Daffy 10 582 Opublikowano 8 listopada 2015 Autor Opublikowano 8 listopada 2015 po starcie ten pierwszy zakret w lewo to jest porazka, praktycznie zawsze baczka na nim zrobie Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Yyy to mnie raczej dobija ta druga szykana na niej jak mi tyl podbije to albo patrze co sie stanie albo jade i juz zaczynam driftowac dla funu Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Jak widać Ja swoją kombinację przetestowałem, autko idealnie dobrane do trasy, wręcz współpracuje z jej krajobrazem i zamiast walczyć z autem i trasą można bez stresów walczyć z rywalami. Nawet deszczu nie dałem żeby można było nacieszyć ucho toczeniem asfaltu i świstem elektryki. Więc tym razem pretensje nie do mnie. Z tego co widzę to okrążenie uda się pod warunkiem że FARTEM wyjdzie pierwsza szykana i druga szykana. Wiecie jak to odbiera jakąkolwiek ochotę do prób? Nawet nikt nie rozpędził auta i czasu nie strzelił z drugiego okrążenia bo po co marnować przejazd skoro Szykana i tak nie wyjdzie. Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ten Meras jest calkowicie niegrywalny na kierownicy, w momencie odpuszczenia gazu chyba automatycznie mu sie reczny zaciaga, ja (pipi)e. Próbowałeś hamować lewą stopą? Nie wiem jak w DC, ale sporo gram w simy na PC i w wielu przypadkach operowanie oddzielnie gazem i hamulcem, a w niektórych przypadkach wciskanie obu naraz (oczywiście w odpowiednich proporcjach i odpowiednim czasie) pomaga ustabilizować auta na hamowaniu i dojeździe do apex'u A co do obecnego wyzwania, ciekawi mnie, czy niektórzy zastanawiali się po co po obu stronach drogi wymalowane są grube białe linie? Nie, nie ma to nic wspólnego z oznaczeniem jakie jest na "normalnych" drogach. Przekroczenie dwoma kołami jednej generalnie wiąże się z uznaniem czasu jako nieważny. Szkoda że DC jakoś mało restrykcyjnie do tego podchodzi, i to co nie zabronione jest po prostu dozwolone. Trza szukać "haków" żeby poprawić swój czas Cytuj
Marik 2 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Spencer, wystrzeliłeś jak z procy. Co za czas wykręciłeś, chyba mam pozamiatane w tym evencie. Pograłem dziś półtorej godzinki ale nadal mi do Ciebie sporo brakuje, urywam po 0,1 sek co któreś okrążenie, ale obawiam się że mogę mieć ciężko... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2015 Autor Opublikowano 9 listopada 2015 Nie chce byc zlosliwy ale ostatnio wyboerales lytton w kanadzie z jakims dzikim autem i tez wielu w tym ja narzekali, se event jest slaby Sa gusta i gusciki i nie ma zlotego srodka na dobor eventow pasujacych kazdemu. Choc przyznam rarcje co do obecnego- dwie szykany to czysta loteria. Napisz prosze jakie trasy i auta niewybieralismy Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Napisz prosze jakie trasy i auta niewybieralismy Sam nie wszystko pamiętam, wiem na 100% że większość tras Start Meta nie jest wybierane ze strachu. Min Cayoosh Point w obie strony nie było jechane. Dlatego dałem w tej kombinacji. Imo lepszej. No ale trudno. Nie bójcie się tras Start - Meta :facepalmz: Cytuj
MichalTD 3 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ide spac z poczuciem dobrze wykananego zadania. Jest pierwsza 10 :-) nie popsuc mi tego do jutra panowie :-) do spencera braklo jednej setnej, dlatego Ty akurat nie mozezz spac spokojnie :-) Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) No ja chcialem wrzucic start meta ale bylem z zona na zakupach wiec nie zdazylem. Co do zniechecania mnie to wcale nie zniecheca a i tak wole te dwie szykany niz te dwa ostatnie momenty gdzie podrywalo aston martina ostatnio @Marik sam nie wiem jak to zrobilem usiadlem pogralem. W sumie auto mi baaardzo podpasowalo bo jak pisalem wczesniej to plynnie mi sie nim jezdzi trasa tez raczej obcykana bo w wyzwaniach juz byla. Jakie krecisz czasy ?? ....do spencera braklo jednej setnej, dlatego Ty akurat nie mozezz spac spokojnie :-)Musze cie zmartwic bo wiem ze jeszcze dam rade poprawic czas tylko nie mam kiedy do konsoli usiasc Edytowane 9 listopada 2015 przez spencer13 Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Wydaje mi się, że to nie o strach chodzi w trasach A-B, ale o ich formułę po prostu na zamkniętych można szybciej opanować całą trasę,a na AB zanim się wogóle dojedzie do końca i pozna trasę to dłużej trwa. Tak więc po co sobie utrudniać. