spencer13 6 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 No nareszcie przynajmniej mam wrazenie ze moge powalczyc z najlepszymi spoko event Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Bardzo przyjemne wyzwanie, oby takich więcej. Po kilkunastu próbach miałem tylko 1,7s straty do Prezesa, coś mi tu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 (edytowane) Idzie czasami lepiej czasami gorzej. Edytowane 24 listopada 2015 przez ussr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Super nagroda. Prezes się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 ano, prezes smiga na takim poziomie, ze jedynie powrot czaka do rywalizacji moze namieszac, w przeciwnym razie nagrode na dobra sprawe mozna adresowac ma kopercie przed grudniowymi eventami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Nie marudźcie, tylko ćwiczcie, do grudnia jest sporo czasu, prezes też człowiek, nie ma niepokonanych Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 (edytowane) Ja myślę, że to kwestia wolnego czasu (praca, inne gry) i zapału. Ja zapału praktycznie nie mam, albo mam bardzo mało, bo przez system punktacji omijając 1 wyzwanie odpadasz z walki o czołówkę. Chociaż nawet pomijając te punkty, to chyba nastąpiło u mnie pewne wypalenie rywalizacją. Edytowane 24 września 2015 przez Marcin_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Pozatym Prezes666 wcale nie robi idealnych okrazen. Np to wyzwanie mozna pojechac na 1:11:500. Takie miałem miedzyczasy na swoich sektorach. Kwestia złozenia tego co oczywiscie jest najtrudniejsze.Prezes jest bardzo mocny to fakt. Ale kwestia czasu tez ma tu niebagatelne znaczenie. W grudni powinienem miec go troche wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
MichalTD 3 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Kiedy jakies nowe wyzwanie . Wczoraj odpaliłem gre i bardzo mi sie podoba. Tak więc poscigał bym sie w dobrym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 (edytowane) Dzis o 18:30 , ale jak bede miał wyjazd słuzbowy to wrzuce dopiero około 23:00 (ficus? masz czas) Mike1974_pl wybiera wyzwanie, jak nie da namiarów to sami wymyslimy. Edytowane 24 września 2015 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 mam czas, jak mike nie da namiarow to o 19 cos wrzuce od siebie, na ile dni ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichalTD 3 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Napiszcie jeszcze tak szybko zasady scigania sie z wami i procedury dołączenia do zabawy. Wersje DC mam ta z ps plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Na 3 mam czas, jak mike nie da namiarow to o 19 cos wrzuce od siebie, na ile dni ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Nie możecie w godzinach bardziej wieczornych odpalać tych wyzwań? 23 jest lepsza niż 18, i drugie wyzwanie też powinno być na 4 dni, czyli start w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 no to niech welna odpali jak wroci z delegacj dzis wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 a nie jest tak ze wyzwanie jest do jutra przypadkiem? cos mi sie kojarzy ze wczoraj kolo 20 sprawdzalem i do konca bylo 1 dzien i 22 godziny wiec odpuscilem gre jakos mi nie szlo. jak jest do dzisiaj to tylek zimny i nie dam rady juz zasiasc przed czarnula Prosze, jak ktos ma mozliwosc o jak najszybsza weryfikacje tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Wydaje mi sie ze odpalałem o godzinie 18:30. Ale sprawdzcie. Squere - Zawsze wszsycy maja pierdylion pomysłow , kazdy inny.W tym miesiacu jezdzimi 4dni + 3 dni. Tak odbywało sie 5 poprzednich wyzwan i tak bedzie do konca. Wczesniej przeciez kazdy płakał , zeby nie było 2ch wyzwan w tym samym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 No spoko, ale to nie będą dwa wyzwania równocześnie, a wydłużenie tego drugiego. Sama godzina odpalenia też powinna być późniejsza. Brakuje trochę tego, że nie można dać np 4 dni i kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 welna dont worry nigdy nikomu nie dogodzisz, tak samo bylo z trasami - dla innych za latwe, inni narzekali, ze zbyt szybkie auta i trudne trasy itp, teraz znowu inni by chcieli by puszczano wyzwania w nocy, znajdzie sie pewnie ktos kto bedzie narzekac, ze nie porywalizuje w dzien itp Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Obecne wyzwanie FXX K trwa do piątku 25.09 do godziny 18 (jakoś tak), więc nie zaczynajcie nowego zanim obecne nie dobiegnie końca. Możecie odczekać ze trzy godziny i uruchomić nowe o 22 albo o 23 wówczas jak ktoś wraca z pracy o 18 to ma jeszcze 3 do 4 godzin żeby coś rzutem na taśmę ugrać. A jak kończą się o 18 to wiecie, Game Over. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Jutro odpalimy o 22 ok Jutro odpalimy o 22 ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 No statystycznie rzecz biorąc większości osób będzie pasowało, aby wyzwanie kończyło się w godzinach wieczorno/nocnych. Brakuje tych dodatkowych godzin do ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Ja z grudniowej rywalizacji odpadam, bo 2 tyg. będę poza domem. Ale już zazdroszczę wszystkim wyzwań o szarego pada @ussr znowu dał radę i również dzięki temu to się nadal kręci i przyciąga uwagę. Co do ewentualnych zmian zasad od przyszłych (październikowych, jeśli będzie zainteresowanie) rywalizacji, to można by wprowadzić zasadę automatycznego odrzucania jednego najgorszego wyniku z danej rundy. Przy 10 rundach na miesiąc, liczono by tylko 9 najlepszych. Czyli np. jak komuś tak ułożyły się sprawy, że nie dał rady wykręcić lepszego czasu lub zupełnie nie mógł w tym czasie włączyć konsoli (np. Kreyzie) mógłby spokojnie podchodzić do reszty wyzwań. Mogłoby to przyciągnąć jeszcze większą liczbę graczy. A ogólnie Prezes daje radę, ale chętnie zobaczyłbym czaka w rywalizacji z nim Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Napiszcie jeszcze tak szybko zasady scigania sie z wami i procedury dołączenia do zabawy. Wersje DC mam ta z ps plus. W tym Sezonie (a to już trzeci) ścigamy się autami które są dostępne po wykupieniu DLC. Aby dołączyć do rywalizacji wyślij PM wiadomość (na Playstation Network) do konta RywalizacjaDC z prośbą o dodanie do listy. Do końca Września pozostał tydzień trzeba przemyśleć punktacje i zmiany które proponujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi