Square 8 609 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Znowu A-B? W takim tempie wyprztykamy się szybko z tras Jakim autem teraz jeździmy? Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Jutro moze sie uda cos pojezdzic. Czekam na apke do stremowania grania na komputer jak tv jest zajety Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 grudnia 2015 rzuci ktos ostateczna tabela bo czas na losowanie nagrody Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 grudnia 2015 puk puk, bo nagroda czeka Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ten bonusowy piąty event chcesz wliczać? Ja w nim nie jechałem więc może losuj na podstawie tych czterech pierwotnych Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 To był ostatni Listopadowy event, taki weekendowy. Więc powinien się wliczać do ostatecznej klasyfikacji. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Na śmierć zapomniałem o tym wyzwaniu Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ussr mam pytanie: w jaki sposob robisz te zrzuty? Wycinasz na kompie czy jest jakis patent w grze do zrobienia screena ze wszystkimi uczestnikami eventu? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Nie da się zrobić zrzutu w Share dla wszystkich startujących więc zwyczajnie sklejam trzy tabelki na PC. To mniej niż 5 minut pracy a wygląda znacznie lepiej. Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Normalnie co taka cisza w temacie czyżby wszystkich ogarnął już świąteczny klimat;P, a może poprostu zmęczenie materiału. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Może przyda się w grudniu przerwa od wyzwań. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 No rzeczywiście cisza. Jakby co to tabelka za listopad po bonusowym wyzwaniu wygląda następująco. W ustaleniach było, że pierwsze 25 osób bierze udział w losowaniu, także powodzenia wszystkim Co do grudnia to ussr miał fundować DualShocka 4 w wersji 20th Anniversary. Jeżeli dalej aktualne to chyba lepiej to przesunąć na styczeń, bo trochę dni już uciekło, a i konkretnych zasad nie było. Cytuj
MichalTD 3 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Losujcie bo akurat subskrypcja mi sie skonczyla, w zyciu nic nie wygrałem, dlatego licze ze teraz moja kolej Co do rywaliacji to osobiscie licze że opony jeszcze nie raz zapiszcza na forum. Jezdzi mi sie z wami wybornie. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 W grudniu będą jeszcze jakieś zawody do pomęczenia?☺ Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Chyba wszystkim juz swieta daly sie we znaki ja to i tak juz odpadam z rywalizacji raczej bo w styczniu przychodzi na swiat moja mniejsza wersja wiec licze sie z tym ze raczej czasu na granie z wami nie znajde. Tak czy inaczej chcialbym podziekowwc za te kilka miesiecy wspolnej zabawy. Oczywiscie bede dalej sledzil forum. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) Oooo, ale posucha, co jest grane? Moze ktos z prowadzacych Rywalizacje sie wypowie co sie dzieje? Gramy cos czy odpuszczamy grudzien. Ewentualnie jak juz nie chcecie prowadzic Rywalizacji to moze ktos inny by wziol stery w swoje rece? Dajcie znac chociaz czy zyjecie :-) Edytowane 10 grudnia 2015 przez gebus_3008 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Oooo, ale posucha, co jest grane? Moze ktos z prowadzacych Rywalizacje sie wypowie co sie dzieje? Gramy cos czy odpuszczamy grudzien. Ewentualnie jak juz nie chcecie prowadzic Rywalizacji to moze ktos inny by wziol stery w swoje rece? Dajcie znac chociaz czy zyjecie :-) Żyjemy, ja z DriveClub'e, już skończyłem. Teraz gram sobie w Ridge Racer na PS Vita, bombowa gra, fajnie że ludzie po latach od premiery wciąż grają. listopad bedzie kolejnym miesiacem z nagrodami!!!!!!!!!!!! dApo(psn: dApo_87) funduje rok abonamentu ps plus zasady kto to wygra mialem wymyslac ja wiec po zastanowieniu: - w listopadzie bedzie 5 eventow 6dniowych by miec wiecej czasu na wykrecanie czasow - nagroda glowna zostanie rozlosowana - w losowaniu bedzie bralo udzial 25 najlepszych kierowcow wg punktacji na koniec miesiaca (czemu nie wszyscy?by wymusic rywalizacje i wyeliminowac tych co jada tylko jedno kolko i olewaja) - 25 miejsce oznacza 1 los, 24 miejsce 2 losy.........1 miejsce 25losow, im wyzej w puntacji tym wieksza szansa na zgarniecie nagrody w losowaniu ale tez to nie oznacza, ze wygrac moze np ostatnia osoba z 1 losem - nie ma zasady, ze trzeba uczestniczyc we wszystkich czy tam ilustam eventach Co z tym losowaniem? Minął już ponad tydzień od zakończenia Listopada i nadal nic nie wiadomo komu przytrafiła się nagroda. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Ficusia też wywiało z tego wątku Nic się nie odzywa Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Przywłaszczył nagrodę i uciekł na Białoruś pewnie Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Wiec lipa. Ruwalizacja wyzionela ducha Ma ktos moze namiary na jakies inne zawody (liga czy cos tam). Powiem tak lepiej mi sie jezdzi jak jest z kim podyskutowac o wynikach, trasie czy aucie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 (edytowane) dApo_87 rozdał kilka ps+ rok na forumku an zasadzie kto pierwszy ten lepszy ktoś oprócz Ficusia chyba jeszcze miał dostep do konta RYWALIZACJA ? nawet for fun wyzwanie na 5dni z krótką trasą fajnie pojezdzić, okres świateczny wiecej czasu Edytowane 17 grudnia 2015 przez Fanek Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Wełna ma dostęp jeszcze. Ficuś loguje się na forum, więc dziwne czemu tu nic nie napisał. Z tym losowaniem to lipa wyszła. Wczoraj odpaliłem niby na 5 minut, no i godzina zleciała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi