Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie jest dopóki nie przejedziesz idealnie, na maxa swoich mozliwosci, myslisz ze jestes bogiem i przychodzi typ i rozpier.dala cie o 3 sekundy.

U mnie wpadła wreszcie platynka w DC

Opublikowano

Ale ja nie mam pretensji o to ze ktos jest lepszy ;-) pozstaram sie byc na podium w drifcie bo go lubie i jak tak sie stanie to uznam to za sukces :-)

Opublikowano

Koncze NFSa i wracam do DC, ale tylko do konca kwietnia i pozniej bedzie U4, no i nie wiem jak mnie wciagnie wiedzmin, bo zakupiony, ale jeszcze nie odpalalem.

Do zobaczenia na trasie

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Gość kufir
Opublikowano
mnie wciagnie wiedzmin, bo zakupiony, ale jeszcze nie odpalalem.

Do zobaczenia przy Drive Club 2 ;)

Opublikowano

Wiem ze ja mam troche wiecej czasu niz zwykly smiertelnik na granie ale jak przechodzilem tomba to zawsze jednak znajdowalem tę godzinke w tygodniu zeby pyknąć i wpisac sie na liste w Dc. No po prostu głupio sie bym czul ze deklarowałem sie szanownemu organizatorowi ze bede grał a olewam sprawe. 

Jeszcze dla wiedzmina bym zrozumial ale dla tego gów.na NFS? :/

Opublikowano

A wiesz ile godzin spedzilem przy NFS u2 - masakrycznie duzo. Lubie taki klimat. A co Rywalizacji to nie mow mi ze godzinka styknie, jak startowlismy to potrafilem po 3-4 godziny dziennie siedziec na jednej trasie przez tydzien.

Przyszedl taki moment ze mi sie przejadlo i wiem z doswiadczenie, ze jak odpoczniesz od gry z jakis miesiac to wracajac FUN tez wroci i znow bedzie kolorowo :-)

Gość kufir
Opublikowano

DC to złodziej czasu jak żadna inna gra.

Siadam aby pobawic się w jakieś wyzwanie przejade kilka razy i zanim się obejrzę minęła godzina albo i więcej.

Gra dla mających mało obowiązków a duzo czasu na gre :)

Opublikowano

Tak jak pisze kufir. Gra dla majacych duzo czasu wciaga jak trojkat bermudzki:-)

Kanabis nawer nie probuje porownywac tych dwoch gier, bo to nie ma sensu, ale sentyment do serii mam - jak z ekipa sie zasiadalo przy ps2 i na split screnie dniami szlalo sie tuningowanymi furami :-D

Opublikowano

No pamietam jak wyszeł NFS:U. Ten soundtrack, tuning, drifciki. Wtedy gra naprawde robiła. Szkoda ze teraz tak im to wyszło bo liczyłem wlasnie na podobny poziom chociaz.

Swoja droga szacun ze cie po DC nie odtrąciła ta gra, ja wytrzymałem 30 minut :)

Opublikowano

Dla mnie to jest ewenement że Driveclub jako gra wyścigowa tak długo przy sobie trzymała. Poprzednio chyba tylko Gran Turismo 5 grałem każdego dnia po kilka godzin, przez trzy miesiące bez przerwy ale do momentu jak wbiłem platyne i nie włączyłem jej już nigdy więcej.

Driveclub skonstruowali zupełnie inaczej przez co nawet jak się zrobi przerwę to tego nie czuć, no może skill nieco spada ale wraca się ze świeżym oddechem i podwyższonym apetytem.

• Plusik 1
Opublikowano

W nowym NFSie zdążysz zrobić platyne a jeszcze styknie czasu w tygodniu na jazdę w DC, ta gra jest taka krótka. Moim zdaniem NFS ma mocno zje.bany model jazdy, przy pierwszym kontakcie z grą wrażenie jest wręcz dramatyczne, po przyzwyczajeniu się jest oczywiście nieco lepiej, mimo wszystko czuję że coś nie gra. Niemniej powrót po tym do DC to uczucie jakbym pierwszy raz za cycka złapał, cieszę się że wziąłem cebulową wersję z allegro, bo szpil na bank nie jest warty pełnej ceny 

Opublikowano

Wyniki pierwszego zestawu marca. Jeżeli na jednośladach utrzyma się taka frekwencja/rywalizacja to chyba z tego zrezygnuje :/

Car TT

N4h33vs.jpg

Drift

LzN2RJB.jpg

Bike TT

TwAXaQt.jpg

Biegłość

fNK9vkK.jpg

Opublikowano

W nowym NFSie zdążysz zrobić platyne a jeszcze styknie czasu w tygodniu na jazdę w DC, ta gra jest taka krótka. Moim zdaniem NFS ma mocno zje.bany model jazdy, przy pierwszym kontakcie z grą wrażenie jest wręcz dramatyczne, po przyzwyczajeniu się jest oczywiście nieco lepiej, mimo wszystko czuję że coś nie gra. Niemniej powrót po tym do DC to uczucie jakbym pierwszy raz za cycka złapał, cieszę się że wziąłem cebulową wersję z allegro, bo szpil na bank nie jest warty pełnej ceny 

haha dokładnie. Ja byłem akurat w trakcie ogrywania touru gdy wyszedł nowy nfs. Pierwsza jazda w nim to był taki strzał z liscia ze szok xD 

Potem powrót do dc i odczucia temu towarzyszące, relaks, uspokojenie, radosc :D

Opublikowano

Jakoś dziwnie jest w drifcie. Gdy normalnie się ślizgamy po trasie to zdobywamy normalną ilość punktów. Natomiast gdy na chwile zjedziemy na pobocze, tak aby licznik punktów się wyzerował ale wrócimy na trasę to często dostajemy ogromnego boosta w postaci np 1000 pkt. Zawsze tak było?

Opublikowano

Chyba raczej bug, i co widac po wyniku moim czy cukra, czasem boost jest wiekszy niz 1000.

Tyle ze nie jestem pewien ale to działa tylko na drugim zakręcie. Choc dzis sprawdze dokladniej

Opublikowano

No w drifcie mam chec powalczyc z toba i cukrem. Ale nie wiem ile punktow mnie w generalce odstawiliscie.

Ale podium na koniec mnie zadowoli :-)