Opublikowano 17 grudnia 20159 l Autor ostatnio mialem zayob w zyciu wiec nie mialem czasu nawet odpalac konsole, odezwalem sie do dapo co z nagroda, dzis mam czas to zrobie losowanie (karteczki juz rozpisane), rzuce tez jakies wyzwanie, fanek podeslij cos na rywalizacjaDC to pojdzie twoje
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Po pracy podeśle coś cos krotkiego...moze Chille z jakims fajnym samochodzikiem tam jest chyba mapka na krorej sie nie scigalismy...w latarnia chyba najlepiej jakiego Mercedesa
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Wyzwanie wysłane do Ficusia, Chile krótka trasa, auto ciężkie mułowate aby roboty nie kręciły kosmicznych czasów
Opublikowano 17 grudnia 20159 l też chciałbym dołączyć, posłałem jakiś czas temu zgłoszenie na konsoli ale chyba nie zostało przyjęte
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Fanek, ale wolnym autem jest trudniej i właśnie czołówka będzie miała sporą przewagę.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Wyzwanie jest online od 21:06. Fanek, skoro wybierałeś, to musisz mieć teraz dobry czas
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Ja też proszę, wysłałem inv na ps4, pm do ficusia na forum, ale zero odzewu póki co
Opublikowano 23 grudnia 20159 l To jest wzruszające, aż łza poleciała po policzku. Zakładają konta po to aby móc dołączyć do Rywalizacji i zajmują miejsca ustępującym ścigaczom. Nadchodzi nowe pokolenie.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Zakładają konta po to aby móc dołączyć do Rywalizacji i zajmują miejsca ustępującym ścigaczom. Nadchodzi nowe pokolenie. Kuć zelazo poki gorące i organizować nowe eventy. Drive Club wiecznie żywy
Opublikowano 24 grudnia 20159 l odezwalem sie do dapo co z nagroda, dzis mam czas to zrobie losowanie (karteczki juz rozpisane) I jak tam? Kto dostanie prezent na święta? Rozumiem, że losowanie zostało udokumentowane?
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Autor dzis rano mialo miejsce losowanie, w razie czego nagrane komorka xDDD wylosowalem nr 2 czyli gratki dla prezes666 po odbior nagrody zglos sie na PW do dApo filmik z losowania oczywiscie jak beda chetni moge udostepnic
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Ja poproszę w celach rozrywkowych Gratulacje dla zasłużonego zwycięzcy. Jak z rywalizacją w lutym? Czy ussr dalej chce fundować pada?
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Autor filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach
Opublikowano 9 stycznia 20169 l gratuluje wygranej !!! /msg dApo_87 na psn lub tutaj o matko az tyle tego bylo Edytowane 9 stycznia 20169 l przez dApo
Opublikowano 9 stycznia 20169 l filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach Szacunek i podziekowania za profesjonalne podejscie do tematu. Gratulacje dla zwyciezcy.