Opublikowano 28 listopada 20159 l Znowu A-B? W takim tempie wyprztykamy się szybko z tras Jakim autem teraz jeździmy?
Opublikowano 28 listopada 20159 l Jutro moze sie uda cos pojezdzic. Czekam na apke do stremowania grania na komputer jak tv jest zajety
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Ten bonusowy piąty event chcesz wliczać? Ja w nim nie jechałem więc może losuj na podstawie tych czterech pierwotnych
Opublikowano 3 grudnia 20159 l To był ostatni Listopadowy event, taki weekendowy. Więc powinien się wliczać do ostatecznej klasyfikacji.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Ussr mam pytanie: w jaki sposob robisz te zrzuty? Wycinasz na kompie czy jest jakis patent w grze do zrobienia screena ze wszystkimi uczestnikami eventu?
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Nie da się zrobić zrzutu w Share dla wszystkich startujących więc zwyczajnie sklejam trzy tabelki na PC. To mniej niż 5 minut pracy a wygląda znacznie lepiej.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Normalnie co taka cisza w temacie czyżby wszystkich ogarnął już świąteczny klimat;P, a może poprostu zmęczenie materiału.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l No rzeczywiście cisza. Jakby co to tabelka za listopad po bonusowym wyzwaniu wygląda następująco. W ustaleniach było, że pierwsze 25 osób bierze udział w losowaniu, także powodzenia wszystkim Co do grudnia to ussr miał fundować DualShocka 4 w wersji 20th Anniversary. Jeżeli dalej aktualne to chyba lepiej to przesunąć na styczeń, bo trochę dni już uciekło, a i konkretnych zasad nie było.
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Losujcie bo akurat subskrypcja mi sie skonczyla, w zyciu nic nie wygrałem, dlatego licze ze teraz moja kolej Co do rywaliacji to osobiscie licze że opony jeszcze nie raz zapiszcza na forum. Jezdzi mi sie z wami wybornie.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Chyba wszystkim juz swieta daly sie we znaki ja to i tak juz odpadam z rywalizacji raczej bo w styczniu przychodzi na swiat moja mniejsza wersja wiec licze sie z tym ze raczej czasu na granie z wami nie znajde. Tak czy inaczej chcialbym podziekowwc za te kilka miesiecy wspolnej zabawy. Oczywiscie bede dalej sledzil forum.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Oooo, ale posucha, co jest grane? Moze ktos z prowadzacych Rywalizacje sie wypowie co sie dzieje? Gramy cos czy odpuszczamy grudzien. Ewentualnie jak juz nie chcecie prowadzic Rywalizacji to moze ktos inny by wziol stery w swoje rece? Dajcie znac chociaz czy zyjecie :-) Edytowane 10 grudnia 20159 l przez gebus_3008
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Oooo, ale posucha, co jest grane? Moze ktos z prowadzacych Rywalizacje sie wypowie co sie dzieje? Gramy cos czy odpuszczamy grudzien. Ewentualnie jak juz nie chcecie prowadzic Rywalizacji to moze ktos inny by wziol stery w swoje rece? Dajcie znac chociaz czy zyjecie :-) Żyjemy, ja z DriveClub'e, już skończyłem. Teraz gram sobie w Ridge Racer na PS Vita, bombowa gra, fajnie że ludzie po latach od premiery wciąż grają. listopad bedzie kolejnym miesiacem z nagrodami!!!!!!!!!!!! dApo(psn: dApo_87) funduje rok abonamentu ps plus zasady kto to wygra mialem wymyslac ja wiec po zastanowieniu: - w listopadzie bedzie 5 eventow 6dniowych by miec wiecej czasu na wykrecanie czasow - nagroda glowna zostanie rozlosowana - w losowaniu bedzie bralo udzial 25 najlepszych kierowcow wg punktacji na koniec miesiaca (czemu nie wszyscy?by wymusic rywalizacje i wyeliminowac tych co jada tylko jedno kolko i olewaja) - 25 miejsce oznacza 1 los, 24 miejsce 2 losy.........1 miejsce 25losow, im wyzej w puntacji tym wieksza szansa na zgarniecie nagrody w losowaniu ale tez to nie oznacza, ze wygrac moze np ostatnia osoba z 1 losem - nie ma zasady, ze trzeba uczestniczyc we wszystkich czy tam ilustam eventach Co z tym losowaniem? Minął już ponad tydzień od zakończenia Listopada i nadal nic nie wiadomo komu przytrafiła się nagroda.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Wiec lipa. Ruwalizacja wyzionela ducha Ma ktos moze namiary na jakies inne zawody (liga czy cos tam). Powiem tak lepiej mi sie jezdzi jak jest z kim podyskutowac o wynikach, trasie czy aucie.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l dApo_87 rozdał kilka ps+ rok na forumku an zasadzie kto pierwszy ten lepszy ktoś oprócz Ficusia chyba jeszcze miał dostep do konta RYWALIZACJA ? nawet for fun wyzwanie na 5dni z krótką trasą fajnie pojezdzić, okres świateczny wiecej czasu Edytowane 17 grudnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Wełna ma dostęp jeszcze. Ficuś loguje się na forum, więc dziwne czemu tu nic nie napisał. Z tym losowaniem to lipa wyszła. Wczoraj odpaliłem niby na 5 minut, no i godzina zleciała