Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 352,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Dzis Wieczorem podsumowanie Wrzesniowej Rywalizacji

Jutro ok 22, pojawi sie pierwsze wyzwanie z Pazdziernika

MUsze wymyslic sposob wylosowania nagrody nr 3 aby nie byc posadzonym o stronniczosc. Jakies sugestie?

Opublikowano
  • Autor

cos mi ucieklo chyba bo myslalem, ze w tym miesiacu jest tylko nagroda za 1 miejsce :P co jeszcze bylo w stawce?

Opublikowano

3x PSN 100zł.

MIało byc Pierwsze 3 miejsca, ale chciałem zachecic innych do Rywalizacji przez cały miesiac wiec był pomysł losowania nagrody za 3 miejsce dla osob ktore scigały sie w minimum 80% przejazdów, czyli 5/6 w tym przypadku.

Ja byłem 3ci , wiec mi to bez roznicy. Nagrode moge przekazac na nastepny miesiac lub wylosowac.

Opublikowano

Losowanie 3 nagrody to fajny pomysł, przynajmniej z perspektywy tych osób które nigdy nie będą w pierwszej 3.

Opublikowano
  • Autor

tez uwazam, ze losowanie nagrody jest super i super, ze dla tych co starowali minimum iles tam razy bo unikniemy jednostrzalowych cwaniakow

Opublikowano

Mam pomysł na losowanie aby uniknac posadzenia o ustawianie.

Pierwsza cyfra wylosowana w dzisiejszym losowaniu Duzego Lotka z przedziału 3-(ilosc uczestników z 5/6 wyzwan)

Cyfre te podam wieczorem po podliczeniu tabeli nr 6 i wysortowaniu osob, które sie załapały na 5/6

Opublikowano

Generalnie pomysl losowania wsrod wszystkich uczestnikow z miejsc od 3 do ponizej jest bardziej motywujacy dla tych z konca tabeli. Mnie to tam nagrody nie grzeja wcale pomimo ze jestem gdzies tam w koncowce, ale mysle ze dzieki temu nie okaze sie ze za miesiac zostanie nas 10. A co do sposobu losowania to POJECIA NIE MAM O CO KAMAN :) trzeba wybrac metode glosowania ktora wybierzemy metode losowania ;)

Opublikowano

Tabela Wrzesien 6

Miejsce Gracz SUMA
1. prezes666 158
2. MathiuPL 147
3. Welna_pl 136
4. CukierPo7zl 128
5. dar-kos 128
6. Rezok_pl 115
7. gabus_3008 101
8. Goltar 99
9. GrzesPL 94
10. Assphalt 85
11. speedzik83 83
12. mike74_pl 80
13. Miodzio 78
14. koosa_ 73
15. Szymek_pl 67
16. Dzidek 66
17. xtomashx 55
18. cwieri 49
19. SzczurekPB 47
20. kreyziePL 44
21. eXacT_PL 43
22. snejkPL 43
23. punisher85_pl 32
24. Michal_Moc 31
25. RywalizacjaDC 27
26. Figus87 26
27. kuba85Pl 22
28. PL_Dudek_Pl 19
29. Marik1982 19
30. wooyek_pl 19
31. olouvek 12
32. Kame_pl 11
33. bubson 9
34. fakir87 8
35. Hornat_Zerka 7
36. Kufir_PL 5
37. bishomen88 4
38. Emtebe 3
39. Masorz 3
40. fanek744 2

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Gratulacje dla Prezesa i Mathiu za odpowiednio 1 i 2 miejsce we wrzesniowej Rywalizacji DC. 

Nagroda PSN 100zł zostanie wysłana jutro

Pozostale osoby , które wystapiły w minimum 5 wyzwaniach wrzesniowych

1. Welna_pl 136 6
2. CukierPo7zl 128 6
3. dar-kos 128 6
4. Rezok_pl 115 6
5. gabus_3008 101 5
6. Goltar 99 6
7. GrzesPL 94 6
8. Assphalt 85 6
9. speedzik83 83 6
10. mike74_pl 80 6
11. koosa_ 73 5
12. Szymek_pl 67 5
13. xtomashx 55 6
14. SzczurekPB 47 6
15. punisher85_pl 32 5
16. RywalizacjaDC 27 6
17. Figus87 26 5
18. Marik1982 19 5
19. olouvek 12 5

Dzis odbedzie sie losowanie Duzego Lotka, Pierwsza cyfra z przedziału 1-19 wyznaczy trzeciego gracza , który otrzyma równiez nagrode w postaci PSN 100zl

Mam nadzieje, ze wszystko jasne ;)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Gratulacje dla Prezesa i Mathiu za odpowiednio 1 i 2 miejsce we wrzesniowej Rywalizacji DC. 