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Ten Meras jest calkowicie niegrywalny na kierownicy, w momencie odpuszczenia gazu chyba automatycznie mu sie reczny zaciaga, ja (pipi)e. Próbowałeś hamować lewą stopą? Nie wiem jak w DC, ale sporo gram w simy na PC i w wielu przypadkach operowanie oddzielnie gazem i hamulcem, a w niektórych przypadkach wciskanie obu naraz (oczywiście w odpowiednich proporcjach i odpowiednim czasie) pomaga ustabilizować auta na hamowaniu i dojeździe do apex'u Oczywiscie ze hamuje lewą nogą, kierownica daje duzo wiecej frajdy niz jazda na padzie, ale z precyzją juz jest troche ciezej. W Gran Turismo na ps3 na kierownicy szybsze czasy sie robilo, natomiast w Driveclubie przyznam ze na padzie zrobie lepszy czas niz na kierownicy. Pedaly w G25 byly tez duzo lepsze, te w obecnym T300RS to jakas porazka. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Też próbowałem na kierownicy ten tor przejechać ale dwie szykany na ślepo nie idzie przejechać. Albo sie uda albo nie więce stracilem nerwy niebede juz wiecej probowal bo dzis wyruszam na pustkowia Bostonu. #tylko Fallout Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Jak nie wychodzi to najlepiej ponarzekać na samochód/trasę Sam przeklinałem na te szykany, ale czas dalej będę próbował poprawić. Nie wiem jak tam obecnie wygląda czołówka, ale wiem, że mogę poprawić swój czas o sekundę co będę próbował zrobić. Zapoda ktoś screena? Ciekawe kiedy wypuszczą tą mobilną appke. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Hmmm a a ja mam w sumie pytanie troche z innej beczki : Dlaczego nie moge zmienic koloru podczas wybierania samochodu w wyzwaniu ?? Czy to jakis blad jest czy co ?? No ciagle jezdze takim zoltym kurczakiem Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Wczoraj bym pobił czaka ale z racji tego ze powtarzalem (pipi)e szykany to nie mialem okazji pocwiczyc ostatniego zakretu gdzie niestety trace pol sekundy. Wiec mam dość. Trzeba trzeci sektor przecwiczyc a tam jest tylko jeden zakręt jeden ostatni zakret i meta ot caly sektor. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Ficuś wysłałem zapro na PSN do Rywalizacji. Jakbyście mieli wolne miejsce to chętnie się sprawdzę Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 listopada 2015 Autor Opublikowano 12 listopada 2015 odpalam ps4 i dodaje i wysylam Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Dzięki Ficuś. Niezłe czasy tam wykręcacie Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 do kiedy trwa event?? dzisiaj mecz i nie moge sie zdecydowac czy ogladnac mecz czy odpalic czarnule Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Z tego co pamiętam to trwa do jutra. Tylko nie wiem do której godziny Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Traci ważność 14/11/2015 11:00 Ja nie grałem od niedzieli, więc jestem ciekaw jak tam tabela wygląda. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Dzieki pany trza odpalic konsole we wtorek bylem chyba 14 i nie jest mi z tym dobrze Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Czezky będziesz sie jeszcze ścigał w tych wyzwaniach forumowych? Brak motywacji aby kogoś gonić, z większością żyje niestety w zgodzie Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Warunki pogodowe w nowym wyzwaniu idealnie dobrane do trasy. To przebijające się słońce @Fanek Ścigaj się z samym sobą, bo inaczej zawsze będziesz na końcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi