Opublikowano 18 października 20159 l Smieje sie przeciez, gram w to od paru dni, jak juz pisalem. Faktem jest jednak, ze ta gra jest zrobiona na pada I to czuc, bo jest latwiej. Ciekaw jestem welna jak ty bys swirowal jedna reka walczac z forcefeedbackiem, a druga zmieniajac biegi xd I nie 3 sekundy, tylko 2. Chociaz znajac zycie, zaraz czaku usiadzie i zrobi kurwa minute 15 sekund :[
Opublikowano 18 października 20159 l Dave.... ja ostatnio na kierze to grałem w GT3 Nie mam jak zrobic sobie dobrej miejscówki, moze kiedys jak sie przeprowadze. Niestety teraz pozostaje mi pad.PS: na tym evencie zrobiłem 1 probe. dzisiaj sie poprawie
Opublikowano 18 października 20159 l Po co kupować drążek Za 255 zł skoro działa za 40 XD I używając go mam już tylko sekundę straty do Czaka.
Opublikowano 18 października 20159 l E, no to szacun, przynajmniej teraz wiem ze mozna tak jednak dobry czas wykrecic, pzdr!
Opublikowano 18 października 20159 l Wezta mnie niefkurfiajta bo moje driving force gt lezy i sie kurzy
Opublikowano 18 października 20159 l Właśnie chciałem zrobić jakiś czas jednak okazuje się że nie dostałem żadnego zaproszenia. Może ktoś jeszcze raz wysłać?
Opublikowano 20 października 20159 l Event zakonczony, bawiłem sie wybornie. Towarzystwo znakomite, dlatego tym bardziej cieszy doskonala 25 lokata:) Mysle ze wilosci przejechanych okrążeń byłbym w czołówce dzieki i licze ponownie na cos mało wymagajacego
Opublikowano 20 października 20159 l Autor dzis wymyslal darkos i mamy trase od a do b super szybkim samochodem wiec event z kategorii skillowych kolejny event wybierany jak ostatnio - kto pierwszy wysle wytyczne po zakonczeniu obecnego tego event puszczam
Opublikowano 20 października 20159 l Ej no kuwa myslalem ze ja cos puszcze No i puścisz. Nie jedną knrwę w ekran. Edytowane 20 października 20159 l przez ussr
Opublikowano 20 października 20159 l Wiedziałem, że będzie ta trasa jak Ficuś napisał, że trase wybierał ussr ale spodziewałem się McLarena wyniki nie są kompletne
Opublikowano 20 października 20159 l nie wiem ile było wyzwan ale wklejcie z nr 3 i 4 to zrobie tabele
Opublikowano 20 października 20159 l Jedyną większą styczność z Gumpertem miałem przy czasówce na 15 poziom Elite, strasznie dziwne auto. A do tego trasa AB, więc nie wróżę nic dobrego.
Opublikowano 20 października 20159 l Gumpert hahaha i jeszcze trasa A-> B i jescze pewnie szkocja na mokrym albo indie hahaha to ze 3:45 sie bedzie jechalo Edytowane 20 października 20159 l przez spencer13
Opublikowano 21 października 20159 l Autor kanada lytton odwrocony na sucho o fajnej porze - trasa jak najbardziej ok ale nie lubie gumberta wiec do mnie event zdecydowanie nie na zylowanie czasu
Opublikowano 21 października 20159 l Autor jak pierwszy podeslesz na rywalizacjaDC dane wyzwania po wygasnieciu obecnego to puscimy
Opublikowano 21 października 20159 l Autor 4dni jak zawsze, wczoraj wrzucilem wiec wychodzi, ze do soboty
Opublikowano 21 października 20159 l A może jakieś Ferrari? Chile, dynamiczna pogoda? ^_^ Ferrarka była dwa eventy wcześniej A co do dynamicznej pogody to nie było tak ustalane kiedyś, żeby takiej nie wybierać, aby każdy miał takie same warunki do jazdy? @Dave Wyzwanie wygasa 24/10/2015 o godzinie 19:44