Nagroda PSN 100zł zostanie wysłana jutro

Pozostale osoby , które wystapiły w minimum 5 wyzwaniach wrzesniowych

1. Welna_pl 136 6

2. CukierPo7zl 128 6

3. dar-kos 128 6

4. Rezok_pl 115 6

5. gabus_3008 101 5

6. Goltar 99 6

7. GrzesPL 94 6

8. Assphalt 85 6

9. speedzik83 83 6

10. mike74_pl 80 6

11. koosa_ 73 5

12. Szymek_pl 67 5

13. xtomashx 55 6

14. SzczurekPB 47 6

15. punisher85_pl 32 5

16. RywalizacjaDC 27 6

17. Figus87 26 5

18. Marik1982 19 5

19. olouvek 12 5

Dzis odbedzie sie losowanie Duzego Lotka, Pierwsza cyfra z przedziału 1-19 wyznaczy trzeciego gracza , który otrzyma równiez nagrode w postaci PSN 100zl

Mam nadzieje, ze wszystko jasne ;)

Super. Dzięki za dobrą robotę i wkład w nagrody.

Ja od prawie samego początku grałem z przekonaniem, że 1-2 miejsce dostają od ręki stówę na PSN, a z pozostałych uczestników losuje się ostatnią stówkę. Bardzo fajny pomysł na motywację całej grupy rywalizujących.

Ogólnie fajnie, że po roku od premiery nadal mamy 21 chętnych do stałej zabawy. Tak trzymać :)

Ja osobiście czekam na lobby i jakieś wyzwania klubowe...

Opublikowano

Bardzo dobrze przemyślane z 3 nagroda. Ja osobiście zarwalem dwa ostatnie wyzwania z braku czasu i naprawde sie dziwie ze jeszcze jestem na 4 miejscu :P

Opublikowano

Ha, jest pierwsza dycha więc cel osiągnięty :D

Btw. Jak trafi na szczęśliwą siódemkę to zdrapka zostaje w puli.

@Wełna

Z tabelką to chodziło mi o zwykły screen z excela tak jak to zrobił ussr z czasami do poziomów Elite.

Opublikowano
  • Autor

xDDDD nikt nie wygral

Opublikowano

O, tego nie przewidzialem :D

To co PSN 100 zł , przechodzi do puli wyzwan Pazdziernikowych? Jesli sie nikt nie zglosi to bedzie to jedyna nagroda i rozlosujemy ja w pazdzierniku?

Edytowane przez Welna

Opublikowano
  • Autor

jestem za takim rozwiazaniem, los zdecydowal ze nikt nie wygral, a przynajmniej pazdziernik bedzie z nagrodami

Opublikowano
  • Autor

zalozylem oficjalna spolecznosc RywalizacjaDC na ps4, zapro poszlo do wszystkich bioracych udzial w wyzwaniach ;)

czekamy na welne i start pazdziernikowej zabawy, przy okazji fajnie jakby podal informacje co z nagrodami w tym miesiacu

Opublikowano

Ktoś inny jeszcze założył forumkową ligę DC.

Opublikowano
  • Autor

nawet nie wiem, bez sensu jakby kto inny zakladal skoro tylko konto RywalizacjaDC ma w znajomych tych co biora i chca brac udzial w wyzwaniach, do tego do konta rywalizacji passy mam ja i welna wiec sila rzeczy z tego konta trzeba bylo tworzyc rywalizacje bo my te wyzwania wrzucamy w eter

Opublikowano

Wczoraj nie mogłem wrzucic, mialem wyjazd słuzbowy. Ficus wrzuc prosze dzisiaj jakies nowe wyzwanie , bo tez nie bede mogł tego zrobic.

Nagrody Pazdziernik, Narazie jest tylko PSN 100, które zostało z września. Zostanie rozlosowane pomiędzy zawodników. ALe formy jeszcze nie wymysliłem,

Ci najlepsi powinni miec wiecej szans w losowaniu niz Ci z końca, aby zachować sens rywalizacji o wyższe miejsce.

Napewno w losowaniu wezma udział wszyscy, ktorzy przejada wszystkie rywalizacje (mozna pominąc jedna)

Opublikowano
  • Autor

wrzuce :) albo inaczej - kto pierwszy wysle wyzwanie do RywalizacjaDC tego wyzwanie rzuce jako pierwsze pazdziernikowe, decyduje data stempla pocztowego ;)

rzuce 4dniowe wyzwanie, by nie bylo placzu pojawi sie dzisiaj ok godziny 20.00

Opublikowano
  • Autor

Tylko kuba wyslal cos do rywalizacji wiec jego event stal sie pazdziernikowym dlatego nie plakac ze jest atom na mokrym

Opublikowano

Oooo fuck atom na mokrym to odrazu dam pada zonie i niech kreci czasy ;)