Opublikowano 24 października 20159 l Ejj no co to za oszustwa, ja już miałem przygotowany event, wiadomość czekała na koniec, żeby ją wysłać.
Opublikowano 24 października 20159 l Autor jak jest drugi chetny to w takim razie zostaje zasada ze po zakonczeniu obecnego wiec musisz spencer wyslac wyslac raz jeszcze i liczyc, ze bedziesz szybszy niz square
Opublikowano 24 października 20159 l No i git Ja zawsze dostaje dwa powiadomienia, nie wiedząc czemu. Sprawdzałem wczoraj i nie ma niestety tej opcji zaznacz wszystkich, a szkoda, bo by się przydała.
Opublikowano 24 października 20159 l Ehh ja już odpuszczam, nerwy mnie biorą na 3 sektor. Często ponad 0,5 sec przewagi i dramat w końcówce. Pozostaje czekać co następne
Opublikowano 24 października 20159 l Ja zrobiłem 2 przejazdy i starczy. czekam na kolejne wyzwanie trasa zdecydowanie za długa i auto zepsute edit: ale co sie uczyć? Wyzwanie mi po prostu nie podeszło z powodów wyżej i nie chciało mi sie tego jeździć więcej. Poprzednie Czezkiego było spoko to zrobiłem pewnie ze 30 przejazdów Edytowane 24 października 20159 l przez Fanek
Opublikowano 24 października 20159 l Fanek, jak Ty chcesz się uczyć, skoro robisz dwa przejazdy i pasujesz? Wysłałem info dosłownie ułamek sekundy po zakończeniu wyzwania. Powinno się wam spodobać jeżeli będzie pierwsze
Opublikowano 24 października 20159 l Nie ogarniam jak sie robi takie dobre foty spedzilem dzisiaj 1,5 h w edytorze zdjec i dalej nie ogarniam jak zrobic zeby wszystko do okola bylo rozmazane a srodek ostry
Opublikowano 24 października 20159 l No ja byłem w szoku dzisiaj jak sobie siadłem co by spróbować poprawić czas czaku, i za pierwszym przejazdem odrazu czas poprawiłem jeszcze nigdy za pierwszym podejsciem tak mi nie siadło szok i samozadowolenie. Fajne uczucie.
Opublikowano 25 października 20159 l Autor nowe wyzwanie online, spencer wyslal po 21, square o 19 wiec wrzucilem od kwadratowego czas trwania wyzwania wyjatkowo 3dni by jeszcze w tym miesiacu wrzucic kolejne 3dniowe by oba sie zmiescily do 1 listopada
Opublikowano 25 października 20159 l Do następnego już nie będę podsyłał, więc niech Spencer atakuje z tym elektrycznym Mercem
Opublikowano 25 października 20159 l Jakim elektryczyb mercem ?? Gdyby zona nie okupowala tv wyslalbym wczesniej [emoji25] na przyszle wyzwanie pewnie mi sie nie uda podeslac bo bede spal po pracy wiec nawet nie podejmuje walki
Opublikowano 25 października 20159 l Ktoś kiedyś pisał, że chce Merca na prąd, myślałem, że to byłeś Ty Jednak nie Ty Mam nadzieje, ze jak mi sie nie uda zapodac wyzwania to ktos wysle kiedys takowe z SLS-em na prąd[emoji41][emoji16][emoji469] W takich przypadkach przydaje się apka na telefon, po ostatnich zmianach chodzi dużo lepiej niż te pół roku temu.
Opublikowano 25 października 20159 l Normalnie " A marysia w szoku" po pierwsze primo to nawet nie wiedziala ze sa merce na prunt !!! Po drugie primo ultimo jaka apka ?? Ze zwyklej apki playstation?
Opublikowano 25 października 20159 l W takich przypadkach przydaje się apka na telefon, po ostatnich zmianach chodzi dużo lepiej niż te pół roku temu. To już jest ta apka? podrzuć linka Co do wyzwania nowego to to słoneczko, lekki deszczyk i pewien sektor gdzie przez te dwa czynniki nie widać zakrętu bo tak kurewa światło się odbija od jezdni, że ciężko w zakręt trafić to
Opublikowano 25 października 20159 l Sesto Elemento i Kyle - bardzo szybka fajna trasa, autko klei się samo do asfaltu, będą rekordy w granicach 1:45.xxx Drugi sektor jedzie się praktycznie na ślepo. Pierwszy przejazd na Dualshocku w Automacie wygląda tak, ale moje następne będą już na kierownicy.
Opublikowano 25 października 20159 l O tą zwykłą aplikację PlayStation mi chodziło. Wysyłasz PW do RywalizcjaDC i nawet nie musisz być na konsoli. Trzecie wyzwanie w październiku już tak wysłałem. Co do trasy, to testowałem dwa warianty, to co zostało wrzucone i jeszcze z ciężkimi opadami. Wtedy też za dużo nie widać, bo deszcz rozpływa się po całej szybie/ekranie. Jakby kogoś za bardzo raziło, to niech zmieni kamerę na inną niż zza samochodu, wtedy się tak nie odbija słońce od mokrej nawierzchni.
Opublikowano 25 października 20159 l No tak ale zeby puscic pw z apki playstation musisz wiedziec jak sie trasy nazywaja ja jezdze z maski i tez napierdala po oczach
Opublikowano 25 października 20159 l Ten ostatni event ładnie pokazuje różnicę w skillu. Czołówka odstaje i to ładnie.
Opublikowano 25 października 20159 l Autor ostatni event podejrzewam, ze malo kto potraktowal na powaznie, mi te auto tak nie lezalo ze chyba 3 razy tylko trase przejechalem
Opublikowano 25 października 20159 l Ci co mieli poniżej 2:40 to raczej potraktowali serio, ale to tylko potwierdza różnicę w skillu. Btw. w wyzwaniu nr 4 pominąłeś miejsce 21.
Opublikowano 26 października 20159 l Ostatni event moim zdaniem beznadziejny, rozumiem, że to słońce i deszcz jest za karę. Będę olewał takie eventy bo niby czego mam zmieniać ulubiona kamerę za kierownicy na coś innego żeby widzieć trasę. Żeby było jeszcze trudniej następny jedzmy z wyłączonym TV.
Opublikowano 26 października 20159 l Autor a mi sie ta jazda pod slonce podoba, tylko okularow slonecznych brakuje jak siegam pamiesia juz kiedys w wyzwaniach byl podobny event, na jakiejs trasie w chile pare miesiecy temu tez ostatni odcinek to byla ostra jazda pod slonce na czuja