm to nawet nie dostalem zaproszenia, ja tworzylem tez w srode popoludniu, nawet nie przypuszczalem ze ktos inny bedzie robil spolecznosc bo za oczywiste uwazalem, ze powinna ona wyjsc z konta rywalizacjaDC chociazby z uwagi, ze to jedyne konto, ktore ma w znajomych wszystkich rywalizujacych bo do tego zostalo stworzone i z tego konta leca wyzwania zakladane przeze mnie lub welne

Opublikowano

Spoko panowie, jeden wuj. Do Ficusia nawet 3 zaproszenia wysłałem :D

Od założenia grupy nie odpalałem PS4, dzisiaj pewnie usunę, jak się oderwę na chwilę od Forzy.

Podeślijcie mi zaproszenie do właściwej grupy o ile nie jest publiczna.

Opublikowano

powaznie nic nie dostalem, pewnie dlatego, ze soft 3.0 instalowalem pozno w srode wczesniej odpalajac konsole na starej wersji softu wiec pewnie gdzies sie po drodze zgubilo w sieci

zapro do tej grupy z automatu poszlo do wszystkich, ktorych ma rywalizacjaDC w znajomych

Opublikowano

niech bedzie, ze nowe wyzwanie po zakonczeniu tego ponownie nalezec bedzie do tego kto pierwszy je wysle na konto rywalizacjaDC, zaczynamy od teraz, czas start ;)