kanabis 22 470 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Fajnie jest dopóki nie przejedziesz idealnie, na maxa swoich mozliwosci, myslisz ze jestes bogiem i przychodzi typ i rozpier.dala cie o 3 sekundy. U mnie wpadła wreszcie platynka w DC Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Dlatego jest kilka kategorii, żebyś się mógł wykazać chociaż w jednej (dla mnie jest to biegłość) Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Ale ja nie mam pretensji o to ze ktos jest lepszy ;-) pozstaram sie byc na podium w drifcie bo go lubie i jak tak sie stanie to uznam to za sukces :-) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć powodzenia 1 Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Ja wczoraj skończyłem DcB i zacząłem NFS więc odpuszczam przynajmniej ten miesiąc bawcie się dobrze Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Koncze NFSa i wracam do DC, ale tylko do konca kwietnia i pozniej bedzie U4, no i nie wiem jak mnie wciagnie wiedzmin, bo zakupiony, ale jeszcze nie odpalalem. Do zobaczenia na trasie Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 mnie wciagnie wiedzmin, bo zakupiony, ale jeszcze nie odpalalem. Do zobaczenia przy Drive Club 2 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Wiem ze ja mam troche wiecej czasu niz zwykly smiertelnik na granie ale jak przechodzilem tomba to zawsze jednak znajdowalem tę godzinke w tygodniu zeby pyknąć i wpisac sie na liste w Dc. No po prostu głupio sie bym czul ze deklarowałem sie szanownemu organizatorowi ze bede grał a olewam sprawe. Jeszcze dla wiedzmina bym zrozumial ale dla tego gów.na NFS? Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 A wiesz ile godzin spedzilem przy NFS u2 - masakrycznie duzo. Lubie taki klimat. A co Rywalizacji to nie mow mi ze godzinka styknie, jak startowlismy to potrafilem po 3-4 godziny dziennie siedziec na jednej trasie przez tydzien. Przyszedl taki moment ze mi sie przejadlo i wiem z doswiadczenie, ze jak odpoczniesz od gry z jakis miesiac to wracajac FUN tez wroci i znow bedzie kolorowo :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 No oki rozumiem. I nie porownuj NFS underground do tego szajsu co teraz wyszedl ;-) Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 DC to złodziej czasu jak żadna inna gra. Siadam aby pobawic się w jakieś wyzwanie przejade kilka razy i zanim się obejrzę minęła godzina albo i więcej. Gra dla mających mało obowiązków a duzo czasu na gre Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Tak jak pisze kufir. Gra dla majacych duzo czasu wciaga jak trojkat bermudzki:-) Kanabis nawer nie probuje porownywac tych dwoch gier, bo to nie ma sensu, ale sentyment do serii mam - jak z ekipa sie zasiadalo przy ps2 i na split screnie dniami szlalo sie tuningowanymi furami :-D Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 No pamietam jak wyszeł NFS:U. Ten soundtrack, tuning, drifciki. Wtedy gra naprawde robiła. Szkoda ze teraz tak im to wyszło bo liczyłem wlasnie na podobny poziom chociaz. Swoja droga szacun ze cie po DC nie odtrąciła ta gra, ja wytrzymałem 30 minut Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Dla mnie to jest ewenement że Driveclub jako gra wyścigowa tak długo przy sobie trzymała. Poprzednio chyba tylko Gran Turismo 5 grałem każdego dnia po kilka godzin, przez trzy miesiące bez przerwy ale do momentu jak wbiłem platyne i nie włączyłem jej już nigdy więcej. Driveclub skonstruowali zupełnie inaczej przez co nawet jak się zrobi przerwę to tego nie czuć, no może skill nieco spada ale wraca się ze świeżym oddechem i podwyższonym apetytem. 1 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 W nowym NFSie zdążysz zrobić platyne a jeszcze styknie czasu w tygodniu na jazdę w DC, ta gra jest taka krótka. Moim zdaniem NFS ma mocno zje.bany model jazdy, przy pierwszym kontakcie z grą wrażenie jest wręcz dramatyczne, po przyzwyczajeniu się jest oczywiście nieco lepiej, mimo wszystko czuję że coś nie gra. Niemniej powrót po tym do DC to uczucie jakbym pierwszy raz za cycka złapał, cieszę się że wziąłem cebulową wersję z allegro, bo szpil na bank nie jest warty pełnej ceny Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Wyniki pierwszego zestawu marca. Jeżeli na jednośladach utrzyma się taka frekwencja/rywalizacja to chyba z tego zrezygnuje Car TT Drift Bike TT Biegłość Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Ja kupiłem właśnie motorki to może coś powalczę Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Zapowiedziana łatka gdzie ma być poprawiona punktacja za drift. Czyli dobrze mówiłem że coś z nim nie tak :-P Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 W nowym NFSie zdążysz zrobić platyne a jeszcze styknie czasu w tygodniu na jazdę w DC, ta gra jest taka krótka. Moim zdaniem NFS ma mocno zje.bany model jazdy, przy pierwszym kontakcie z grą wrażenie jest wręcz dramatyczne, po przyzwyczajeniu się jest oczywiście nieco lepiej, mimo wszystko czuję że coś nie gra. Niemniej powrót po tym do DC to uczucie jakbym pierwszy raz za cycka złapał, cieszę się że wziąłem cebulową wersję z allegro, bo szpil na bank nie jest warty pełnej ceny haha dokładnie. Ja byłem akurat w trakcie ogrywania touru gdy wyszedł nowy nfs. Pierwsza jazda w nim to był taki strzał z liscia ze szok xD Potem powrót do dc i odczucia temu towarzyszące, relaks, uspokojenie, radosc Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 Jakoś dziwnie jest w drifcie. Gdy normalnie się ślizgamy po trasie to zdobywamy normalną ilość punktów. Natomiast gdy na chwile zjedziemy na pobocze, tak aby licznik punktów się wyzerował ale wrócimy na trasę to często dostajemy ogromnego boosta w postaci np 1000 pkt. Zawsze tak było? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Chyba raczej bug, i co widac po wyniku moim czy cukra, czasem boost jest wiekszy niz 1000. Tyle ze nie jestem pewien ale to działa tylko na drugim zakręcie. Choc dzis sprawdze dokladniej Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Probuje i nie wychodzi na innych zakretach. Ale na innych rundach nie probowalem. Bo mi sie nie chce :-) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Na ostatnim zakręcie to działa. Ładny wynik Kabi, będzie ciężko pobić. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 No w drifcie mam chec powalczyc z toba i cukrem. Ale nie wiem ile punktow mnie w generalce odstawiliscie. Ale podium na koniec mnie zadowoli :-) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Wieczorem wrzucę tabelę, ale już mogę Ci powiedzieć, że w drifcie jesteś drugi Ja nie mam aż tak dobrych wyników, ale dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi