Szymek 1 048 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 No ale wtedy oczywiscie oddzielna klasyfikacja chyba bo nie kazdy motorki ma. no ja np nie mam...ale mi to nie przeszkadza jesli na samochody tez beda wyzwania Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Pany...a co Wy za tym żeby grać odwrócone wersje tras?? Teraz zagralibysmy na suchym...bedzie szybciej ;-) super sprawa Grześ że wziąłeś Audio..masa punktów leci ;-) zawsze powinniśmy wybierać tak samochód do wyzwania :-) Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Jbc ja nie dostałem zapro do wyzwania :-( Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 A moze zrobmy raz na miesiac 4 trasy? Mysle ze nie kazdy ma czas co kilka dni napyerdalac czasy. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Dzej, a sprawdzałeś na liście wyzwań w grze? Ja nie dostałem też zaproszenia, ale w samej grze było dostępne. Wyślę jeszcze raz za moment na wszelki wypadek. Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Teraz dostałem dzięki :-D Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Pany...a co Wy za tym żeby grać odwrócone wersje tras?? Teraz zagralibysmy na suchym...bedzie szybciej ;-) super sprawa Grześ że wziąłeś Audio..masa punktów leci ;-) zawsze powinniśmy wybierać tak samochód do wyzwania :-) To akurat popieram, dobry pomysł A moze zrobmy raz na miesiac 4 trasy? Mysle ze nie kazdy ma czas co kilka dni napyerdalac czasy. I konczymy zawody w 2018 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 To teraz ten event tym audio na mojryn torze to juz do generalki bedzie sie wliczac ? Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Testowy ruszamy od nowego miesiąca z tego co wiem Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Pany...a co Wy za tym żeby grać odwrócone wersje tras?? Teraz zagralibysmy na suchym...bedzie szybciej ;-) super sprawa Grześ że wziąłeś Audio..masa punktów leci ;-) zawsze powinniśmy wybierać tak samochód do wyzwania :-) To akurat popieram, dobry pomysł A moze zrobmy raz na miesiac 4 trasy? Mysle ze nie kazdy ma czas co kilka dni napyerdalac czasy. I konczymy zawody w 2018 Przeciez teraz tez co miesiąc sie podlicza. Roznica jest taka, ze wszystkie trasy bylyby znane od razu.Na bank wiecej ludzi braloby udzial. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Pany...a co Wy za tym żeby grać odwrócone wersje tras?? Teraz zagralibysmy na suchym...bedzie szybciej ;-) super sprawa Grześ że wziąłeś Audio..masa punktów leci ;-) zawsze powinniśmy wybierać tak samochód do wyzwania :-) W sensie, że dowolna trasa, ale bez deszczu, czy ta sama trasa (odwrócona?) na sucho? Warunki to zawsze dowolny wybór, a co do trasy, to ja raczej byłbym za tym, żeby je zmieniać z każdym wyzwaniem. Ciągłe jeżdżenie na jednej, nawet jeżeli odwrócona, potrafi przynudzić. Następne wyzwanie ty wybierasz A moze zrobmy raz na miesiac 4 trasy? Mysle ze nie kazdy ma czas co kilka dni napyerdalac czasy. Z doświadczenia wiem, że długoterminowe zawody, nie powodują większej rywalizacji, bo ludzie przejadą kilka kółek i zapominają/olewają. Tydzień to i tak już długo. Tutaj bardziej nagrody przyciągnęły by większą ilość zawodników. To teraz ten event tym audio na mojryn torze to juz do generalki bedzie sie wliczac ? Pierwszy zestaw wyzwań (2x TT + drift/biegłość) wliczający się do generalki zostanie wrzucony wieczorem w niedzielę 31/01 z czasem trwania 7 dni. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Pany, nie ogarniam albo nie mam tego wyzwania. RywalizacjaDC w znajomych ale żadnych wyzwań nie widze Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 dzis konczy sie wyzwanie a do kiedy beda Audi z podwojnymi punktami?? te samochody zmieniaja sie jakos konkretnego dnia?? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Byś musiał sprawdzić na fejsie czy jest info do kiedy. W niedziele puszczam eventy na luty, podeślij wytyczne na TT w aucie, bo ma być twoje. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Nowe wyzwania się pojawiły tylko dlaczego autem z płatnego DLC ? tapnięte z lenovo tab2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 A bo już dawno temu zostało ustalone, że auta z DLC też będą. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Sorki nawet nie wiedziałem, że to z dodatku jest. A biorąc pod uwagę ostatnie promocje na fulla z SP to aż dziwne, że ktoś tego nie ma. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Nie zdążyłem i musiałem kupić pudełko Cytuj
Qra 160 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Pierwszy zestaw wyzwań (2x TT + drift/biegłość) wliczający się do generalki zostanie wrzucony wieczorem w niedzielę 31/01 z czasem trwania 7 dni. Jak to będzie rozwiązane - klasyfikacja dla każdego trybu osobno, osobne dla aut i motorów, czy wszystko do kupy? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Raczej osobno, bo wątpię aby każdy biorący udział miał motorki, a do tego przykładał się do wszystkich czterech wyzwań. Jedynie jakby w każdym byli Ci sami gracze to wtedy można zrobić razem, albo jak ewentualny sponsor nagrody zdecyduje o połączeniu punktacji. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Spojrzałem wczoraj co wyprawiała dziewczyna przed TV, próbowała pobić drifft w wyzwaniu i widzieliśmy jak Duch zwycięzcy zatacza dziwne koła. Więc nie wiem czy wrzucanie Drifftu to dobry pomysł. Drifft oczywiście jest specyficzny w Driveclub i jeśli chcesz mieć dobry wynik to musisz to robić, ale jest to jednak nie fair wobec innych graczy. Chociaż jeśli wchodzisz między wrony musisz krakać jak one. Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Czy ja wiem czy dziwne... . Staram się pokonywać odcinek jak najczyściej ale widze że każdy z całej pi*dy uderza w tą bandę więc nie wiem co jest gorsze. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 ...ale jest to jednak nie fair wobec innych graczy. Ale jak nie fair? Każdy jedzie tym samym autem w tych samych warunkach, więc każdy może robić to samo. A że niektórzy potrafią lepiej to to jest właśnie rywalizacja Nie wiem jeszcze na które miejsce spadłem, ale można mieć dobry wynik bez przeciągania driftu. Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Też uważam iż drift w DC w multi jest nie fair... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi