Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łał miła wiadomość w ten sobotni teraz już piękny dzionek. Wiadomość poszła przestałem przez playstation nagrodę mogę odebrać tam bądź tutaj na PW. Mam nadzieję że rywalizacja jeszcze wróci do swojej świetności fajnie jest powalczyć z forumkiem.

Opublikowano

Co z rywalziacją ? Wrcóciłem do gry więc chetnie bym pojezdzil z Wami :)

Opublikowano

Tabelki nie problem ostatnio robiłem ja przecież i mogę dalej robić. Chodzi o systematyczność wrzucania wyzwań. Co w sumie też mogę robić, jeżeli rzeczywiście Ficek i Wełna nie mogą tego robić regularnie.

Opublikowano (edytowane)

Tabelki nie problem ostatnio robiłem ja przecież i mogę dalej robić. Chodzi o systematyczność wrzucania wyzwań. Co w sumie też mogę robić, jeżeli rzeczywiście Ficek i Wełna nie mogą tego robić regularnie.

To jedziesz z tabelkami dzieciak, tylko rób ją tak żeby wszystko było cacy

Dobra jedziemy z wyzwaniami

Edytowane przez snejkiPL
Opublikowano (edytowane)

@u55r

A Ty nie miałeś odstawić DC?

Prowadzić nie znaczy brać czynny udział :D Odstawiłem w sensie rywalizacji. Mam jeszcze kilka Leveli do wbicia, kilka nowych Tours do przejechania i kilka trofeów do zdobycia więc jeśli Ficus i Welna zechcą przekazać stery, chętnie przejmę. 

Edytowane przez u55r
Opublikowano

Sprawdź pierwszy post.

Szymek, Ty wybierałeś? To auto nie pasuje do trasy :P Muszę posiedzieć nad tym chwilę, bo to jedna z moich mało ulubionych tras.

Opublikowano (edytowane)

Sprawdź pierwszy post.

Szymek, Ty wybierałeś? To auto nie pasuje do trasy :P Muszę posiedzieć nad tym chwilę, bo to jedna z moich mało ulubionych tras.

nie ja...preferuje zamkniete trasy aby nie bylo az takich roznic w czasach ;) z tego co pamietam podobalo sie takie rozwiazanie ale to bylo w pierwszym miesiacu rywalizacji ;) dawnooo temu

ogolnie srednia ta trasa bo jest masa zakretow ktore mozna ciac mocno poboczem ;)

Edytowane przez Szymek_PL_