Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dynamiczna jest bezsensu w wyzwaniach bo by sie polowalo na moment kiedy nie pada i wypaczaloby to czasy

z tego samego powodu jest kompresja czasu na x1 - jakby byla szybsza to w eventach nocnych pewnie znalezli by sie tacy, ktorzy przeczekaliby nocke do poranka ;)

Opublikowano

dejw jezdzimy od grudnia, pierw byly placze to sie jezdzilo do 20lvl, potem autami do 30lvl, potem wszystkimi z podstawki, jak sie juz te 50aut przejechalo wzdluz i wszerz to doszly auta z season pass - te nabicie 40lvl przy eventach z season pass to wcale nie jest duzo roboty

Opublikowano

I tak byłeś pod koniec tabeli, więc bez różnicy :D

Jeszcze nie jechałem, ale też pewnie będę narzekał.

Ścigałem sie tylko z Czezkym w tym evencie :)

Któregoś dnia już nie miałem siły na więcej prób

On wygrał, Czezky pro ja noob

• Plusik 1
Opublikowano

Gumpert Apollo walczy, wyrywa się, jest narowiste, nieokiełznane, dzikie. Jest w stanie najbardziej doświadczonemu graczowi wsadzić nóż w plecy w chwili gdy ten zapomni się pilnować. Dlatego szczerze go nienawidzę w Driveclubie. W Shift 2 było fantastyczne ale tutaj okazuje się zupełnie innym zwierzęciem. Dlatego dobrałem auto którego z pewnością nikt by nie wybrał. Nie sądziłem że ktoś z graczy biorących udział w wyzwaniach może nie mieć odblokowanego levelu 40, my tu mamy 50 odblokowane. 

Zapomniałem o tych którzy dopiero zaczynają. Ale specjalnie nie macie czego żałować bo obecne wyzwanie to nic innego jak 2 minuty i 40 sekund nieprzerwanego cierpienia. 

Opublikowano

Ciesze się że wam Apollo problemów nie sprawia. 

To ile tych osób brało udział w poprzednim wyzwaniu Audi A1, bo mi wciąż pokazuje 28, co jest dziwne że na liście nie ma czasu RywalizacjaDC więc na pewno coś jest nie teges. 

Opublikowano

na bank klikalem wszystkich, na bank nie masz wewnatrz gry w wyzwaniach znajomych albo po wyzwaniach otrzymanych?

niestety nie zawsze jak sie wysyla zaproszenia do wyzwania to dostaje sie powiadomienie w psn w menu konsoli

Opublikowano

O Jezu, zaraze mnie szlak trafi :D kombinacja fajna, codziennie można dostrzec gdzie urwać trochę czasu. Teraz się poprawiłem ale 3 sektor to loteria. Do prezesa tracę w nim prawie sekundę, kara za ścięcie i pozamiatane.

Opublikowano

Też poprawiłem o 4 sekundy w stosunku do czasu z wczoraj, ale do Ciebie brakuje mi jeszcze 5s :D Oczywiście mogę urwać jeszcze, ale mam problem ze sklejeniem dobrego przejazdu.

Co do poprzedniego wyzwania, to startowało 32 graczy. Chciałem wrzucić screeny, ale nie mogę skopiować nic na dysk :/

Opublikowano

zawsze ktos wyslal :P jak dotad zawsze to byla jedna tylko osoba ale ktos tam zawsze wyslal z uczestnikow :P

niech ci bedzie, ze puszcze twoje wyzwanie ale na przyszlosc prosze wysylac po zakonczeniu obecnego - a noz widelek ktos wiecej niz jedna osoba chciala wyslac swoja propozycje :P

aaaa i ogolna uwaga bo dostaje czasem wiadomosci, ze komus nie wyslalem zaproszenia do wyzwan - prosze pierw sprawdzic poprzez uruchomienie driveclub w wyzwaniach otrzymanych i wyzwaniach znajomych czy nowego eventu nie macie. nie wiem czemu ale nie zawsze wyswietla sie ludziom alert w menu konsoli o otrzymaniu wyzwania - takie to nasze psn, nie wyswietlenie tego komunikatu wcale nie oznacza, ze nie otrzymaliscie zaproszenia