Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spencer13 jak przeczytałem info że poprawiłeś swój czas, nie dało mi to spokoju i dziś po robocie odpaliłem ewent i udało mi się wyprzedzić Cię o 0,9sek. Jako że jesteś w moim zasięgu to więcej czasu poświęcam na wyzwania forumkowe i zaciekle walczę by minąć cię choćby o włos. Do cyborgów nie mam startu ale udział w wyzwaniach forumkowych pozwolił poprawić mi trochę skilla i nawet udało mi się wbić kilka nowych gwiazdek które wcześniej byłe dla mnie nieosiągalne. Wszystko dzięki wam i rywalizacji :]

Opublikowano

dar-kos w tym miesiacu stopami steruje?

W tym miesiącu ściga się moja dziewczyna :wub: , dlatego takie czasy. Robi za mnie jeden przejazd i finito. Ciężko ją namówić  :unknown: Ale grunt że jestem w puli  :D

Ja jestem zajęty budowaniem Racing RiG29 który już prawie skończyłem. Uporałbym się z tym już dawno gdyby nie bolące plecy, przewiało mnie albo nerki mi siadły nie wiem  :wallbash: Dlatego nie miałem sił pracować ale powoli wracam do zdrowia, od jutra katuje Drivecluba i WRC 5 na kierownicy.  :nyam2:

Knrwa jak ja na to czekałem 8) 

Opublikowano

Daj foto swojej "budowli". Moja zona DC nie ogarnia bo tez probowala, aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha :). A co do wrc5 nie jestem jakos przekonany ale daj znaka jak sie lata po szutrach bo ja tam wyczuwam pudelkowy model jazdy.

Opublikowano

Spencer powiem Ci że miałem koleżanke która świetnie radziła sobie w grach wyścigowych, za czasów pierwszego Playstation i Gran Turismo 1, często szarpaliśmy na splitscreenie i wyścigi były wyrównane.

Ussr podziel się wrażeniami z WRC5, przede wszystkim jaki model jazdy?

Opublikowano

dzis sie konczy(czy juz chyba skonczyl) event, nastepny wymysla czezky :) wyslij mi do jutra na pw jakie auto, trase, pogode i chmury wybierasz, kompresje czasu zawsze ustawiamy na x1, jutro ok 17-18 powiniem wrzucic :)

Opublikowano

dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia :)

Bedzie auto z podstawki :)

Wyslalem wytyczne ficusiowi, lepiej wyjmijcie z szafy okulary, skuervesyny  8)

Opublikowano

Jestem taki stary ze juz nie musze ich wyjmowac nosze je prawie caly czas .... Ale ze niby bedzie mini zebysmy w tych okularach je zobaczyli czy ze taki dobry czas wykrecisz i bedziemy musieli oczy ze zdumienia przecierac ??