Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

ostatnio mialem zayob w zyciu wiec nie mialem czasu nawet odpalac konsole, odezwalem sie do dapo co z nagroda, dzis mam czas to zrobie losowanie (karteczki juz rozpisane), rzuce tez jakies wyzwanie, fanek podeslij cos na rywalizacjaDC to pojdzie twoje ;)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

Po pracy podeśle coś :)

Opublikowano

Po pracy podeśle coś :)

cos krotkiego...moze Chille z jakims fajnym samochodzikiem ;) tam jest chyba mapka na krorej sie nie scigalismy...w latarnia chyba :P najlepiej jakiego Mercedesa :P

Opublikowano

Wyzwanie wysłane do Ficusia, Chile krótka trasa, auto ciężkie mułowate aby roboty nie kręciły kosmicznych czasów :)

Opublikowano

też chciałbym dołączyć, posłałem jakiś czas temu zgłoszenie na konsoli ale chyba nie zostało przyjęte

Opublikowano

Fanek, ale wolnym autem jest trudniej i właśnie czołówka będzie miała sporą przewagę.

Opublikowano

No wysłałem Ficusiowi po godz 16 teraz on tylko musi wrzucić

Opublikowano

Wyzwanie jest online od 21:06. Fanek, skoro wybierałeś, to musisz mieć teraz dobry czas :P

Opublikowano

Ja też proszę, wysłałem inv na ps4, pm do ficusia na forum, ale zero odzewu póki co

Opublikowano

To jest wzruszające, aż łza poleciała po policzku. 

Zakładają konta po to aby móc dołączyć do Rywalizacji i zajmują miejsca ustępującym ścigaczom. 

Nadchodzi nowe pokolenie. 

:good2:

Opublikowano

Zakładają konta po to aby móc dołączyć do Rywalizacji i zajmują miejsca ustępującym ścigaczom. 

Nadchodzi nowe pokolenie. 

:good2:

Kuć zelazo poki gorące  i organizować nowe eventy. Drive Club wiecznie żywy :)

Opublikowano

odezwalem sie do dapo co z nagroda, dzis mam czas to zrobie losowanie (karteczki juz rozpisane)

I jak tam? Kto dostanie prezent na święta?

Rozumiem, że losowanie zostało udokumentowane? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzis rano mialo miejsce losowanie, w razie czego nagrane komorka xDDD

wylosowalem nr 2 czyli gratki dla prezes666

po odbior nagrody zglos sie na PW do dApo

filmik z losowania oczywiscie jak beda chetni moge udostepnic ;)

Opublikowano

Ja poproszę w celach rozrywkowych :) Gratulacje dla zasłużonego zwycięzcy.

Jak z rywalizacją w lutym? Czy ussr dalej chce fundować pada?

Opublikowano
  • Autor

nic nie wiem o kolejnych nagrodach

Opublikowano
  • Autor

filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach

Opublikowano

gratuluje wygranej !!! /msg dApo_87 na psn lub tutaj

o matko az tyle tego bylo ^^

Edytowane przez dApo

Opublikowano
  • Autor

no karteczek zrobilo sie mnostwo :D

Opublikowano

filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach

Szacunek i podziekowania za profesjonalne podejscie do tematu. Gratulacje dla zwyciezcy. 

Opublikowano

Karteczek nie wywalaj mogą się jeszcze przydać (^_-)